-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kürdeyken hasta oldum! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Johturk0606, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mehmet96
Selam dostlar,
Sabahları aç karnına antrenmanımı yaptıktan sonra 1 ölçek whey alıyorum. Optimum markasını kullanıyorum yıllardır hep aynı markayı kullandım hiç bir sorun yaşamadım ama son 2-3 haftadır sabahları aç karnına antrenman yapmaya başladım. Antrenman sonunda whey kullanmayı kesmeli miyim? Kahvaltıdan sonra kullanmayı düşünüyorum. Olduğum yerde akşamları spora gidemediğim için mecbur iş öncesi sabahları gidiyorum. Protein tozu kullanmadığım gün ishal diye bir şey yok ama kullandıktan 1-2 sonra ishal yapıyor.
Başka markamı kullanayım yoksa kahvaltıdan sonramı alayım ne dersiniz dostlar?
-
Yazan: Mehmet96
Herkese selam dostlar,
10 gün önce testosteron + masteron + primobolan kürüne başladım. 1 Haftadır ishalim, aşırı bi ishal durumu yok ama 1 hafta kadarda sürmesi neden olabilir? Kafamdaki sebep tahminler.
Sabahları erkenden aç karnına antrenmanımı yapıyorum antrenmanım ortalama 1.5 saat sürüyor bu sürede 2 lt civarı su içiyorum. geceleri yatmadan önce 1’er çay kaşığı tarçın,zerdeçal, zencefil yarım kase yoğurt ile yiyip yatıyorum. gün içinde su tüketimimi 4-5 litre arasına çıkardım. kullandığım testo primo masteron mix ilaçtan dolayı. Beslenmeme antrenmandan önce sabahları günlük 1 adet muz ekliycem bu şekilde sorunu çözerim herhalde.
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Sevgili abiler kardeşler.
Yaklaşık 15 haftalık testo bolde kürümün son 5 haftasına kala geçen hafta aşırı hasta olduğum için pazartesi ve perşembe ilaç vuramadım ve antrenman yapamadım. Bunun kürüme çok etkisi olur mu bugün de vurmasam perşembe dönsem ilaca büyük bir eksi olur mu ?
KÜR PLANLAMAM:
Pazartesi 250 mg testo enan 250 mg bolde Perşembe 250 mg testo enan 250 mg bolde Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Aliyx.37
Öncelikle merhaba,
forumu internette steroidler hakkında gezinirken gördüm. Forum da herkes birbirine destek oluyor bilgiler veriyor o yüzden benimde sizin gibi bilgili insanlara bir kaç sorum var. Ben FMF[Ailesel Akdeniz Ateşi) hastasıyım, hastalığımın durumu birazcık ileri seviyede Hafif böbreklere vurmuş hastalık, ama ciddi bir sorun yok ortalıkta. Ben ileri de steroid kullansam diğer insanların gördüğü zararlardan daha mı çok zarar görürüm. Bilgili hocalarım neler önerirler sizlere danışmak bilgi edinmek istedim.
-
Yazan: goingforthepower
Arkadslar merhaba sustanon boldenon kurundeyim 375mg sus 300bolde kullanıyorum dördüncü haftaya kadar 74,5kilodan 80 e çıktım üç haftada e tabi çoğu suydu. Afedersiniz bahtımi ... Ki üç gün önce hasta oldum ishal kusma ne ararsaniz vardı. Su içsem kusuyordum. Dört günde iki bin kalori almamisimdir. Daha toparlayamadim bile. Su an tartıda 75 kiloyum. Bir aylık emeğim sanki dört günde silindi. Gücüm düştü.
Gücümün yuzde onu bugün resmen yoktu. Ne yapmalıyım sizce dianabol kullanmalı mıyım bir sure? Önümde üç ayım kaldı. Bir ayım resmen silindi. Moralim çok bozuk. Resmen dört günde başladığım yere geri geldim. Tavsiyeleriniz nelerdir.
-