Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

knownmee

Kürüme farklı ilaçlar eklemek istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

knownmee    1
deluxes, Şimdi yazdı:

Gerek yok, kullandığın vitaminlere koruyuculara devam et yeterli.

birde birşey soracağım sonraki kürümde yine aynı kürü yapsam testo masteron ve npp ama testoyu uzun ester tercih edip p.tesi cuma alsam ilaçlar çalışırmı bi eksisi olurmu birde  bana 6 hafta testo sonrası pct sürecinide anlatırmısın hocam sana zahmet 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    123
knownmee, 1 dakika önce yazdı:

birde birşey soracağım sonraki kürümde yine aynı kürü yapsam testo masteron ve npp ama testoyu uzun ester tercih edip p.tesi cuma alsam ilaçlar çalışırmı bi eksisi olurmu birde  bana 6 hafta testo sonrası pct sürecinide anlatırmısın hocam sana zahmet 

Olmaz neden olsun, uzun ester kısa ester farketmezsizin ilaç doluysa çalışır her türlü. Kan tahlili vermeden pct tavsiyesi vermek yasak forumda, bu 6 haftalık süreç bittikten 2 hafta sonra kan tahlili verirsin yeni konu açarsın PCT planlaması yaparız.

Bir sonraki kürü ne zaman yapmayı planlıyorsun? Eğer pct yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar küre gireceksen Cruise yapman daha mantıklı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
deluxes, 10.03.2025 - 12:59 yazdı:

Olmaz neden olsun, uzun ester kısa ester farketmezsizin ilaç doluysa çalışır her türlü. Kan tahlili vermeden pct tavsiyesi vermek yasak forumda, bu 6 haftalık süreç bittikten 2 hafta sonra kan tahlili verirsin yeni konu açarsın PCT planlaması yaparız.

Bir sonraki kürü ne zaman yapmayı planlıyorsun? Eğer pct yaptıktan kısa bir süre sonra tekrar küre gireceksen Cruise yapman daha mantıklı olur.

hocam bu küre boldenon yada overdose rimo eklesem nasıl olur hangisini ekleyebilirim fikrin nedir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
gönderildi (düzenlendi)
knownmee, 38 dakika önce yazdı:

hocam bu küre boldenon yada overdose rimo eklesem nasıl olur hangisini ekleyebilirim fikrin nedir 

Yeni kürüne boldenon da rimo da ekleyebilirsin ama her şeyden önce düzgün bir kür planı lazım. İlaçların önerilen başlangıç dozları ve en az ne kadar hafta kullanılması gerektiği belli. Hangi ilaçla hangi ilaç kombinlenirken ne gibi sorunlar çıkabileceği belli. Önceki küründe 5 hafta deca kullanmışsın. Decanın açılması neredeyse 5 hafta sürüyor zaten. Amacını ve hangi ilaçları kullanmak istediğini söyle. Biz de ona göre bir tavsiyede bulunalım.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, 2 saat önce yazdı:

Yeni kürüne boldenon da rimo da ekleyebilirsin ama her şeyden önce düzgün bir kür planı lazım. İlaçların önerilen başlangıç dozları ve en az ne kadar hafta kullanılması gerektiği belli. Hangi ilaçla hangi ilaç kombinlenirken ne gibi sorunlar çıkabileceği belli. Önceki küründe 5 hafta deca kullanmışsın. Decanın açılması neredeyse 5 hafta sürüyor zaten. Amacını ve hangi ilaçları kullanmak istediğini söyle. Biz de ona göre bir tavsiyede bulunalım.

hocam deca beni etkiledi biraz piskolojik oyuzden kestim ilacı şimdi kendimi hazırladım biraz büyüyüp parçalı durmak istiyorum güncel formum bu şekilde. testo enanth boldenon npp düşünüyorum sizin fikriniz nedir boy  185 kilo 97 güncel formum bu şekilde 

WhatsApp Image 2025-03-10 at 09.00.42 (1).jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, 20 dakika önce yazdı:

hocam deca beni etkiledi biraz piskolojik oyuzden kestim ilacı şimdi kendimi hazırladım biraz büyüyüp parçalı durmak istiyorum güncel formum bu şekilde. testo enanth boldenon npp düşünüyorum sizin fikriniz nedir boy  185 kilo 97 güncel formum bu şekilde 

Deca yaramadıysa o zaman npp de kullanamazsın. Npp, decanın kısa esterli versiyonu. Npp'nin yerini tutmaz ama npp yerine rimo filan ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, 4 dakika önce yazdı:

Deca yaramadıysa o zaman npp de kullanamazsın. Npp, decanın kısa esterli versiyonu. Npp'nin yerini tutmaz ama npp yerine rimo filan ekleyebilirsin.

deca çok güzel büyüttü hocam ama dozunu fazla aldım oyuzden decadick oldum gibi hissettim piskolojik etkiledi sadece şuan bir problem yok kendimi hazır hissediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, Şimdi yazdı:

deca çok güzel büyüttü hocam ama dozunu fazla aldım oyuzden decadick oldum gibi hissettim piskolojik etkiledi sadece şuan bir problem yok kendimi hazır hissediyorum 

Kürdeyken prolaktin testi yaptırıp ona göre önlemler aldın mı? Prolaktin çok yükselirse hem libido düşer hem de ruh halini bozar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, Şimdi yazdı:

Kürdeyken prolaktin testi yaptırıp ona göre önlemler aldın mı? Prolaktin çok yükselirse hem libido düşer hem de ruh halini bozar.

evet hocam dostinex kullandım şuan bu 2. kürüm olucak onun planlamasını yapıyorum tavsiyelerinizi dinliyorum formuma göre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, Şimdi yazdı:

evet hocam dostinex kullandım şuan bu 2. kürüm olucak onun planlamasını yapıyorum tavsiyelerinizi dinliyorum formuma göre 

Şimdi dostinexi ezbere mi kullandın yoksa test yaptırıp ona göre mi kullandın? Eksik ya da fazla kullanırsan libido problemi yaşaman gayet normal.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Şimdi dostinexi ezbere mi kullandın yoksa test yaptırıp ona göre mi kullandın? Eksik ya da fazla kullanırsan libido problemi yaşaman gayet normal.

ezbere kullandım hocam ayda 4 - 5 haftada 1 olacak şekilde 1 kere kullandım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, Şimdi yazdı:

ezbere kullandım hocam ayda 4 - 5 haftada 1 olacak şekilde 1 kere kullandım 

Muhtemelen çok az gelmiştir o. Bir dahakine test sonucuna göre kullanırsın. O zaman bu seferki kürünü de deca yerine npp ile yap. Bir şey olursa kanından hızlı çıkmış olur. 250mg testo ve 300npp ile yap. Düzgün beslenip antrenman yaparsan ikisi yeterli olur. 2. haftada sadece prolaktin ve e2 testi verirsin. Sonra 4. ve 8. haftada karaciğer, böbrek, hemogram gibi sağlık testlerini yaptırırsın. Test sonuçlara göre yol alırız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, Şimdi yazdı:

Muhtemelen çok az gelmiştir o. Bir dahakine test sonucuna göre kullanırsın. O zaman bu seferki kürünü de deca yerine npp ile yap. Bir şey olursa kanından hızlı çıkmış olur. 250mg testo ve 300npp ile yap. Düzgün beslenip antrenman yaparsan ikisi yeterli olur. 2. haftada sadece prolaktin ve e2 testi verirsin. Sonra 4. ve 8. haftada karaciğer, böbrek, hemogram gibi sağlık testlerini yaptırırsın. Test sonuçlara göre yol alırız.

tamam hocam peki bu küre boldenon ekleyebilirmiyim npp yi çıkarmam gerekirmi çok ağır olurmu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, Şimdi yazdı:

tamam hocam peki bu küre boldenon ekleyebilirmiyim npp yi çıkarmam gerekirmi çok ağır olurmu 

2. kür için bu kadar ağır olmasına gerek yok. Boldenon çoğu kişide çok yan etki yapan bir ilaç. İlk bir npp kürünü bitirip ne gibi yan etkiler yaşayacağını gör sonra ona göre bir sonraki kürün için yanına bir şey eklersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1

2. kür için bu kadar ağır olmasına gerek yok. Boldenon çoğu kişide çok yan etki yapan bir ilaç. İlk bir npp kürünü bitirip ne gibi yan etkiler yaşayacağını gör sonra ona göre bir sonraki kürün için yanına bir şey eklersin.

bir sonraki küre girmeyeceğim hocam pct yapıp ilacı kesicem komple. npp testo kürüne kaç hafta giriyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, 3 dakika önce yazdı:

bir sonraki küre girmeyeceğim hocam pct yapıp ilacı kesicem komple. npp testo kürüne kaç hafta giriyim 

Npp için 10 hafta yeterli. İlk 6 haftaya 30mg dianabol ekleyebilirsin. Nppyi kestikten sonra en az 2 hafta only testo git. Ondan sonra pct yaparsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1

Npp için 10 hafta yeterli. İlk 6 haftaya 30mg dianabol ekleyebilirsin. Nppyi kestikten sonra en az 2 hafta only testo git. Ondan sonra pct yaparsın.

hocam peki npp kısa ester testoyu uzun ester kullansam bir problem olurmu yoksa ikisinide kısa estermi kullaniyim ve biraz yağlıyım ben bu yağı azaltmak için dianabol yeterli olurmu yoksa yerine masteron ve oxandrolone tercih edebilirmiyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, Şimdi yazdı:

hocam peki npp kısa ester testoyu uzun ester kullansam bir problem olurmu yoksa ikisinide kısa estermi kullaniyim ve biraz yağlıyım ben bu yağı azaltmak için dianabol yeterli olurmu yoksa yerine masteron ve oxandrolone tercih edebilirmiyim

Uzun ester kullan zaten. Yarışmaya girmiyorsan definasyon için bile kısa estere gerek yok bence. Aralarında bir etki farkı olmaz. Dediğim kür kısa bir bulk kürü olacak. Bu süre zarfında ihtiyacın olan kalorinin biraz üstünü alacağın için yağ yakmak gibi bir durum yok. İstersen bu kürden önce kısa bir definasyon yapabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, 7 dakika önce yazdı:

Uzun ester kullan zaten. Yarışmaya girmiyorsan definasyon için bile kısa estere gerek yok bence. Aralarında bir etki farkı olmaz. Dediğim kür kısa bir bulk kürü olacak. Bu süre zarfında ihtiyacın olan kalorinin biraz üstünü alacağın için yağ yakmak gibi bir durum yok. İstersen bu kürden önce kısa bir definasyon yapabilirsin.

Peki hocam bu kürde karşılaşabileceğim  zararlar nedir kısa bi bilgi verebilirmisin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, 3 dakika önce yazdı:

Peki hocam bu kürde karşılaşabileceğim  zararlar nedir kısa bi bilgi verebilirmisin

Bizim elimizde olmayan yani kontrol edemeyeceğimiz muhtemel yan etkiler ruh hali değişimleri, uykusuzluk, bir yere kadar kolesterol ve npp ile biraz daha zor olsa da deca dick gibi potansiyel yan etkiler var. Hepsini yaşaman da mümkün hiç birini yaşamaman da. E2, prolaktin ve kan yoğunluğu artışı gibi yan etkiler de var ama bunların çözümü basit. Ruh hali değişimi, uykusuzluk ve kolesterol problemi kürü bırakınca geçer ama deca dick için bir şey diyemem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
Feladel, Bir saat önce yazdı:

Bizim elimizde olmayan yani kontrol edemeyeceğimiz muhtemel yan etkiler ruh hali değişimleri, uykusuzluk, bir yere kadar kolesterol ve npp ile biraz daha zor olsa da deca dick gibi potansiyel yan etkiler var. Hepsini yaşaman da mümkün hiç birini yaşamaman da. E2, prolaktin ve kan yoğunluğu artışı gibi yan etkiler de var ama bunların çözümü basit. Ruh hali değişimi, uykusuzluk ve kolesterol problemi kürü bırakınca geçer ama deca dick için bir şey diyemem.

Anladım hocam yani decadick kalıcı olabiliyor doğrumu anladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, 1 dakika önce yazdı:

Kalıcı değil ama çok uzun sürebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    123
knownmee, 2 dakika önce yazdı:

Çok uzun süre sonra iyileşende var, hala iyileşemeyen de var. Deca kullanacaksan/kullanmaya devam edeceksen muhakkak küründe DHT türevi bir ilaç olsun. Rimo veya Mast olabilir, masteron öneririm. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    1
gönderildi (düzenlendi)
deluxes, 20 saat önce yazdı:

Çok uzun süre sonra iyileşende var, hala iyileşemeyen de var. Deca kullanacaksan/kullanmaya devam edeceksen muhakkak küründe DHT türevi bir ilaç olsun. Rimo veya Mast olabilir, masteron öneririm. 

hocam kürü 13 14 hafta yapacağım oxandrolone son 5 haftaya mı yoksa ilk 5 haftayamı oxandrolone ekleyeyim. kaç mg kullanmalıyım @Diver@Feladel

tarihinde knownmee tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
knownmee, 4 dakika önce yazdı:

hocam kürü 13 14 hafta yapacağım oxandrolone son 5 haftaya mı yoksa ilk 5 haftayamı oxandrolone ekleyeyim. kaç mg kullanmalıyım @Diver@Feladel

İlk haftalara ekle anavarı. Günlük 30mg yeterli olur. 3 parçaya bölersin. Npp için 10 hafta yeter. Npp'yi çıkartıp 3-4 hafta da only testo gidersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.