Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eampowered

Hangi markayı denediysem de ödem sorununu aşamadım! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Eampowered    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 2 senedir ilaç kullanıyorum neredeyse 3-4 farklı ilacın 2-3 serisini deneyimlemişimdir ve ne yaparsam yapayım ödem probleminin önüne geçemiyorum kimi zaman rahatsız etmeyecek seviyede kimi zaman yürümemi engelleyecek seviyede artık alıştım diyebilirim sadece kafama bir şey takılıyor ilacın yaptığı ödem ile kür veriminin arasında bir ilişki varmı yani ilacın ödem yapması bir şekilde ilaçtan aldığım verimi düşürüyor olabilirmi birde ben enjeksiyon yaptıktan sonra ilaç nekadar sürede emiliyor yağ yoğuna göre değişeceğini biliyorum genel bir değer istiyorum.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

owagang    1

0-48 saat içerisinde kaslara tamamen emilir tabi bu ödemde dahil enjeksiyon yaptığınız bölgeye nasıl işlem uyguladığınızlada alakalı iğneyi tamamen kas’a girdiğine eminmisiniz deri altına sızıntı olmuş olabilir veya enjekte yaparken açıyı doğru ayarladınız mı enjekte yaparken iğneyi ileri geri yaptınız mı yanlışlıkla da olsa bazen olabiliyor hava kontrolü yaparken

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    244

yağa alerjin olabilir, bize kullandığın ürünleri yazar mısın tüm zamanlara dair

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    368

Muhtemel sorunlar ve çözüm önerileri için okuyabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eampowered    1

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Dozajlar aşağıdaki şekilde boldenon ve testoyu 2 ye nppyi 3 enjeksiyona bölerek pazartesi çarşamba ve cuma şeklinde enjeksiyon yapıyorum sorunuma gelecek olursam marka fark etmeksizin ödem sorunu yaşıyorum İran vuruyorum ödem başka bir marka vuruyorum ödem e vitamini bütçemim kısıtlı olması sebebiyle eklemek istemiyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 mg testo enanthat
  • 200 mg npp
  • 400 mg boldenon

İlacın sıcak bir suda hafif ısıtılıp enjeksiyon yapılması hakkında tecrübe etmiş arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur ödeme bir yararı oluyor mu? Enjeksiyonlar genelde kalçadan oluyor bu arada eğer ödem öbür haftaya sarkıyorsa adalenin sertliğine göre ya bacağa vuruyorum yada hafif ödemli bölgeye tekrar enjeksiyon yapıyorum cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    20

Evigen ampul 113lira diyor 5 adeti bütçen nasil kisitli ödem sorunu ile boğuşuyorsun 113liradan mi kaçiyorsun? 1000lira olsa neyse dicem sen kürdeyken 1 kilo tavuk nasil aliyorsun? Madem öyle 1 gün off ver tavuk yeme evigen al kısitli bütçe ile kürde beslenemezsinde sadece ilaçtan birşey beklemek saçma.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8

Hiç sağlık kabininde vurulmayı denedin mi? Belki enjeksiyon sırasında bir hata yapıyorsundur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    15

Ilacı vurmadan önce ısıtmayı dene özellikle ilacı soğuk bir yerde bekletiyorsan iyi gelir bende kesinlikle fark ediyor.

İlacı kesinlikle yavaş enjekte et ve düzenli olarak et yani 1ml'i bi anda verip diğer 1ml'i 30 saniye sonra vermenin bir anlamı yok. Düzenli bir şekilde baya yavaş bir şekilde vereceksin. 1ml'i 40 saniyede veriyorum ben toplam içinden say zamanla alışırsın bu da çok fark eder.

İlacı enjektöre çektikten sonra ucu değiş, yani flakonu deldiğin iğneyi bacağına kalçana sokma iğne bacağına kalçana girerken ilk defa bir yere girsin.

İğneyi sokarken bir anda sapla yavaş yavaş ucunu sokup ittirme bu da etkiler, aynı şekilde çekerken de yavaş yavaş değil hızlıca çekiceksin. İğneyi soktuktan sonra mümkün olduğunca içerde oynatma hele döndürmemeye özellikle dikkat et bunlar daha fazla kas lifini koparmana ve dolayısıyla daha fazla ödeme sebebiyet verir.

Kalçana da siyah uçla vurabilirsin bacağa da daha incedir daha az lifi koparırsın. Yağ oranın az derin böyle eline geliyor quadındaki damarları görebiliyorsan bacağına turuncu iğne ile vurabilirsin siyah bazen bacağa uzun geliyor insülini bile deneyebilirsin ama kalçada siyahın altına inme.

Ödemli yere sakın vuruş yapma, sağ omuz sol omuz sağ bacak sol bacak sağ kalça sol kalça diye döndür buna tricepsinde dahil edebilirsin ama omuz ve tricepsten kas kütlene bağlı olarak 1ml'i geçme ve oralarda insülin ucu kullanacaksın.

Sterilizasyona çok dikkat et enjeksiyon yapacağın yeri güzelce silmen lazım ama sildiğin yerin tekrar üstünden geçmeyecek şekilde oval olarak dağıtman lazım youtebadan vs doğru sterilizasyon ila ilgili videolar izleyebilirsin.

Son olarak ilacı dağıtmaya çalışabilirsin yani ilacı vurduğun bölgeyi hemen vurduktan sonra aktif et mesela bacağa vurdun veya kalçaya hemen bi ufak yürüyüş veya squat vücut ağırlığınla veya omza vurdun boş elinle lateral yap.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eampowered    1
eaheryerdr, 5 saat önce yazdı:

Evigen ampul 113lira diyor 5 adeti bütçen nasil kisitli ödem sorunu ile boğuşuyorsun 113liradan mi kaçiyorsun? 1000lira olsa neyse dicem sen kürdeyken 1 kilo tavuk nasil aliyorsun? Madem öyle 1 gün off ver tavuk yeme evigen al kısitli bütçe ile kürde beslenemezsinde sadece ilaçtan birşey beklemek saçma.

Hocam 5 ampul e vitamini haftada 3 enjeksiyon yapan ve totalde 6 ml ilaç vuran bir için 1 hafta bile yetmiyor yüksek protein alan koruyucusunu diyetindeki proteinini suyunu eksiksiz alan bir öğrenci için ayda ekstra 500-600 lira dahi olsa masraf bazen boyu aşıyor kaldıki yine bir öğrenci için salon masrafları ilaç masraflarını katmıyorum bile ayrıca son çare olarak tabiki kullanırım bende biliyorum alıp vurmayı zaten konuyu açmamdaki sebep başka yollar var mı yok mu tecrübe sahiplerinden bunu öğrenmek 

Perseu, 5 saat önce yazdı:

Hiç sağlık kabininde vurulmayı denedin mi? Belki enjeksiyon sırasında bir hata yapıyorsundur.

Hocam neredeyse hemşire diyebileceğim sevdiğim bir abim yapıyor eli bile titremiyor sorunun enjeksiyonun yapılış şekli ile olduğunu düşünmüyorum 

predacing, 4 saat önce yazdı:

Ilacı vurmadan önce ısıtmayı dene özellikle ilacı soğuk bir yerde bekletiyorsan iyi gelir bende kesinlikle fark ediyor.

İlacı kesinlikle yavaş enjekte et ve düzenli olarak et yani 1ml'i bi anda verip diğer 1ml'i 30 saniye sonra vermenin bir anlamı yok. Düzenli bir şekilde baya yavaş bir şekilde vereceksin. 1ml'i 40 saniyede veriyorum ben toplam içinden say zamanla alışırsın bu da çok fark eder.

İlacı enjektöre çektikten sonra ucu değiş, yani flakonu deldiğin iğneyi bacağına kalçana sokma iğne bacağına kalçana girerken ilk defa bir yere girsin.

İğneyi sokarken bir anda sapla yavaş yavaş ucunu sokup ittirme bu da etkiler, aynı şekilde çekerken de yavaş yavaş değil hızlıca çekiceksin. İğneyi soktuktan sonra mümkün olduğunca içerde oynatma hele döndürmemeye özellikle dikkat et bunlar daha fazla kas lifini koparmana ve dolayısıyla daha fazla ödeme sebebiyet verir.

Kalçana da siyah uçla vurabilirsin bacağa da daha incedir daha az lifi koparırsın. Yağ oranın az derin böyle eline geliyor quadındaki damarları görebiliyorsan bacağına turuncu iğne ile vurabilirsin siyah bazen bacağa uzun geliyor insülini bile deneyebilirsin ama kalçada siyahın altına inme.

Ödemli yere sakın vuruş yapma, sağ omuz sol omuz sağ bacak sol bacak sağ kalça sol kalça diye döndür buna tricepsinde dahil edebilirsin ama omuz ve tricepsten kas kütlene bağlı olarak 1ml'i geçme ve oralarda insülin ucu kullanacaksın.

Sterilizasyona çok dikkat et enjeksiyon yapacağın yeri güzelce silmen lazım ama sildiğin yerin tekrar üstünden geçmeyecek şekilde oval olarak dağıtman lazım youtebadan vs doğru sterilizasyon ila ilgili videolar izleyebilirsin.

Son olarak ilacı dağıtmaya çalışabilirsin yani ilacı vurduğun bölgeyi hemen vurduktan sonra aktif et mesela bacağa vurdun veya kalçaya hemen bi ufak yürüyüş veya squat vücut ağırlığınla veya omza vurdun boş elinle lateral yap.

Çok açıklayıcı olmuş hocam teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.