Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

alperen3416

Total testosteron seviyemi yükseltmek için kingsize alpha ürünü doğru seçenek mi?

Önerilen İletiler

alperen3416    1

Arkadaşlar merhaba,

Geçen haftalarda testesteronu mu ölçtürdüm şuan bir diyetteyim 85 kilo 87 belden 71 kilo 76 bel ölçüsünü kadar düştüm. 1 Yıl önce testom 470 iken 330 lara kadar düşmüş doktor dönemsel olabilir demişti fakat bazı ilaç kullanmayan doğal arkadaşlarım testosu 500 600 olabiliyor ben spor yapan birine göre 330 larda testomun düşük olduğunu düşünüyorum.

Sizce Kingsize Alpha King kullanmam veya Bitkisel Kür bu testesteron artışı yapar mı?

Daha önce bunları kullanıp bi fayda gören oldu mu şimdiden teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.265

Beslenmeni yazar mısın? Sert diyetlerde bunu yaşaman normal. Aşağıya attığım bitkisel kür seni uçuracaktır :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    1
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Beslenmeni yazar mısın? Sert diyetlerde bunu yaşaman normal. Aşağıya attığım bitkisel kür seni uçuracaktır :) 

• 170 Pirinc
  • 25g Badem
  • 4g Zeytinyagı
  • 3 Yumurta
  • 500 Tavuk 

evet Serkan hocamın bitkisel kürünü gördüm ama v1 den mi v2 mi yaptırmalıyım acaba direkt birde şu alpha kingi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.265
alperen3416, 18.02.2025 - 18:55 yazdı:
  • 170 Pirinc
  • 25g Badem
  • 4g Zeytinyagı
  • 3 Yumurta
  • 500 Tavuk 

evet serkan hocamın bitkisel kürünü gördüm ama v1 den mi v2 mi yaptırmalıyım acaba direkt birde şu alpha kingi merak ediyorum

İllaki faydası olacaktır ben hiç kullanmadım bişe diyemiyorum. Linkini attığımı tavsiye ederim. Ayrıyeten zeytinyağı çok düşük min 50 gr öneririm.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    743
Diver, 17 dakika önce yazdı:

İllaki faydası olacaktır ben hiç kullanmadım bişe diyemiyorum. Linkini attığımı tavsiye ederim. Ayrıyeten zeytinyağı çok düşük min 50 gr öneririm.

Ben geçen sene pct de kullandım serko hocanın kürü daha etkilidir bence misal totelin 400 e 500 e çıkarır daha da çıkarmaz ondan serko hocanın kürünü kullan bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    1
ardas, 13 dakika önce yazdı:

Ben geçen sene pct de kullandım serko hocanın kürü daha etkilidir bence misal totelin 400 e 500 e çıkarır daha da çıkarmaz ondan serko hocanın kürünü kullan bence.

2 sini beraber kullanmam sıkıntı çıkarır mı acaba @SERKO hocam siz ne düşünüyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.007
alperen3416, 16 saat önce yazdı:

2 sini beraber kullanmam sıkıntı çıkarır mı acaba @SERKO hocam siz ne düşünüyorsunuz

bitkisel kür 1 çok daha etkili ve kalıcı kazanımlar bırakıyor 

1200 t civarlarında tutuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    1
SERKO, 6 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim abim

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    34
SERKO, 8 saat önce yazdı:

Abi bunu nerede yaptırabiliriz direkt olarak ayrı ayrı aramak istemiyorum bende pct gerekecek mi bilmiyorum ama deneriz 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    743
Yasar, 20 dakika önce yazdı:

Abi bunu nerede yaptırabiliriz direkt olarak ayrı ayrı aramak istemiyorum bende pct gerekecek mi bilmiyorum ama deneriz 😅

aktara gösterince hazırlıyorlarmış direk bazıları aktarda olmayabiliyor olmayanı internetten alırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.007
Yasar, 14 saat önce yazdı:

aktar yapar kardeşim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    26
SERKO, 17 dakika önce yazdı:

aktar yapar kardeşim

1. Kür ikinciden daha mı etkili hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.007

ikiside etkili ama ikincisi daha çok pump yapıyor gibi düşün

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
impulse101    8

alpha king benim total testoyı referans üstüne fırlattı ama e2 yi de çok yükseltmişti. bıraktım sonra kullanmayı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    1
Emreblt45, 6 saat önce yazdı:

kingsize alpha king kullandım pensim aylarca bir et parçasıydı kullandıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm

Hoca.total testoyu artırdı mı 

impulse101, 6 saat önce yazdı:

alpha king benim total testoyı referans üstüne fırlattı ama e2 yi de çok yükseltmişti. bıraktım sonra kullanmayı

Peki bir zararı oldu mu sonra 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    106
alperen3416, 9 dakika önce yazdı:

Hoca.total testoyu artırdı mı 

Biraz abartıyorlar bence. İçerik olarak tıpkı diğer testo boosterlar gibi zma + 2-3 testo yükselten bitki. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    26
Feladel, 13 dakika önce yazdı:

Biraz abartıyorlar bence. İçerik olarak tıpkı diğer testo boosterlar gibi zma + 2-3 testo yükselten bitki. 

Aynı fikirdeyim ayrıyeten içerdiği çemen otu bence kar zarar olarak pek mantıklı bir ürün değil. Zarardan kastım yani insanı leş gibi kokutuyor bence ondan dolayı çemen otu olmayan ürünler daha çok mantıklı geliyor bana.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
impulse101    8
alperen3416, 22 dakika önce yazdı:

Peki bir zararı oldu mu sonra 

yok göğüste falan bi sıkıntı hissetmedim, biraz libido düşmüştü yani bilmiyorum 130 lara çıkmıştı e2 . normalde zaten referansın içi üst sınırlarda total testom. kürde de değilim başka bişeyde kullanmıyordum alpha kinge bağlıyorum yükselmesini  

Ref. 249 - 836 ( 1078 )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.