Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emreblt45

Hangi marka boldenon tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

NiqhTM4r3    27
MhanYhag, 14 saat önce yazdı:

Canada, Spectrum, ZPHC ama medicine olan değil😂 

Spectrum kullandınmı? 3 markanın boldesini kullandıysan sence bi fark varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

MhanYhag    41
NiqhTM4r3, 40 dakika önce yazdı:

Spectrum kullandınmı? 3 markanın boldesini kullandıysan sence bi fark varmı?

Hocam Spectrum olarak Testo ve Anavar kullanmıştım. Canada Bolde kullandım ama satıcı hikayelerde Spectrum Bolde bambaşka bişey kullandığınız an anlayacaksınız diyordu. Üçü de boş markalar değil geri dönüşeri iyi, ilaçların orjinallerini bulursa memnun olacağını düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    27
MhanYhag, 13 dakika önce yazdı:

Hocam Spectrum olarak Testo ve Anavar kullanmıştım. Canada Bolde kullandım ama satıcı hikayelerde Spectrum Bolde bambaşka bişey kullandığınız an anlayacaksınız diyordu. Üçü de boş markalar değil geri dönüşeri iyi, ilaçların orjinallerini bulursa memnun olacağını düşünüyorum.

salon sahibinden aliyorum ben spectrumu güzel evet spectrumun cok farkli urunlerinide merak ediyorum anavarından memnun kaldınmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
MhanYhag, 16 dakika önce yazdı:

Satıcı kim baş harflerini yazar mısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.028

ben ne rimo ne bolde kullanmıyorum çünkü ben rimo kullanırsam 600-700 falan vurmam lazım onunlada uğraşamam bolde zaten en gereksiz ilaç ya eczane yada güvendiğin bir marka seçenek çok az ..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

ben ne rimo ne bolde kullanmıyorum çünkü ben rimo kullanırsam 600-700 falan vurmam lazım onunlada uğraşamam bolde zaten en gereksiz ilaç ya eczane yada güvendiğin bir marka seçenek çok az ..

Kullancak başka ne kaldı büyümek için hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.028

npp var ilerde düşük mglerle tren var 

boldenon ne getiriyor ne götürüyor ona bakmak lazım inan yan etkilerini göz önünde bulundurursak boldenon en pis ilaç çünkü beşeri değil..

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
SERKO, 20 dakika önce yazdı:

npp var ilerde düşük mglerle tren var 

boldenon ne getiriyor ne götürüyor ona bakmak lazım inan yan etkilerini göz önünde bulundurursak boldenon en pis ilaç çünkü beşeri değil..

Hocam ben deca dick oldum hemde çok ağır bir daha ona bulaşıp elimde kalan %30 sertleşmeyide vermek istemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.028
Emreblt45, 4 dakika önce yazdı:

Hocam ben deca dick oldum hemde çok ağır bir daha ona bulaşıp elimde kalan %30 sertleşmeyide vermek istemiyorum

sen rimo yap boldenon hiç girme 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emreblt45    7
gönderildi (düzenlendi)
SERKO, 3 dakika önce yazdı:

sen rimo yap boldenon hiç girme 

Bulsam yapacağım önce bi test vereyim sorun dht kaynaklımı bakayım dragon hakkında o kadar çok olumsuz yorum var ki başka marka arıyorum alternatif rimosu olan

tarihinde Emreblt45 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    41
NiqhTM4r3, Bir saat önce yazdı:

salon sahibinden aliyorum ben spectrumu güzel evet spectrumun cok farkli urunlerinide merak ediyorum anavarından memnun kaldınmı?

30mg kullanımda Günlük enerjimi arttırmıştı 40mga çıkarınca antrenmanlar kısmen daha güzel geçiyordu ama o dönemde testislerin yanında apse oluşmuştu karaciğer ve crp değerlerimi çok yükseltti neyden kaynaklandığını doktor da anlayamadı ben de karaciğeri daha fazla yormamak için uzun kullanım yapamadım.Yağ yakma ve iştah kapatma konusunda ne desem yalan olur.

Emreblt45, Bir saat önce yazdı:

Satıcı kim baş harflerini yazar mısın 

Satıcı bi sayfa. .... konusunda yok yok işim vermek yasak . …… diyeyim. Hikayelerde ithal ürün kullanın diye bas bas bağırır 😂😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.459
MhanYhag, 10 dakika önce yazdı:

30mg kullanımda Günlük enerjimi arttırmıştı 40mga çıkarınca antrenmanlar kısmen daha güzel geçiyordu ama o dönemde testislerin yanında apse oluşmuştu karaciğer ve crp değerlerimi çok yükseltti neyden kaynaklandığını doktor da anlayamadı ben de karaciğeri daha fazla yormamak için uzun kullanım yapamadım.Yağ yakma ve iştah kapatma konusunda ne desem yalan olur.

Satıcı bi sayfa. .... konusunda yok yok işim vermek yasak . …… diyeyim. Hikayelerde ithal ürün kullanın diye bas bas bağırır 😂😂

Platform kurallarına karşı tutum sergilediğiniz için '' SINIRSIZ SÜREYLE PLATFORMDAN UZAKLAŞTIRILDINIZ ''

PLATFORM KURALLARINA BURAYA TIKLAYAK GÖZ ATABİLİRSİNİZ.

İhlal yapılan kural madde : 1 ve 2

KONU KİLİT

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mimaroba
      Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
      Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech  overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 
    • Yazan: grooseçetin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuanda aktif olarak daha yeni bu hafta tanıdığım tanınan bir boksör ağabeyimden boldenon testo aldım ve bolde testo kürüne başladım ancak bir sorum olacak, kür etkileri ne zaman belli olur yani ne zaman hissedebilirim?
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Testosteron 250 mg Boldenon SORULARIM:
      Kan değerlerinde neylere dikkat etmem gerekiyor? Nelere bakmam gerekiyor? Ayrıca pct olarak neler yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
    • Yazan: Lifter31
      Herkese iyi forumlar,
      Küre 15 martta başlayacağım ve başlangıç kilom 90 yağ oranım ise 7-8 olacak. Kürde kullanılacak tüm ilaçları daha önce kullandım ve birbirleri ile olan oranları ona göre ayarlı.
      KÜR PLANLAMAM:
      1. hafta 750mg test en. 1200mg boldenon 20iu humalog 2-10 750mg test en. 600mg boldenon 20iu humalog 11-18 1000mg test en. 800mg boldenon 20iu humalog 19-20 575mg test p. 400mg boldenon 350mg tren ace. 25mcg t3 21-26 700mg test p. 600mg boldenon 575mg tren ace. 50mcg t3 27-28 350mg test p. 125mg tren ace 25mcg t3 29-32 200mg test en. İlk 18 hafta bulk yapılacak 19-26 arası definasyon olacak. 27-32 arası ise cruise. Kesinlikle ama kesinlikle diyetime gramı gramına dikkat edip fazla yağlanmayacağım. Boldenonu ilk hafta esteri erken açılsın diye yükleyeceğim. İlaç dozajlarındaki iniş çıkışları ester sürelerine göre düşündüm. Definasyonda belki ortalara 4 hafta 80mcg clenbuterol ekleyebilirim. Özellikle son haftalar için önerilerinizi bekliyorum.
      Not : Kür biraz sert farkındayım.
      KÜR İÇİ MCT GRUPLARI:
      nac engilen deve dikeni balık yağı zma Kullanıyorum. Günde 10 litre suyun altına düşmüyorum.
    • Yazan: ummeeet
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 ay önce 20 haftalık only testo kürümü bitirdim.  
      KÜR PLANLAMAM: (20 hafta)
      500mg testo enanthate 250mg boldenon Kürü yapmayı planlıyorum. Amacım clean bulk yapmak.
      SORULARIM:
      Kürün içine eklemem gereken önemli bir ilaç var mı? (masteron, dianabol vs.) Testo kullanırken sertleşmeme problemi yaşamadım ama yine de proviron kullanmalı mıyım kür boyunca? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mi8rac
      Selamun aleyküm cümleten,
      Bu yaza kadar ilk kürüme girmeyi düşünüyorum ama marka konusunda kararsızım kime sorsam en iyi marka benimki diyor  
      Sizin bi tavsiyeniz var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.