Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bodybuilderxq1

5. hafta kan testi sonuçlarıma göre ilaçlarım çalışıyor mu?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• Testesteron
  • Primobolan
  • Turinabol

5. hafta bitmek üzere kan testi sonuçlarım aşağıdaki gibi.

Anladığım kadarıyla karaciğer fazla yükselmiş genel olarak ilaç çalışıyor mu? @Feladel

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

635ADCEA-1CA1-4B0E-A270-9FF0D197C52E.jpeg A41E7C90-8A28-4095-8EBA-7EEE1E8BCCB0.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    138

Testo çalışıyor da natürel testo seviyeni ve enjeksiyondan ne kadar süre sonra test verdiğini bilmediğim için ne kadar dolu bilmiyorum. Karaciğer değerleri biraz bozulmuş tbol çalışıyor olabilir ama en doğru yol senin hissettiklerin olur. Tbolu kullanmaya başladıktan sonra birden olmasa da kademeli biçimde güç ve ağırlık artışını hissediyor olman lazım. Rimo ise sert ve kuru kas görünümü verir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 15 dakika önce yazdı:

Testo çalışıyor da natürel testo seviyeni ve enjeksiyondan ne kadar süre sonra test verdiğini bilmediğim için ne kadar dolu bilmiyorum. Karaciğer değerleri biraz bozulmuş tbol çalışıyor olabilir ama en doğru yol senin hissettiklerin olur. Tbolu kullanmaya başladıktan sonra birden olmasa da kademeli biçimde güç ve ağırlık artışını hissediyor olman lazım. Rimo ise sert ve kuru kas görünümü verir.

Enjeksiyondan 5 hafta sonra verdim testi yani dün verdim 10 haftalık kür girmiştim zaten hocam şuan 5 haftalık daha ilacım kaldı açıkçası turinabolu keseli 1 hafta oldu güç olarak ve güzel bi artış var enerjim sporda tam oluyor omuzlarımda çıkmayan damarlar çıkmaya başladı açıkçası sadece takıldığım nokta önceden hiç test vermemiştim  fakat ilaç kullandığıma göre acaba testo seviyesi yüksek mi yine ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
bodybuilderxq1, 1 dakika önce yazdı:

Enjeksiyondan 5 hafta sonra verdim testi yani dün verdim 10 haftalık kür girmiştim zaten hocam şuan 5 haftalık daha ilacım kaldı açıkçası turinabolu keseli 1 hafta oldu güç olarak ve güzel bi artış var enerjim sporda tam oluyor omuzlarımda çıkmayan damarlar çıkmaya başladı açıkçası sadece takıldığım nokta önceden hiç test vermemiştim  fakat ilaç kullandığıma göre acaba testo seviyesi yüksek mi yine ? 

Testo seviyen ortalama 2200 civarı görünüyor yani doğal sınırın çok üstünde. Teste göre testo çalışıyor. Diğer ilaçlar da etkilerini hissettiriyorsa sıkıntı yok. Enjeksiyondan kaç gün sonra test verdiğinden kastım son testoyu vurduğun günden kaç gün sonra test verdin demek istedim :D Bir de testoyu haftada kaç gün ve kaç mg vuruyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 11 dakika önce yazdı:

Testo seviyen ortalama 2200 civarı görünüyor yani doğal sınırın çok üstünde. Teste göre testo çalışıyor. Diğer ilaçlar da etkilerini hissettiriyorsa sıkıntı yok. Enjeksiyondan kaç gün sonra test verdiğinden kastım son testoyu vurduğun günden kaç gün sonra test verdin demek istedim :D Bir de testoyu haftada kaç gün ve kaç mg vuruyorsun?

Hocam ilk Defa girdim  heyecan yaptım 😂 kürden 2 gün sonra test verdim pazartesi 1  perşembe 1 yani haftada 500 vuruyorum hocam 

Granikos, 10 dakika önce yazdı:

İlaçların markası ne hocam 

Optimum pharma hocam  sağlam bi kişiden aldım fakat  ilaçların haberlere çıktığını 2.enjeksiyondan sonra gördüm 😂

bodybuilderxq1, 8 dakika önce yazdı:

Hocam ilk Defa girdim  heyecan yaptım 😂 kürden 2 gün sonra test verdim pazartesi 1  perşembe 1 yani haftada 500 vuruyorum hocam 

Güncel form bu şekilde

DF3C467C-3AF7-4E65-9E58-B2872107D579.jpeg.e000000ece69e166704d2e60944c92eb2c2b50.thumb.png.6238f527aa18155e96bccf5f53912612.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138

Testo %100 dolu mu hesaplaması zor ama yeterince dolu gibi :D Tbolu kesmene rağmen güç artışı filan da devam ediyor ve hafiften vücut kurumaya başlamış rimo da güzel çalışıyor gibi. Kullanmıyorsan aile hekimine nac600 yazdır. Onun dışında testte başka bir sıkıntı yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Testo %100 dolu mu hesaplaması zor ama yeterince dolu gibi :D Tbolu kesmene rağmen güç artışı filan da devam ediyor ve hafiften vücut kurumaya başlamış rimo da güzel çalışıyor gibi. Kullanmıyorsan aile hekimine nac600 yazdır. Onun dışında testte başka bir sıkıntı yok. 

Çok teşekkürler hocam 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman, 2 dakika önce yazdı:

Optimum çok sıkıntı hocam yani dikkatli ol

Evet hocam aldıktan sonra öyle bi detayı kaçırdım fakat puanlık iyi gibi gidiyor herhalde çözemedim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    46
bodybuilderxq1, Şimdi yazdı:

Evet hocam aldıktan sonra öyle bi detayı kaçırdım fakat puanlık iyi gibi gidiyor herhalde çözemedim :) 

Dolu ürün denk gelmiştir her zaman denk gelmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman, 3 dakika önce yazdı:

Dolu ürün denk gelmiştir her zaman denk gelmez

Bakalım hocam hayırlısıyla ilk kürüm bittikten  sonra  sağlam bi marka bulucam  nasipse 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    315
bodybuilderxq1, 41 dakika önce yazdı:

çok kafaya takma üreticisi satıcılarına göre optimumu dolu verir satıcısı satar sen dolu satandan almışsın gibi duruyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, 15 saat önce yazdı:

Hocam birde şey soracaktım benim total değerim belli değil referans aralıgım yok hani nmol/l olarak çıkarsa bu değer 10-35 arası genel olarak benimki 22 çıkıyor yine de düşük değil mi:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    896

Hocam birde şey soracaktım benim total değerim belli değil referans aralıgım yok hani nmol/l olarak çıkarsa bu değer 10-35 arası genel olarak benimki 22 çıkıyor yine de düşük değil mi:)

Evet referans arası o zaman ama sen testi son enjeksiyondan ne kadar sonra verdin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit, 6 dakika önce yazdı:

Evet referans arası o zaman ama sen testi son enjeksiyondan ne kadar sonra verdin?

Enjeksiyondan 2 gün sonra akşamına verdim testi hocam 5-6 civarı 

Pazartesi akşamı 1 ml vurdum çarşamba akşamı test verdim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    896

Enjeksiyondan 2 gün sonra akşamına verdim testi hocam 5-6 civarı 

Yine yüksek üst sınıra yakın ama ilaçlı öyle olmaması lazım. O zaman Burak hocanın lu konusu akıllara geliyor. Total testosteron doğal olarak sizin düşük ve ilaçla gelebileceği yere gelmiş en iyi şekilde. Ama bu analiz için kür öncesi total testosteron testiniz lazım doğru veya net tespit yapabilmek için.

Bakın bu konudaki gibi benzer bir hikaye olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit, 9 dakika önce yazdı:

Yine yüksek üst sınıra yakın ama ilaçlı öyle olmaması lazım. O zaman Burak hocanın lu konusu akıllara geliyor. Total testosteron doğal olarak sizin düşük ve ilaçla gelebileceği yere gelmiş en iyi şekilde. Ama bu analiz için kür öncesi total testosteron testiniz lazım doğru veya net tespit yapabilmek için.

Bakın bu konudaki gibi benzer bir hikaye olabilir.

Hayatımda hiç küre girmemiştim hocam  ilk kürümdü açıkçası  kür öncesi test vermeyerek hata yaptım sanırım 

Bugün hastaneye gidip değerlere tekrar bakıcam üroloji doktoru ile konuşalım birde :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
bodybuilderxq1, 11 dakika önce yazdı:

Evet nmol ise referans aralığında ng ise 2200 civarı bir şey yapıyor. Değişik yazmışlar ne birim cinsi var ne de referans aralığı. Kafan rahatlasın diye bir ara sadece normal total testo testi yaptır istiyorsan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel, Şimdi yazdı:

Evet nmol ise referans aralığında ng ise 2200 civarı bir şey yapıyor. Değişik yazmışlar ne birim cinsi var ne de referans aralığı. Kafan rahatlasın diye bir ara sadece normal total testo testi yaptır istiyorsan.

Bugün hastaneye gidip baktıracam bide  hocam bakalım birim cinsi hangisi çıkıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138

Bugün hastaneye gidip baktıracam bide  hocam bakalım birim cinsi hangisi çıkıyor 

Test yaptırdığın yeri arayıp makine hangi birim üzerinden ölçüyormuş onu da sorabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    896
bodybuilderxq1, 6 dakika önce yazdı:

Hayatımda hiç küre girmemiştim hocam  ilk kürümdü açıkçası  kür öncesi test vermeyerek hata yaptım sanırım 

Bugün hastaneye gidip değerlere tekrar bakıcam üroloji doktoru ile konuşalım birde :) 

Evet ama dediğim gibi sizin doğal değeriniz çok düşük muhtemelen. İlaç onu en iyi yerlere getirmiş gibi duruyor. Ama nasıl doğru tespit yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Eczaneden sustanon alabilirsiniz onu kullanın bir kaç ay sonra test verin şuan ki değer üstünde çıkarsa ilaç problemli ama yine aynı çıkarsa sizin genetik değerleriniz düşükmüş ilacın suçu yok diyebiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit, 5 saat önce yazdı:

Evet ama dediğim gibi sizin doğal değeriniz çok düşük muhtemelen. İlaç onu en iyi yerlere getirmiş gibi duruyor. Ama nasıl doğru tespit yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Eczaneden sustanon alabilirsiniz onu kullanın bir kaç ay sonra test verin şuan ki değer üstünde çıkarsa ilaç problemli ama yine aynı çıkarsa sizin genetik değerleriniz düşükmüş ilacın suçu yok diyebiliriz.

Sonuçlar bu şekilde ug/l aralığında gösterilmiş benimki iyi mi çıkıyor hocam yani çözemedim 😂

g24.thumb.jpeg.444a32ef16b50378923ca8ba03189ce1.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    138
bodybuilderxq1, 47 dakika önce yazdı:

Sonuçlar bu şekilde ug/l aralığında gösterilmiş benimki iyi mi çıkıyor hocam yani çözemedim 😂

Şimdi anlaşılır oldu :D Dediğim gibi 2243 ng/dL testo yapıyor. Doğalın 3 katı filan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.018

alt ast değerlerin referans dışı ama inan hiç birşey değil karaciğer koruyucu kullanmasan bile olur içim rahat olsun dersen arkadaş nac 600 tavsiye etmiş onu kullan ve birdahaki kürlerine nac600 ve milk thistle yada enginar özü eklersin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: burhan1221
      Herkese iyi forumlar,
      Pazartesi ilk kürüme girdim 250mg testosteron enanthate aldım perşembe günü kan tahlili verdim ve sonuçlar böyle.
      SORULARIM:
      İlaç çalışıyor mu? Dikkat etmem gereken değerler hangileri sağlığım açısından?        
    • Yazan: fatman
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Konuyu kuzenim için açıyorum kendisi 1 yıldır Spor yapıyor düzenle temiz besleniyor ama gelişemiyor, gidip kan vermesini istedim sonuçları bu şekilde verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir. Antidepresan kullanıyor prolaktin sebebi ondan herhalde sizce dostinex kullanılmalı mı yoksa başka bir yol mu izlenilmeli?

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      Kürümün 15. haftasındayım kan testlerimi yorumlayıp yol gösterir misiniz?
      KÜR İÇERİĞİM:
      750MG Testo 450MG Boldenon 300MG Tren A(Trenin 8. haftası verdim testi.) MCT GRUPLARI:
      Multivitamin Saw Palmetto Live-R6  GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.