-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Enjeksiyon antibiyotik olarak ne kullanabilirim?
Oluşturan:
SAMOtrophin, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Eren3535
Arkadaşlar merhaba,
ilk kürümde 3. Haftama girdim sağ altta bir ağrım oluştu doktora gidip tahlil verdim idrar enfeksiyonu olmuşsun dedi ve toz halinde bir antibiyotik verdi ilacı aldığım yere sordum antibiyotik kullanırken küre ara ver örneğin 1 hafta antibiyotik kullan geçtiğinde tekrar vurmaya devam edersin dedi sizlere de danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şuan kürdeyim fakat havaların bir anda soğumasından hasta oldum.
Doktor iespor isimli bir antibiyotik yazdı desefin benzeriymiş.
Kürde iken bu antibiyotiğin kullanılması ne gibi eksiler yaşatır?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Weeliz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Testo prop Masteron Kullanmaya başlayalı 1,5 hafta olacak. Bu hafta 20 lik dişim çok ağrı yapmaya başladığı için doktorum Augmentin 1.000Mg antibiyotik ve ağır bir ağrı kesici yazdı kür içinde herhangi bir problem yaratır mı?
-