Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

67impala

Efedrin+kafein+aspirin+yesilçay kullanımı sonrası yaşadığım sorunlar hk.

Önerilen İletiler

67impala    8

Öncelikle merhaba dostlar bugün yasadığım ilginç şeyden bahsedicem yaklaşık 1.5 senedir vg ile ilgileniyorum yas19 ve ufak bi cut yapmak istedim gecmiste bi clen kullanimim olmustu sikintili bir sey olmamıştı underdosetu ilaçlar yüksek ihtimal çöpe sallamıştım biraz bunun biraz da arkadaşların gazına gelerek uyarıcı depoladım eve :) kilo 80 yağ oranı 18-19 olması gerek.

Off dayimde(bugün) bi hafta önce aldığım ve birkaç kez tek kapak kullandığım broksini atıp kardiyo yapma kararı aldım. Bir buçuk kapak broksin (10mg civari efedrin) 400mg'a yakın kafein(yesil çayla karışık) bi tane de aspirin attım. 1 saat temizinden kardiyomu yaptiktan sonra oturdum ve on bes dkya yakin oturdugum yerde kalmisim beynim bulanmisti ufaktan geldim kendime su ictim elime yuzume su carptim ardindan oturdum hareketsiz kalmaya calistim kalbimin gercekten hizli attigini hissedebiliyordum agiz kurulugu ve ufak bir denge bozuklugu da baslamisti iki saat boyle gecirdim en sonunda geldim hastaneye ilk tansiyon olcturdum 15/8 cikti 25mg kapril verdiler ekg ve kan aldilar ardindan bi daha olcturdum tansiyonu 11/7 cikti. insan korkmuyor değil yine iyi yönettiğimi bile düşünüyorum bir iki kere bayılacak gibi oldum.

yani demem o ki dostlar kafein direncim bile yokken benim böyle bir esseklik ettim bir şey çıkmadı Allahtan ref. disi tahlilleri ve birkaç tahlili ekliyorum tövbeliyim bu saatten sonra uyarıcıya. Şuan sadece üşüyorum çok hafif de ağız kuruluğu var doktor kuruluğa kullandığın uyarıcılardan ötürüdür dedi başka şikâyetim yok. Önerebileceğiniz değerli bilgilerinize talibim teşekkürler şimdiden. :)

IMG_7713.jpeg IMG_7712.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    5.004
gönderildi (düzenlendi)

Kan şekerin düşmüştür...Tansiyon yüksekliği bayıltmaz ki uyarıcılar tansiyonu yükseltirler...İçilen sigaradaki nikotin efedrinden daha az zararsız değil bu nokta da...Antrenman yapmadan bir ki hurma veya benzeri bir şey tüket...Yeşil çay kullanma kafein aspirin efedrin yeterli...Hala çarpıntı oluyorsa l-teanine diye bir bitkisel kaynaklı suplement var ondan bir iki kapsül al sakinleşirsin...

tarihinde metinav tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    10

1.5 kapak broksin 10mg efedrin olmuyor broxinin 5mlinde 6.66mg efedrin var 1 kapaktaki 3 çizgi 20mg efedrin ediyor ölçüsüz yeri doldurunca kaç eder bilmiyorum ama 1.5 kapak broxin en az 50mg efedrin yapar dozu daha dikkatli al tek seferde 30mg efedrini geçmiyorum ben sen de kendine uygun dozu deneyerek bulabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44

dostum lütfen senden ricam stimülanları (uyarıcılar) illa kullanacaksanız, kullanırken azami şekilde dikkatli minimum dozaj ile kullanmaya başlayın. Profesyonel sporcularda bile ölümlerin birçoğu stimülan kaynaklı steroid değil. Kullanan çoğu insan gibi sende kalbinde vs. bir problem olup olmadığını bilmiyorsun. Şahsi görüşüm steroidlerin stimülantların yanında çok çok masum kaldığı, uyarıcılar malesef birçok sporcuda olduğu gibi bilinçsiz kullanımda ani ölümlere sebep olabiliyor.İnan bana 2 kg yağ yakmak için efedrine falan ihtiyacın yok hele ki clene.

Tavsiye olarak illa kullanacaksan efedrine bulaşmayıp daha minimal yan etki/ görebileceğin üvey kardeşi sinefrin içerikli bir thermo ürün kullanman.

Örnek : Bigjoy Thermonator

3000 mg carnitin

1000 mg taurin

225 mg cafein

100 mg yeşil çay ext.

50 mg turunç ex. (%10 sinefrin)

gibi bir içerik işini çözecektir. veya Flava Thermo burner içerisinde carnitin yok benzer içerikte. cafein hassasiyeti yaşamaya başlayınca extra 200 mg cafein ekleyebilirsin ama ilk aşamada bu tarz bir ürün işini görecektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    343

Efedrin dediğimiz şey uyuşturucu satan insandan uzak durun bağımlılık yapar iğrenç bir şey 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    8
metinav, 9 saat önce yazdı:

Kan şekerin düşmüştür...Tansiyon yüksekliği bayıltmaz ki uyarıcılar tansiyonu yükseltirler...İçilen sigaradaki nikotin efedrinden daha az zararsız değil bu nokta da...Antrenman yapmadan bir ki hurma veya benzeri bir şey tüket...Yeşil çay kullanma kafein aspirin efedrin yeterli...Hala çarpıntı oluyorsa l-teanine diye bir bitkisel kaynaklı suplement var ondan bir iki kapsül al sakinleşirsin...

hocam tesekkurler

berkay16, 9 saat önce yazdı:

1.5 kapak broksin 10mg efedrin olmuyor broxinin 5mlinde 6.66mg efedrin var 1 kapaktaki 3 çizgi 20mg efedrin ediyor ölçüsüz yeri doldurunca kaç eder bilmiyorum ama 1.5 kapak broxin en az 50mg efedrin yapar dozu daha dikkatli al tek seferde 30mg efedrini geçmiyorum ben sen de kendine uygun dozu deneyerek bulabilirsin.

teşekkürler bilgilendirme icin

ermanx98, 8 saat önce yazdı:

dostum lütfen senden ricam stimülanları (uyarıcılar) illa kullanacaksanız, kullanırken azami şekilde dikkatli minimum dozaj ile kullanmaya başlayın. Profesyonel sporcularda bile ölümlerin birçoğu stimülan kaynaklı steroid değil. Kullanan çoğu insan gibi sende kalbinde vs. bir problem olup olmadığını bilmiyorsun. Şahsi görüşüm steroidlerin stimülantların yanında çok çok masum kaldığı, uyarıcılar malesef birçok sporcuda olduğu gibi bilinçsiz kullanımda ani ölümlere sebep olabiliyor.İnan bana 2 kg yağ yakmak için efedrine falan ihtiyacın yok hele ki clene.

Tavsiye olarak illa kullanacaksan efedrine bulaşmayıp daha minimal yan etki/ görebileceğin üvey kardeşi sinefrin içerikli bir thermo ürün kullanman.

Örnek : Bigjoy Thermonator

3000 mg carnitin

1000 mg taurin

225 mg cafein

100 mg yeşil çay ext.

50 mg turunç ex. (%10 sinefrin)

gibi bir içerik işini çözecektir. veya Flava Thermo burner içerisinde carnitin yok benzer içerikte. cafein hassasiyeti yaşamaya başlayınca extra 200 mg cafein ekleyebilirsin ama ilk aşamada bu tarz bir ürün işini görecektir.

bir sure kullanmayacagim hocam dediginiz gibi illa kullanicak olursam da burner tarzi ellerinize saglik cok guzel yazmissiniz.

EmreGundi, 5 saat önce yazdı:

Efedrin dediğimiz şey uyuşturucu satan insandan uzak durun bağımlılık yapar iğrenç bir şey 

hocam broksini eczaneden aldim gordugum muamele muptezel muamelesiydi zaten oturup da tek siseyi bitirme bi anda sarhos olursun cok kullanan var dedi eczacilar da bi garip🤨

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    35

Kötü yorum yapanlar çok efedrin hakkında anca ben kullandığım dönem çok güzel verim aldım. Sadece pre niyetine kullancaktım bazı günler baktım yağ yakımında ciddi yardımcı oluyor efedrin + yohimbine + kafein kullanarak 1,5 ay gibi sürede düzensiz bi diyetle yağ oranımı 17lerden 12lere çektim. Bağımlılık yaptığını şahsen düşünmüyorum ben broksini 4 kapağa kadar içiyodum son günlere doğru. Kullanıcaksan tavsiyem vücdunun tepkisine göre doz arttır örneğin ilk gün 1 kapak iç vücudunun tepkisini kontrol et duruma göre arttır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.