Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lifter31

Insülin hakkında yardıma ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

Lifter31    12

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 90 kilogram
  • %7-8 yağ oranında
  • açlık şekeri 73 

Olan birisiyim ve bulka gireceğim.

Uzun ester olmayacak sadece Humalog. 1 ünite bende 15gr karbonhidratta iyi çalışıyor. (20gr pirinç).

Kürde yanında ortalama 800mg-1000mg Testosterone Enanthate 600mg-800mg Boldenone ilaç olacak bide belki bulabilirsem 10-20mg Superdrol.

Beslenmeme gramı gramına tamamen dikkat edebiliyorum. Günde ortalama toplam 3000-3250 kalori harcıyorum.

SORULARIM:

1. Günlük kalori artırma muhabbeti nedir?
  2. Günlük kaç ünite maksimum optimaldir?
  3. Her öğün insülin olur mu veya olmalı mı? (Kısa ester olduğundan dolayı)
  4. İlaç önerisi veya dozaj önerisi olan var mı?
  5. Diyette makro önerisi olan var mı?
  6. Örneğin bulkta insülin ekleneceğini veya doz-sıklık artırılacağını nasıl anlayabilirim?
  7. Yemeklerden sonra kan şekerim eskisi gibi düşmüyorsa mı?

Şimdiden teşekkür ederim lütfen okuyup geçmeyin bilgisi olanlar yardımcı olsun bu sefer manyak bir form çıkarmak istiyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    102

Haftada arttırman gereken kalori miktarı 350 kalori dersek günlere bölerek yavaş yavaş 50 kalori şeklinde arttırarak gidebilirsin. Tabi bunun için kendi vücudunu iyi tanıman ve güzel gözlemlemen gerekir. Bunu gözle yapmak yerine ya 3. bir kişiden yardım alabilir ya da günlük veya haftalık çektiğin fotoğraflarla kıyaslayabilirsin. En hızlı yağlanan bölgen neresiyse onun üzerinden bir kıyaslama yapıp arttırdığın kalori miktarını azaltıp veya çoğaltabilirsin. 

Günlük kullanman gereken insülin kişiden kişiye farklılık gösterir bu yüzden düzenli kan şekerini kontrol edip ona göre arttırman doğru olur ve 30-40 ünitelere yaklaştığında hipoglisemi riskine de yaklaştığını unutma. 

Her öğün insüline gerek yok. Hem o kadar fazla kendini delmene gerek yok hem de ne kadar çok öğünde kullanırsan o kadar insülin direnci geliştirme şansın artar. Antrenman öncesi ve sonrası öğünü en yaygın kullandıkları yerler. 

GH yerine bulabilirsen CJC-1295 + Ipamorelin kullanabilirsin. Hem GH salgısı için güzel peptidlerdir hem de insülinle beraber iyi çalışırlar. Bunlara ulaşamıyorsan MK 677 de kullanabilirsin. 

Kür geçmişini vs. bilmeden ilaç dozu önermek zor. Decayı kullanmaktan çekinmeye gerek yok bence. Çevredekilerden ve bu forumdaki olumsuz yan etkilere bakınca en yaygın yapılan hatalar kür sırasında düzenli test yaptırıp gerekli müdahaleleri yapmamak, deca ile testoyu aynı anda kesmek ve ezbere pct ya da pct bile yapmamak. Superdrol etkili bir oraldır ama aşırı toksik olduğunu unutma. 4 haftayı geçmemeni tavsiye ederim. Daha kürün başındayken karaciğer değerlerini mahvetmeden ilerlersen duruma ve hedefine göre kür süresini uzatabilirsin. 

250 protein, 80 yağ, 410 carb ile başlayıp tepkiye göre ayarlama yap. 

Yemeklerden sonra kan şekeri 90-110 bandındaysa doz arttırmaya gerek yok. 120-140 bandında dozajı arttırabilirsin ama açlık kan şekerini de kontrol etmeyi unutma. 90'ı geçerse bulabilirsen metformin, berberin ile insülin duyarlılığını arttırabilirsin ve bunlara ek olarak kardiyoyu arttırman da işe yarayabilir. 100'ü geçerse kendini riske atmamak için dozu azaltman ya da bırakman daha doğru olur. 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12

@Feladel Hocam verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim. Heykelinizi yapsak pct ile üretimini tekrar açmaya çalıştığımız organlarınıza beton yetmez. Yoğun bir kütle kaybım oldu önceki aylarda zoretanin tedavisi yüzünden bide üstüne definasyon. Kas kazanmakta çok zorluk çekeceğimi düşünmüyorum o sebepten. Kalori artırmak yerine sabit bir şekilde örneğin her gün +750 kcal şeklinde gitsem bunun verimi nasıl olur? Uzun vadede daha iyi olmaz mı acaba yağlanmamak konusunda? Sağlam dozda cjc 1295 no dac kullanabilecek kaynağım var onu kullanacağım yanında hgh alternatifi olarak insüline başlayınca.

Günde pre workout 10iu post workout 10iu ve diğer bazı öğünlerde belki nadiren 10ar iuya çıkabileceğimi düşünüyorum yazdıklarınızdan. Koruyucular konusunda yoğun ilerliyorum 2400nac+milk thistle+10-15 litre su şeklinde.(Aşırı seviyorum su içmeyi nedense) Bu yüzden kürde karaciğer ve diğer organ-kan değerlerim fazla oynamıyor. Bu yüzden kür içerisinde ciddi ilaç ekleme veya doz artırma ihtimalim de var. Superdrolu enjekte edilebilir şekilde ayarlamaya çalışacağım. Ne biçim etkileri olduğunu biliyorum. Normalde anadrol kullanacaktım ama nolvadexsiz jino yapıyor bende lanet şey.

6arrows, 4 saat önce yazdı:

boy kaç dostum?

185 Hocam ne yazık ki zoretanin tedavisi+tendinozis+sporu mecbur salmak dolayısıyla yoğun kütle kaybettim ve definasyon yaptığım için henüz eski kütlemi alamadım:(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Lifter31, 22 dakika önce yazdı:

@Feladel Hocam verdiğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ederim. Heykelinizi yapsak pct ile üretimini tekrar açmaya çalıştığımız organlarınıza beton yetmez. Yoğun bir kütle kaybım oldu önceki aylarda zoretanin tedavisi yüzünden bide üstüne definasyon. Kas kazanmakta çok zorluk çekeceğimi düşünmüyorum o sebepten. Kalori artırmak yerine sabit bir şekilde örneğin her gün +750 kcal şeklinde gitsem bunun verimi nasıl olur? Uzun vadede daha iyi olmaz mı acaba yağlanmamak konusunda? Sağlam dozda cjc 1295 no dac kullanabilecek kaynağım var onu kullanacağım yanında hgh alternatifi olarak insüline başlayınca.

Günde pre workout 10iu post workout 10iu ve diğer bazı öğünlerde belki nadiren 10ar iuya çıkabileceğimi düşünüyorum yazdıklarınızdan. Koruyucular konusunda yoğun ilerliyorum 2400nac+milk thistle+10-15 litre su şeklinde.(Aşırı seviyorum su içmeyi nedense) Bu yüzden kürde karaciğer ve diğer organ-kan değerlerim fazla oynamıyor. Bu yüzden kür içerisinde ciddi ilaç ekleme veya doz artırma ihtimalim de var. Superdrolu enjekte edilebilir şekilde ayarlamaya çalışacağım. Ne biçim etkileri olduğunu biliyorum. Normalde anadrol kullanacaktım ama nolvadexsiz jino yapıyor bende lanet şey.

185 Hocam ne yazık ki zoretanin tedavisi+tendinozis+sporu mecbur salmak dolayısıyla yoğun kütle kaybettim ve definasyon yaptığım için henüz eski kütlemi alamadım:(

Haftalık kalori arttırmak ya da günlük arttırmak sana kalmış. Hangisi işine geliyorsa öyle devam et. Aralarındaki kazanç farkı çok minimal olacaktır ama günlük arttırınca 1 hafta sonra arttırmaya kıyasla mideyi yavaş yavaş yüksek kalorilere adapte edeceğin için belki kalori arttırman daha rahat olacaktır ama diğer tarafta ise her gün hesapla uğraşmama avantajı var. Hangisi senin için daha cazipse onunla devam et. Kalori hesabın doğru olduğu sürece 2 yolla da az yağlanırsın. No dac versiyonunun enjeksiyon sıklığı artıyor senin için sıkıntı değilse kullanabilirsin. Yanına da bulabilirsen Ipamorelin eklemen güzel olur. 

Makrolarının büyük kısmını antrenman öncesi ve sonraki öğünde yiyeceğini düşünürsek ondan sonraki öğünlerde pek insülin kullanmaya gerek yok. Durduk yere insülin direnci gelişmesin. Bu koruyuculara ek olarak böbrekler için koruyucu supplementler eklemeni de tavsiye ederim. Böbreğin geri dönüşü çok zor. Son olarak ne kadar çok ilaç o kadar fazla anabolik etki demek değil. O yüzden hem maddi hem de sağlık için ilaç dozlarını abartmaman daha iyi olur. Aşırı yüksek dozlarla 12-14 hafta kür yapmak yerine daha düşük dozlarda kür süresini uzatman senin için daha kazançlı olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12

Tamamdır hocam böbrek için başlıyorum araştırmalara. Kalori konusunda şöyle sormuştum yanlış anlaşılmış. Kaloriyi artırmadan her gün sabit alsak nasıl olur gibisinden. Örneğin kür boyunca günde 3750-4000 gibisinden. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Lifter31, 2 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam böbrek için başlıyorum araştırmalara. Kalori konusunda şöyle sormuştum yanlış anlaşılmış. Kaloriyi artırmadan her gün sabit alsak nasıl olur gibisinden. Örneğin kür boyunca günde 3750-4000 gibisinden. 

Öyle olunca biraz dirty bulk yapıyor gibi oluyor. İlaçlar açılıp ve sen gelişmeye başlayıp o kalori miktarı kadar kalori yakmaya başlayana kadar istediğinden daha fazla yağlanabilirsin. Minimal yağlanmak ve bulktan sonra definasyon yapmayı düşünüyorsan bulkı ne kadar az yağlanarak tamamlarsan definasyon senin için o kadar kolay olur. Definasyon yapmak gibi bir derdin yoksa ve bu kürden sonra tekrar bulk kürü yapacaksan bile bir dahaki küre başlarken ne kadar az yağ oranında başlarsan senin için daha karlı olur. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
Feladel, 22 saat önce yazdı:

Öyle olunca biraz dirty bulk yapıyor gibi oluyor. İlaçlar açılıp ve sen gelişmeye başlayıp o kalori miktarı kadar kalori yakmaya başlayana kadar istediğinden daha fazla yağlanabilirsin. Minimal yağlanmak ve bulktan sonra definasyon yapmayı düşünüyorsan bulkı ne kadar az yağlanarak tamamlarsan definasyon senin için o kadar kolay olur. Definasyon yapmak gibi bir derdin yoksa ve bu kürden sonra tekrar bulk kürü yapacaksan bile bir dahaki küre başlarken ne kadar az yağ oranında başlarsan senin için daha karlı olur. 

Hocam planı şöyle yaptım insülini ve peptidi vücudumun insülininin yetmediği noktada dahil edeceğim. O zamana kadar planım;

Başlangıç 15 mart 2025

• 3250 kalori
  • 75g yağ
  • 400g karbonhidrat
  • 225g protein
  • Olarak başlanılacak ve her hafta 38 gram karbonhidrat ve 2 gram protein artırılacak.
  • İnsülin eklenince pre+post antrenman toplam 20 ünite humalog.

Kür şu şekil olacak;

• 1-8 750 testo 600 bolde (1-4 20mg enjeksiyon superdrol)
  • 9-18 1000 testo 800 bolde (20 ünite insülini tahminen bu zamanlarda eklerim) 3
  • 00mg cjc 1295 no dac
  • ve duruma göre 200-400 npp (eğer fazla güçlenirsem ekleyeceğim powerlifting geçmişim var)

Neyi değiştirmemi önerirsiniz hocam? Yağ oranını kesinlikle %15 ten yukarı çıkartmamayı düşünüyorum. (Su tutmamışken 4 pack formum)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102

Peptidi satıcının önerdiği süre kadar yapacağın kürün son kısmına eklemen daha iyi olur. Sonuçta uzun süre GH peptidi kullanmak da insülin kullanmak da insülin direnci geliştirebilir. Carb arttırma miktarını yağlanmana göre protein arttırma miktarını kilona göre haftadan haftaya optimize edersin. Belki toplam 10 ünite insülin başlamak senin için daha kolay olabilir.

İnsülin yağlanma hızını da etkiler o yüzden vücudunu tanıya tanıya duruma göre arttırarak git. Ne kadar bir kür geçmişin var bilmiyorum ama 9. haftadan sonra doz arttırmaya gerek kalmayabilir. Koruyucularını ihmal etme. Kürden önce ve küre başladıktan sonra ayda 1 testlerini yaptırırsın duruma göre müdahale ederiz. Küre başlayınca bir kür günlüğü aç hem oradan takip eder hem de test sonuçlarına göre bir yol izleriz. 

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12

Hocam şu forumda gördüğüm en bilgili insanlardansınız valla. Tamamdır o zaman insülini 10iu başlayacağım sadece idman sonrası olacak şekilde. Sonrasında 20ye çıkarım pre+post w olarak. Hocam 15 günde 1 bakıyorum zaten kanlara biraz paranoyağım ben valla :) Küre girince sizi de etkiletleyip gelişimimi adım adım paylaşacağım. Hem daha önce kaybettiğim kaslardan dolayı kütlemin düşmesi ve kas hafızamın olmasından dolayı bu derece yüksek dozlu bir kürle eski halimi sollayacağımı düşünmekteyim. Bolde yerine masteron eklememe sebebim kişisel tecrübeden dolayı. Superdrol ne yazık ki bulamadım hocam. Kür planı şuanda tamamen hazır durumda. Deca hakkında uzunca araştırmalar yaptım ve eklemeye karar verdim. Peptid olayı tam kesin değil hocam haber bekliyorum satıcım ile durumuma göre günde 6iu growth olabilir. Eğer olmazsa dediğiniz şekilde CJC-1295+mk677 veya ipamorelin kullanacağım. Hocam CJC-1295 dac ve no dac ikiside varmış hangisini önerirsiniz acaba?

• Kür planı  (testo dozu 250 düşürebilirim belki onun harici tüm dozlar kesin ve ilaçlar deca hariç hazır)

Bulk Mart 15-Mayıs 15

• 1000mg test en
  • 600mg bolde
  • 300mg npp
  • 30mg dianabol (her gün)
  • 10 iu humalog (post w.)

Mayıs 15-Temmuz 15

1250mg test en

800mg bolde

400mg npp

20 iu humalog (yarısı pre yarısı post w.)

Cut Temmuz 15-Ağustos 15

• 1050mg test prop
  • 400mg bolde
  • 350mg tren ace

Ağustos 15-Ekim 1

• 700mg test prop
  • 400mg bolde
  • 525mg tren ace
  • 25-75mcg t3 (piramit)
  • 40-80mcg clen (piramit)
  • 30mg winstrol (her gün)

Cruise Ekim 1-Aralık 1

• 500mg test en

Koruyucular ciddi önemsenecek. 15 günde 1 tahlil(sağlık ocağı 400m :) ) 2 ayda 1 komple organlara bakılacak. Elimde deca hariç herşey hazır durumda beni bekliyor gözümün içine içine bakıyorlar :) Cruise yapmadan küre girdiğim için biraz yüksek doz başlıyorum.

Umarım hayırlısı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102

İlk ay insülini idmandan sonra kullanırsan toparlanmayı hızlandırır ama istersen idman öncesi ve sonrası olarak bölüp hem pre workout niyetine faydalanabilirsin hem de kan şekeri daha stabil olur. Eczane growthu pahalıya geliyor senin bütçeni zorlamıyorsa kullan yoksa peptidler de işini görür. No dac versiyonu kas kazanımı ve toparlanma için daha iyi ama günde 2-3 kez kullanman gerekiyor diğerini ise haftada 1-2 kez. Enjeksiyon sıklığı sıkıntı değilse bulk için no dac daha tatmin edici sonuçlar verir. Bulk için npp de eklediysen hiç dianabolle filan uğraşmaya gerek yok. Zaten bir hafta sonra npp'in etkilerini hissetmeye başlarsın. Aslında 750 testo 600 bolde 300 npp başlayıp kürün sonuna kadar aynı doz gitmen daha iyi olur. Bu bile başlı başına ileri seviye bir kür. Bunun üzerine ekleyeceğin dozların sana bir kazanç sağlayacağını düşünmüyorum. Sadece bolde açılınca e2 çok düşerse testoyu o zaman arttırırsın.

Cut için hiç bolde kullandın mı bilmiyorum ama boldenin iştah açtığı kişilerdensen tren ile de birleşince açlığa dayanamayabilirsin. Yarışmaya hazırlanmıyorsan cut için testo, tren ve masteron fazlasıyla yeter. Zaten clean bulk yapmayı planlıyorsun. Cut kısmında çok fazla ilaç kullanmana gerek kalmayacak gibi. Hatta cut'ın ilk ayından sonra güzel bir ilerleme kaydetmişsen clen ve t3 hiç kullanmadan cut kürünü tamamlarsın. 

Sağlık için ayda 1 kan testi yeterli ama ben paranoyağım diyorsan 15 günde bir yaptırmanın para ve zaman dışında bir zararı olmaz :) Yüksek doz yüksek anabolik etki anlamına gelmiyor. Çoğu ilaç satıcısı, işine geldiği için 4-5 anabolikli yüksek dozlu kürler tavsiye ediyor. Sen 10 gram da ilaç alsan senin alt yapına bağlı olarak vücudunun kullanabileceği ilaç miktarı belli. O miktarın üstüne çıkınca sadece yan etkileri arttırırsın. O yüzden dozları abartmadan tadında kürler ile ilerle.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12

Hocam masteronun ters teptiği nadir kişilerdenim mahvediyor beni uzak duruyorum o sebepten. Dediğiniz gibi dianabolu kullanmayacağım veya sadece ilk 4 hafta kullanacağım o zaman boşuna yük bindirmeye gerek yok karaciğere. Npp ilk kez kullanacağım bakalım nasıl olacak. Testolarin dozajlarini 250şer mg kısmayı düşünüyorum şuanda söyledikleriniz doğrultusunda. Growth olmaz da cjc kullanirsam no dac kullanacagim dediğiniz gibi. Bolde bende iştah çok açmıyor aksine kapatıyor karaciğere vurursa çıtırdan. Bakacağız hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü<3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Lifter31, 5 dakika önce yazdı:

Hocam masteronun ters teptiği nadir kişilerdenim mahvediyor beni uzak duruyorum o sebepten. Dediğiniz gibi dianabolu kullanmayacağım veya sadece ilk 4 hafta kullanacağım o zaman boşuna yük bindirmeye gerek yok karaciğere. Npp ilk kez kullanacağım bakalım nasıl olacak. Testolarin dozajlarini 250şer mg kısmayı düşünüyorum şuanda söyledikleriniz doğrultusunda. Growth olmaz da cjc kullanirsam no dac kullanacagim dediğiniz gibi. Bolde bende iştah çok açmıyor aksine kapatıyor karaciğere vurursa çıtırdan. Bakacağız hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden ötürü<3

Bazı ilaçlar bazı kişilerde gerçekten can sıkıcı yan etkilere neden olabiliyor. O yüzden bir ilaç ilk defa kullanılacaksa dozu abartmadan mümkünse kısa esteri ile denemek lazım ki istenmeyen bir sonuç olursa vücuttan daha hızlı çıksın. Dianabol hızlı şişirir ve güç artışı sağlar ama bırakınca bunlar da gidiyor o yüzden boş yere karaciğere yük bindirmeye gerek yok. Bulk için 750 test 600 bolde 300 npp fazlasıyla yeterli olur. Cut ilaçlarını da bulk küründen sonra formuna göre tekrar konuşuruz. Kür günlüğü açtığın zaman oradan ilerlemeni takip edip test sonuçlarına göre önlemler alırız. Rica ederim :) 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    0
Feladel, 10.02.2025 - 15:49 yazdı:

Bazı ilaçlar bazı kişilerde gerçekten can sıkıcı yan etkilere neden olabiliyor. O yüzden bir ilaç ilk defa kullanılacaksa dozu abartmadan mümkünse kısa esteri ile denemek lazım ki istenmeyen bir sonuç olursa vücuttan daha hızlı çıksın. Dianabol hızlı şişirir ve güç artışı sağlar ama bırakınca bunlar da gidiyor o yüzden boş yere karaciğere yük bindirmeye gerek yok. Bulk için 750 test 600 bolde 300 npp fazlasıyla yeterli olur. Cut ilaçlarını da bulk küründen sonra formuna göre tekrar konuşuruz. Kür günlüğü açtığın zaman oradan ilerlemeni takip edip test sonuçlarına göre önlemler alırız. Rica ederim :) 

Hocam berberin hakkında düşünceleriniz nedir sizce alfa lipoik asit chromium polikanat ile beraber kullanımı fayda sağlar mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
gönderildi (düzenlendi)
alperen3416, 25 dakika önce yazdı:

Hocam berberin hakkında düşünceleriniz nedir sizce alfa lipoik asit chromium polikanat ile beraber kullanımı fayda sağlar mı 

Bunları birlikte kullanmak insülin direncini azaltır ve kan şekerini dengeler ama fazla kullanmak kan şekerini de düşürebilir. Berberin 1000mg, ALA ile chromium polikanat 300mg başlayabilirsin. İştah azalması, yorgunluk filan yaparsa dozu düşürürsün. 

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    0
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Bunları birlikte kullanmak insülin direncini azaltır ve kan şekerini dengeler ama fazla kullanmak kan şekerini de düşürebilir. Berberin 1000mg, ALA ile chromium polikanat 300mg başlayabilirsin. İştah azalması, yorgunluk filan yaparsa dozu düşürürsün. 

Hocam ALA aldıgım marka 600 mg kapsül halinde chromium da düşük miktar ile başlayacagım tek sorum berberine güvenebildiğim bi marka öneriniz var mıdır lipozomal formda daha iyi emilim oldugunu söylüyorlar simdiden teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
alperen3416, 7 dakika önce yazdı:

Hocam ALA aldıgım marka 600 mg kapsül halinde chromium da düşük miktar ile başlayacagım tek sorum berberine güvenebildiğim bi marka öneriniz var mıdır lipozomal formda daha iyi emilim oldugunu söylüyorlar simdiden teşekkür ederim 

Evet lipozomal formunun emilim açısından daha iyi olduğu söyleniyor ama diğer formlarından daha iyi etki alan kişiler de oluyor. Deneyip görmek lazım. Uzun yıllar önce Türkiyede bu kadar popüler değilken arkadaşıma yurtdışından getirtmiştim o yüzden buradaki markalar hakkında pek bilgim yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alperen3416    0
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Evet lipozomal formunun emilim açısından daha iyi olduğu söyleniyor ama diğer formlarından daha iyi etki alan kişiler de oluyor. Deneyip görmek lazım. Uzun yıllar önce Türkiyede bu kadar popüler değilken arkadaşıma yurtdışından getirtmiştim o yüzden buradaki markalar hakkında pek bilgim yok. 

Çok teşekkür ederim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Örneğin bende insülin 1 ünite 15-16 gram karbonhidratla mükemmel çalışıyor.

Mesela kendim hazırlayacağım yaklaşık 1500 gram karb içeren bir cheat meal öncesi 100 ünite humalog vursam ne olur?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155

Dostum öncelikle sürekli farklı konularda İnsülin hakkında konu açmanı önermem. Asıl konuya gelecek olursak insülin kullanımı böyle bir şey değil. Bu şekilde kullanım olabilecek en yanlış kullanım şeklidir. Ayrıca diyabet hastaları bile 100 ünite vurmazken 100 ünite vurmak nedir. Bu yazdıklarını okuduktan sonra senin hakkında şunu diyebilirim. Ya çok gençsin cahil cesareti var. Yada kaybedecek hiç bir şeyin yok. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Lifter31, 11 saat önce yazdı:

Örneğin bende insülin 1 ünite 15-16 gram karbonhidratla mükemmel çalışıyor.

Mesela kendim hazırlayacağım yaklaşık 1500 gram karb içeren bir cheat meal öncesi 100 ünite humalog vursam ne olur?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Bir öğünde 1500 gram karb almak için çiğ hali 2 kiloya yakın pirinç yemen lazım. 100 ünite dediğin altın vuruş gibi bir şey. Başına gelecekler şeyler sırasıyla bilinç kaybı, koma, kalp, solunum yetmezliği ve ölüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249

Herkes hem fikir olmayacaktır ama şahsi düşüncem insülin hakkında fikir alışverişinin forumda yasaklanması gerekiyor. Bilende akıl veriyor bilmeyende. @Loving hocam bu konu hakkında birşey yapabilir misiniz? 

• Beğen 1
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    12
Diver, 26 dakika önce yazdı:

Herkes hem fikir olmayacaktır ama şahsi düşüncem insülin hakkında fikir alışverişinin forumda yasaklanması gerekiyor. Bilende akıl veriyor bilmeyende. @Loving hocam bu konu hakkında birşey yapabilir misiniz? 

Katılıyorum valla bi arkadaş 1 ünite için 10 gr karb almamı söylemişti ilk kullanırken kan şekeri 50leri görmüştü onun yüzünden

Feladel, 57 dakika önce yazdı:

Bir öğünde 1500 gram karb almak için çiğ hali 2 kiloya yakın pirinç yemen lazım. 100 ünite dediğin altın vuruş gibi bir şey. Başına gelecekler şeyler sırasıyla bilinç kaybı, koma, kalp, solunum yetmezliği ve ölüm.

Hocam 1500e 100ü örnek olarak vermiştim. Asıl mesele yani karbonhidrat oranını bilip ayarladıktan sonra insülin dozu sorun cikarir mi seklindeydi. Yine de anlamis bulundum sagolun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.448
Diver, 18 dakika önce yazdı:

FORUM KURALLARI MADDE : 35

Alıntı
  1. Yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecek ve/veya konu hakkında yanlış bilgi sahibi olmasına sebep olacaktır.

Tüm kategoriler için geçerli bu durum.

Yanlış bilgi durumunda @Loving beni raporlarsanız '' kullanıcı forum kurallarına muhalefet etmekten uzaklaştırılacaktır ''

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: alperen3416
      İnsülin direnci için berberin, chromium ve alfa lipoik asit kullanmayı düşünüyorum. @metinav
      SORULARIM:
      Daha önce kullanan var mı? Sizce kac mg kullanmalıyım? Ne zaman kullanmalıyım? Önceden kullanıp işe yarar etki bir de berberin güvenilir marka var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
      İnsülin kullanımı konusunu öğrenmiş bulunmaktayım. İdmanlardan sonra yaklaşık 1 ünite başına 16-17 gram karbonhidrat bende mükemmel çalışıyor. Bir süre insüline ara vermeye karar verdim. Hazır ara vermeden önce pre workout olarak kullanımını da öğrenmek istiyorum. @metinav -
      SORULARIM:
      Nasıl kullanılır? Zamanlaması ve antrenman içi içecekler nasıl olmalı? Antrenman sonrası tekrar kullanılabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar şimdiden teşekkür ederim
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar,
      Testo+tren şeklindeki kısa definasyon kürüm bitmek üzere. Bittikten sonra ufaktan bi cruise yapıp bolde testo ile bulka başlayacağım. Kilo 95 yağ oranı 10un altında. İnsüline başlamayı düşünüyorum. Kafamda tek bir soru var ve cevabını az çok tahmin ediyorum ama yine de sormak istiyorum. Kendimiz için etkili insülin dozajını bulduktan sonra öğündeki protein+karbonhidrat kalorisine göre vurmamız gerektiğini okudum. @heisenbergg @rastlantisal @metinav
      SORULARIM:
      Proteinin alakası nedir acaba? Sorum şu ki örneğin 500 kalorilik 0 karb full protein yağ bir öğünden önce insülin kullanılır mı? Okuduğum bilgiye dayanarak soruyorum bunu. Şimdiden iyi niyetli yanıtlarınız için teşekkür ederim.
      Biraz bilgilendirmenizi rica ediyorum.
    • Yazan: dtcfli
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Primobolan Dianabol Küründeyim arkadaşlar 5.nci haftadayım. Kilo 80. Bu kiloya 50 kgdan ulaştım. Günlük 4000-5000 kalori alıyorum ama kilo alımım durdu. Hedefim 90 a ulaşmak ama yerimde sayıyorum. Küre diamicron eklemek istiyorum. @heisenbergg @Diver @metinav
      SORULARIM: 
      Şu durumda gerekli mi sizce? Diamicronla 90 a ulaşabilir miyim? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ArdaBeyyaz
      6 yıldır sporcuyum son 1 yıldır da ilaç olaylarına girdim.
      Artık çitayı yükseltmek istiyorum yani bir üst seviyeyi iyice öğrenip o yönden kendimi geliştirmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Definasyon için peptid insülin veya gh bunların hangisini önerirsiniz? Önerdiğiniz ürün hangi dozdan, nasıl kullanılmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.