Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Aragontak

20 haftalık kür sonuna geldim! yeni planlamada yardımınızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Aragontak    10

Merhaba öncelikle kandiliniz mübarek olsun.

20 hafta testo/bolde kürüne girdim ilk 12 haftayı saymasak bile yeridir bence ilk kür mağduru swiss ile yaptım bana çok az şey kattı sanırım. Küre başlangıç kilom 76 bitiriş 83 oldu 3 hafta oldu keseli ilacı bu süre zarfında @SERKO hocanın bitkisel kür 1 ile devam ettim herhangi ereksiyon isteksizlik yaşamadım hala enerjim yerinde kan tahlili verdim sonuçları bekliyorum öncesi sonrası resimleri yükleyeceğim.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy:1.83
  • Kilo:82 
  • 3 yıldır aktif spor yapıyorum 

Kafamda şuan kendimce bi fikir edindim ufak bi yağlanmam var testo ile diyet yapıp 4 5 hafta kadar sonrasında bi npp merakım var bunu yapmayı düşünüyorum sizin de görüşleriniz İle konuyu netleştirmek istiyorum.

IMG_6166.jpeg IMG_6167.jpeg  IMG_5636.jpeg 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.102

Merhabalar.

Önce kan tahlillerini görelim. Eğer her şey yolunda ise devamını konuşuruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar.

Önce kan tahlillerini görelim. Eğer her şey yolunda ise devamını konuşuruz.

Hocam 3 gün oldu vereli ama diğer sonuçlar hala çıkmadı aktif çıkanlar bunlar 

IMG_6126.png IMG_6127.png IMG_6128.png IMG_6129.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.102

Kan değerlerini düzeltene kadar sadece testosteron gitmen daha doğru olur. Ayrıca 1 ünite kan azalt. Beslenme temiz görünmüyor. Su tüketimi de az. Boldenon küründe bunlar asla olmamalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10

Hocam günde 6 lt su tüketiyorum beslenme suan için.

• kahvaltı: 90gr yulaf 1olcek whey 2 yumurta 
  • öglen:85gr prinç 250gr tavuk
  • ikindi:85gr prinç 250gr tavuk 
  • Akşam:85gr prinç 250gr kıyma 
  • her öğün yeşillik muhakkak tüketiyorum 

onun dışında ekstra birsey tüketmiyorum çok nadir ufak tefek kaçamaklar yapıyorum oda haftada 1 belki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.102

Tüm bunlara rağmen kolestrol ve üre istenilen gibi değil. Hemogramdaki bozukluk ise direk Boldenonun eseri. Sonraki kürlerinde boldenon kullanmamanı öneririm. 

Şuan için dediğim gibi bol su tüketimi, her gün 1 bebek asprini, acilen 1 ünite kan azaltma en önemlisi. Değerler tamamen (LH, FSH hariç) düzelene kadar da cruise döneminde kalman çok daha doğru olur. Sonrasında hedefine ve hissiyatına göre anaboliğe karar verilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10

Peki hocam burdan pct donmek doğru olurmu onun ıcın ne tür bi yol izlemem gerekli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.102
Aragontak, 2 dakika önce yazdı:

Peki hocam burdan pct donmek doğru olurmu onun ıcın ne tür bi yol izlemem gerekli 

Boldenondan sonra 6 hafta daha only testo gidip PCT sürecine girmek daha doğru olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10
rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

Boldenondan sonra 6 hafta daha only testo gidip PCT sürecine girmek daha doğru olur.

Tamam hocam ben bi süre only testo gidiyorum teşekkür ederim 👍

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189
Aragontak, 54 dakika önce yazdı:

Tamam hocam ben bi süre only testo gidiyorum teşekkür ederim 👍

testoyu 100-150 mga çek. karb cycling yaparak haftalık %10-15 arasında bir kalori açığı yarat. hem çok iyi dinlenir hem de sert adelen ortaya çıkar. tamam dediğin zaman testoyu yükselt ve testoyu yükselttikten 2 hafta sonra npp ekle. npp ile beraber karbonhidratı da kademeli olarak arttır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10
6arrows, 57 dakika önce yazdı:

testoyu 100-150 mga çek. karb cycling yaparak haftalık %10-15 arasında bir kalori açığı yarat. hem çok iyi dinlenir hem de sert adelen ortaya çıkar. tamam dediğin zaman testoyu yükselt ve testoyu yükselttikten 2 hafta sonra npp ekle. npp ile beraber karbonhidratı da kademeli olarak arttır.

Bu plan dahilinde hemde referans dışı değerleri toplarım hemde adeleyi  temizlemiş olurum güzel bi şekilde başlangıç yaparım teşekkür ederim 👍

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.102

Şurada detaylıca herşeyi anlattım. Okumanı tavsiye ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aragontak    10
rastlantisal, 11 dakika önce yazdı:

Şurada detaylıca herşeyi anlattım. Okumanı tavsiye ederim.

Hocam elimden geldiğince böyle konuların hepsini okumaya çalışıyorum sayenizde bilgileniyoruz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.