Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

knownmee

Kürüme farklı ilaçlar eklemek istiyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

knownmee    0

Merhaba hocalarım arkadaşlarım abilerim.

Tekrar gireceğim kür için bilgi almak istiyorum sizlerden.

İLK KÜRÜM:

• Testosteron
  • Masteron
  • Deca

Şuan cruisedayım 2. haftam

3. HAFTADAN SONRA:

• Testosteron enanthate
  • Masteron
  • Npp

Kürüne başlayacağım.

SORULARIM:

• Yanına winstrol eklesem nasıl olur?
  • Bu kür esnasında nelere dikkat etmeliyim?

GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

sadasdasd.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    376

Çok rasgele kür yapıyorsun. Deca kullanırken bırak e2 yükselsin biraz. Zararı değil yararı olur. E2yi çok düşürürsen decanın anabolik etkisini azaltırsın hem de eklemlerdeki sıvıyı azaltıp decanın sağladığı eklem sağlığından faydalanamıyorsun. Gerçekten e2 çok yükseliyorsa testonun dozunu azalt gitsin. Bir sonraki kürüne winstrol yada masteron eklemenin hiçbir manası yok. Bunların yerine dianabol eklesen daha iyi olur. Sadece bu test sonuçlarına bakıp bir sonuca varılmaz. Karaciğer, böbreklerin, kolesterol değerleri de önemli.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550

1. Decadan çıkıp 3 hafta sonra npp başlaman mantıklı değil. En az 3 ay dinlenmen lazım.

2. Bir ünite kan versen iyi olur.

3. Demir takviyesi alman lazım.

4. Suyu ve yeşilliği bol tüketmen lazım.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
Diver, 15 saat önce yazdı:

1. Decadan çıkıp 3 hafta sonra npp başlaman mantıklı değil. En az 3 ay dinlenmen lazım.

2. Bir ünite kan versen iyi olur.

3. Demir takviyesi alman lazım.

4. Suyu ve yeşilliği bol tüketmen lazım.

çok teşekkür ederim bilgin için hocam. biraz daha dinlenip öyle devam edeceğim. dinlenirken sadece only testo alıyorum. kapsül demir takviyesini çoğu kişi önermiyor ama sizin düşünceniz nasıl ve küre winstrol eklesem vücudumu çok yorarmıyım kalıcı bir hasar bırakırmıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
knownmee, 51 dakika önce yazdı:

çok teşekkür ederim bilgin için hocam. biraz daha dinlenip öyle devam edeceğim. dinlenirken sadece only testo alıyorum. kapsül demir takviyesini çoğu kişi önermiyor ama sizin düşünceniz nasıl ve küre winstrol eklesem vücudumu çok yorarmıyım kalıcı bir hasar bırakırmıyım?

Winstrol karaciğeri çok yoran toksik bir ilaç yarışma yoksa kullanılması mantıklı değil. Eklemlerdeki ve kaslardaki suyu boşaltır sakatlığa zemin hazırlar. Kapsül demir takviyesini en güzel dr kontrolünde alınması taraftarıyım. Aile hekimine yazdırıp takipli kullanabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
Diver, 36 dakika önce yazdı:

Winstrol karaciğeri çok yoran toksik bir ilaç yarışma yoksa kullanılması mantıklı değil. Eklemlerdeki ve kaslardaki suyu boşaltır sakatlığa zemin hazırlar. Kapsül demir takviyesini en güzel dr kontrolünde alınması taraftarıyım. Aile hekimine yazdırıp takipli kullanabilirsin.

peki kürü bitirmeye yakın 4-5 hafta eklesem bir problem yaşarmıyım yağ oranım biraz yüksek çünkü %14-15 gibi yoksa yerine oxandrolone mı tercih edeyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
knownmee, 12 dakika önce yazdı:

peki kürü bitirmeye yakın 4-5 hafta eklesem bir problem yaşarmıyım yağ oranım biraz yüksek çünkü %14-15 gibi yoksa yerine oxandrolone mı tercih edeyim 

Winstrol zaten uzun haftalar kullanılmaz. 6-8 hafta filan kullanırsın. %15 gibi yağ oranlarında winstrol eklemenin bir anlamı yok. Anca podyum yağ oranına indiysen son sulardan kurtulmak ve kasları daha sert göstermek için eklersin. O yağ oranları için anavar daha iyi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550
knownmee, 14 dakika önce yazdı:

Oxandrolone daha mantıklı olur. Winstrol yağ yakmaz çünkü. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0

merhaba değerli hocalarım abilerim arkadaşlarım tekrar gireceğim kür için bilgi almak istiyorum sizlerden 

ilk kürümde 4 hafta testo cypionate 1 ml, masteron 1ml  başladım daha sonra deca ekledim 5 hafta 1 ml . ondan sonra 6 hafta sadece 1.1 ml testo devam ettim daha sonra 2 hafta 0.5 ml testoya düşürdüm şuan 2. haftam tekrar küre gireceğim. 

yeni kürümde testo prop, npp masteron başlamayı düşünüyorum kürümün 8. haftasında oxandrolone ekleyip 10.haftada npp yi çıkaracağım 2-3 hafta testo npp ox devam edip kürü bitirip pct yapacağım şuan güncel değer kan değerlerim ve güncel formum bu şekilde.  sizce son haftaya oxandrolone mu ekliyim yoksa winstrol mu  boy 1 85 kilo 96. 

sizce bu kürden nasıl bir verim alırım 2. kürüm olucak kür boyunca neye dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler 

tahlil 1.png tahlil 2.png tahlil 3.png tahlil 4.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376

Bulk küründe özellikle deca filan varken e2 bırak biraz yükselsin. Millet e2 yükselteceğim diye ne taklalar atıyor. İnanılmaz östrojene yatkın bir vücudun yoksa masteron dozunu çok abartma. Bence yarışmaya katılmıyorsan bir de tek haneli yağ oranlarında değilsen winstrol kullanmanın bir anlamı yok. Boş yere vücuttan ve eklemlerden suyu atıp sakatlığa zemin hazırlamanın bir anlamı yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0

kan değerlerim güncel sizce tekrar küre girmem için müsaitmi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
knownmee, Şimdi yazdı:

kan değerlerim güncel sizce tekrar küre girmem için müsaitmi hocam

Kolesterol ne alemde bilmiyorum ama diğer test değerlerinde sıkıntı bir durum yok. En azından toplamda 1 ay trt dozu ile vücudu dinlendirip ondan sonra küre girsen daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
Feladel, 29 dakika önce yazdı:

Kolesterol ne alemde bilmiyorum ama diğer test değerlerinde sıkıntı bir durum yok. En azından toplamda 1 ay trt dozu ile vücudu dinlendirip ondan sonra küre girsen daha iyi olur.

67ce8d49be278_tahlilkolesterol.thumb.png.459467b85b9fff6a06f78ca9e54b5582.png

kolesterol değerlerim bu şekilde kürden öncede düşüktü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
knownmee, 26 dakika önce yazdı:

kolesterol değerlerim bu şekilde kürden öncede düşüktü 

Kürde biraz daha bozulmuştur. TRT süresince cheati abartmazsan sıkıntı olmaz gibi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550

Demir eksikliğin var. Suyu ve yeşilliği az tüketiyorsun bunları artır. Haftalık dozu dörde bölmen sağlıklı olacaktır. 2,3 hafta Oxandrolonedan hiçbirşey anlamazsın çok kısa bir süre çünkü. Dozlar konusunda yardım istiyorsan form atman lazım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Demir eksikliğin var. Suyu ve yeşilliği az tüketiyorsun bunları artır. Haftalık dozu dörde bölmen sağlıklı olacaktır. 2,3 hafta Oxandrolonedan hiçbirşey anlamazsın çok kısa bir süre çünkü. Dozlar konusunda yardım istiyorsan form atman lazım.

WhatsApp Image 2025-03-10 at 09.00.42.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.550

Çok temiz diyet yapman lazım yağ oranın düşük değil. İlk hafta günlük alman gereken kaloriyi al sonra yağ durumuna göre yavaş yavaş karb artır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0

Merhaba sayın hocalarım arkadaşlarım abilerim

12 haftalık masteron testo npp kürüm bitmek üzere komple ilacı kesicem.pct yapıcam çıkarken ne yaparsam zarar görmem. detaylıca adım adım bilgi verebilecek varmıdır. şimdiden teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69

Npp kestikten sonra 4-6 hafta daha testoyu kesmeden devam et. Daha sonra PCT yaparsın, aynı anda kesersen deca dick ihtimali var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

Npp kestikten sonra 4-6 hafta daha testoyu kesmeden devam et. Daha sonra PCT yaparsın, aynı anda kesersen deca dick ihtimali var.

peki testoyu kaç ml devam ediyim aynı dozdamı vurayım  haftada 3 vurdum hergün testo 1 ml masteron 1 ml npp 0.6 şeklinde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69

Her gün 1ml testo mu vurdun yoksa haftanın 3 günü toplam 3ml mi vurdun? 4 hafta daha aynı doz devam et testoyu son 2 haftaya girerken kademeli düşürürsün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

Her gün 1ml testo mu vurdun yoksa haftanın 3 günü toplam 3ml mi vurdun? 4 hafta daha aynı doz devam et testoyu son 2 haftaya girerken kademeli düşürürsün.

haftanın 3 günü toplam 3 ml vurdum.  ptesi çrş cuma olcak şekilde   4 hafta aynı dozda devam ediyorum sonra 2 hafta kademeli olarak düşürüyorum 0.5 0.6 ya kadar doğrumudur hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69
knownmee, Şimdi yazdı:

haftanın 3 günü toplam 3 ml vurdum.  ptesi çrş cuma olcak şekilde   4 hafta aynı dozda devam ediyorum sonra 2 hafta kademeli olarak düşürüyorum 0.5 0.6 ya kadar doğrumudur hocam 

Evet, bu şekilde yap deca dick olmamak için en iyisi bu şekilde. E2 çok yükseliyorsa sadece testo alirken, E2'yi kontrol edecek şekilde yine 4 hafta daha düşük doz masteron devam edebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
knownmee    0
deluxes, Şimdi yazdı:

Evet, bu şekilde yap deca dick olmamak için en iyisi bu şekilde. E2 çok yükseliyorsa sadece testo alirken, E2'yi kontrol edecek şekilde yine 4 hafta daha düşük doz masteron devam edebilirsin.

peki bu 6 haftalık only testo sürecinde ekstradan birşey kullanmama gerek varmı vitaminler nac600 dışında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    69
knownmee, 2 dakika önce yazdı:

peki bu 6 haftalık only testo sürecinde ekstradan birşey kullanmama gerek varmı vitaminler nac600 dışında 

Gerek yok, kullandığın vitaminlere koruyuculara devam et yeterli.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.