Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mehmet96

T5 dedikleri şey nedir?

Önerilen İletiler

Mehmet96    8

Herkese selam dostlar ingilterede yaşıyorum. Bugün salona gittim yarışmacı bir hocaya hatlarım kapalı diye Yohimbine almayı düşündüğümü ama bulamadığımı söyledim. Bana bu aşagıdaki T5’i önerdi pct yapmanada gerek yok çok ciddi yak yakımı yapıyor istersen bi kombinasyon yap diger bi mix ilaç ile dedi. Bi siteden gösterdi ben 10 yıldır bunlardan alıyorum hiç bir gün sorun yaşamadım diye kefil oldu. Diger ilacın içeriği; clen 60 mg, t3 50 mg, yohimbine 10 mg. Bu 2 ilacı alıp 60 gün sıkı bi diyetle yag yakmayı hedefliyorum zaten 2 ilacın bana maliyeti 100 £ gibi bişi. 1 Günlük kazancım bile değil ama sistemi kapatmak istemiyorum en azından böyle basit bir ilaç kombinasyonla. Yag oranım 20 civarlarında 15’lere kadar çekip saglam bi 4-5 ay bulk sonra cruise daha sonra definasyon düşünüyorum. Sizce bu t5 ile mix ilaç kombinasyonunu yapmalımıyım?

IMG_3176.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.158

Keşke içeriğine baksaydın :) Bu ilacı kullanabilirsin bitkisel bir karışım yohimbine kadar etkili olmaz. Diğer ilacı ise özellikle UK gibi yerde kullanmanı önermem tiroidleri bozabilirsin. Ciddi sağlık masrafı çıkarabilir yada ömür boyu tiroid ilacı kullanmak zorunda kalabilirsin. 

IMG_7011.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    154

t3 dozajını nasıl ayarlayacaksın? ben tiromeli piramit şeklinde düşürdüm dozajını ve bir problem yaşamadım bunu kullanırken nasıl bir dönüş olacak merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.953

Bu hazır mix karışım halinde bir ürün.İçeriği benim de verim aldığım maddelerden oluşuyor.Tek hap alarak kolaylık sağlayabilir.Olumsuz tarafı içeriğiyle oynama şansın yok.Günde 1 hap alınabilir.İkinciyi almak istesen t3 dozu aşırı yükseleceğinden çok fazla yan etki yapar...Ama günlük tek doz 30-40 gün düzenli kullanılabilir.

En güzeli bir gün on bir gün off...Yanına başka bir şey eklememelisin.En fazla kahve içebilirsin yada kafein hapı...Eğer etkileri sert gelirse ilave olarak, ashwagandha yada bacoba veya l-teanine eklenebilir...Bu sertliği törpüler...İçeriğine göre yorum yazıyorum.İçi boş veya belirtilen dışında maddeler varsa direkt çöptür...

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    8
metinav, 3 saat önce yazdı:

Bu hazır mix karışım halinde bir ürün.İçeriği benim de verim aldığım maddelerden oluşuyor.Tek hap alarak kolaylık sağlayabilir.Olumsuz tarafı içeriğiyle oynama şansın yok.Günde 1 hap alınabilir.İkinciyi almak istesen t3 dozu aşırı yükseleceğinden çok fazla yan etki yapar...Ama günlük tek doz 30-40 gün düzenli kullanılabilir.

En güzeli bir gün on bir gün off...Yanına başka bir şey eklememelisin.En fazla kahve içebilirsin yada kafein hapı...Eğer etkileri sert gelirse ilave olarak, ashwagandha yada bacoba veya l-teanine eklenebilir...Bu sertliği törpüler...İçeriğine göre yorum yazıyorum.İçi boş veya belirtilen dışında maddeler varsa direkt çöptür...

Abi bu mix ürünümü kullansam daha iyi verim alırım yoksa cardarin ile sr9011 kombinasyonu ilemi sence? Ayrıca abi bu mix ürünü 40 boyunca süreklimi kullansam daha iyi olur 1 gün on 1 gün off şeklinde 80 günmü?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    537
Mehmet96, 9 dakika önce yazdı:

Abi bu mix ürünümü kullansam daha iyi verim alırım yoksa cardarin ile sr9011 kombinasyonu ilemi sence? Ayrıca abi bu mix ürünü 40 boyunca süreklimi kullansam daha iyi olur 1 gün on 1 gün off şeklinde 80 günmü?

Cardarine ve sr çok daha güvenli. İyi diyet ve 8 hafta kullanımla gözle görülür sonuç alırsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    8
Tony Montana, 53 dakika önce yazdı:

Cardarine ve sr çok daha güvenli. İyi diyet ve 8 hafta kullanımla gözle görülür sonuç alırsın 

Banada biraz daha mantıklı geldi ama metin hocadan bi akıl almak istedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.