Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Enjektörde ilacı 3,4 ay bekletebilir miyim?

Önerilen İletiler

nattybuilder    11

İyi akşamlar öncelikle sayın forum üyeleri,

Benim sorum şırıngaya 0.7 ml testosteron enanthate çekmiştim ampulden fazladan kaldı diye acemilikten. Fakat dozajlarım düşük şuan bi süre de böyle devam edicem gibi. Bu şırıngada ağzı kapalı bi şekilde 3,4 ay beklese sorun olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    230

3-4 ay çok uzun bir süre sıkıntı olabilir. 1-2 hafta içinde tek seferde kullanmayı planlamıyorsan bir sonraki enjeksiyon gününde artık ne kadar vuruyorsan o kadarını enjekte et. Kalanını da at. Testo ucuz zaten. Risk almaya değmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    11
Feladel, 14 dakika önce yazdı:

3-4 ay çok uzun bir süre sıkıntı olabilir. 1-2 hafta içinde tek seferde kullanmayı planlamıyorsan bir sonraki enjeksiyon gününde artık ne kadar vuruyorsan o kadarını enjekte et. Kalanını da at. Testo ucuz zaten. Risk almaya değmez.

tamam o zaman hocam dediginiz gibi yapayim bu iranlarda 125 125 ayarlanmiyo birine 0.5 ml cekince digerine ancak 0.3 ml kaliyo oyle olunca yeni ampul kirmak zorunda kaliyorum flakon almak en iyisi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    230
nattybuilder, 10 dakika önce yazdı:

tamam o zaman hocam dediginiz gibi yapayim bu iranlarda 125 125 ayarlanmiyo birine 0.5 ml cekince digerine ancak 0.3 ml kaliyo oyle olunca yeni ampul kirmak zorunda kaliyorum flakon almak en iyisi

Ampülün içinde 1ml mi yok yoksa sen dibinde kalanı mı çekemiyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    55

Bazı ampüllerde 0,8ml falan olabiliyor normal olarak, fakat sen eğer dibindekini çekemiyorsan o farklı. Dibindekini çekmek için biraz havada alacaksın içine mecburen o şekil tamamını çekersin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    11
deluxes, 8 dakika önce yazdı:

Bazı ampüllerde 0,8ml falan olabiliyor normal olarak, fakat sen eğer dibindekini çekemiyorsan o farklı. Dibindekini çekmek için biraz havada alacaksın içine mecburen o şekil tamamını çekersin. 

deluxes, 8 dakika önce yazdı:

dediginiz gibi havayla beraber cekiyorum dibinde kalmiyo hic siyah ucluyla da havayi bosaltirken azaliyo iyice full ilac olunca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    55
nattybuilder, 16 dakika önce yazdı:

dediginiz gibi havayla beraber cekiyorum dibinde kalmiyo hic siyah ucluyla da havayi bosaltirken azaliyo iyice full ilac olunca

Havayı boşaltmaya gerek yok, bu zamana kadar hep hava ile beraber vurdum birsey olmuyor havasız da denedim fark yok yani.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
nattybuilder, Bir saat önce yazdı:

O yaptığın hatayı geçen sene ben de yapıyordum :D enjektörü 0.5ml'e kadar çekme o zaman enjektöre iğne ucunda olanlarla beraber 0.7 ml çekmiş oluyorsun haliyle diğerine daha az kalıyor. Eğer 0.4 değil de 0.3ten fazla yani 3.8ml kadar çekip enjektörü ampül içinden çıkartıp iğne içinde kalan ilacı enjektör içine çekersen aslında 0.5 çekmiş olduğunu anlayacaksın.

nattybuilder, 34 dakika önce yazdı:

İlacı şırıngaya çektikten sonra pistonu tam geri çek 5-10 sn bekle sonra iğne ucunu değiştir yoksa havayı boşaltacam derken iğne içinde kalan ilaç çöp oluyor bizim için 0.1ml bile çok kıymetli dikkat et:D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    11
Trenx, 10 dakika önce yazdı:

İlacı şırıngaya çektikten sonra pistonu tam geri çek 5-10 sn bekle sonra iğne ucunu değiştir yoksa havayı boşaltacam derken iğne içinde kalan ilaç çöp oluyor bizim için 0.1ml bile çok kıymetli dikkat et:D 

dogru hocam igne icindeki ilaci ben hesap etmedim :D igne icinde ilac kaldigi icin az dusuyordu ikinci enjektore.dediginiz gibi cok onemli 0.1 ml bile bu ekonomide

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807

boş flakon varsa 2-3 ampul kır 5ml lik enjektör al çek hepsini boşalt flakona.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.213

Ben kendim biraz üşengeç olduğum için 3-4 haftalık vuracağım ilaçları enjektör e çekip çekmecede bekletiyorum. Şuana kadar her hangi bir sorun yaşamadım. Fakat 3-4 ay biraz uzun bir zaman. En mantıklısı boş flakona koymak olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: senior
      Herkese selamlar iyi günler dilerim.
      Nisanda ki yarışmaya hazırlanmaktayım sürecin başında sigarayı bırakmıştım yani 4-5 aydır içmiyordum fakat çok az zaman kaldı ve malumunuz stresli bir süreç bende biraz kafamı dağıtması için günde en fazla 5 adet ıqos içmeye başladım fakat şöyle birşey duydum:
      SORULARIM:
      Sigara karaciğer metabolizmasını bozabileceği için ilaçlarında kandaki yarı ömrünü azaltabileceğini duydum sizin fikriniz nedir? Iqos kullanımı süreçte ne gibi negatiflikler yansıtır eğer yarı ömrü kısaltırsa ilaçlarım kısa ester gün aşırı doz vuruyorum ona rağmen bir etkisi olur mu? @metinav
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar,
      Bugün quad enjeksiyonu yaptım ilk kez, kahverengi insülin ucu ile. Çok güzel oldu ama çoğu kişi siyah/turuncu uç kullanıyor bacak için. Kahverengi ile yapılmasında sorun var mıdır? Teşekkürler.
    • Yazan: Melihcan07
      Herkese merhaba,
      Geçenlerde izlediğim bi poadcast boş bi flakona ilaçları haftalık kullanacağı miligramları doldurup o flakondan 7 ye böldüğünü duydum bunu yapan varmı mesela rimobolanın şişesini açtıktan sonra o boş flakona doldurduğumuzda dolaptamı saklamamız lazım bide ilaçlar karışırmı sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: murta
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Trenbalone acetatı haftalık 1 ml olarak günlere bölüp vurmayı düşünüyorum..
      SORULARIM:
      Enjektörde saklasam bir sıkıntı olur mu? İlaç bozulur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Furkantepeci
      Merhaba arkadaşlar,
      4 farklı eczaneden 1 ml'lik enjektör aldım. Ancak aldığım enjektörlerin baş kısmında yapışkan bir sıvı olduğunu fark ettim. Bildiğim kadarıyla enjektörlerin içinde herhangi bir sıvı olmaması gerekiyor. Bu durumu eczanedeki çalışana sorduğumda, o da sıvı olmaması gerektiğini söyledi. Ancak bana verilen 15 enjektörün sadece 3-4 tanesi normaldi. Sizce nerede yanlış yapıyorum?
      (Enjektörlerin hepsi steril paketin içinde)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.