-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kürüme eklediğim t3 sonrası işin rengi biraz değişti! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
mark, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Nargsten
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
21 yaşında 190 boyunda 89 kilogramım 2.5 senedir body ile düzenli olarak ilgileniyorum Ondan önce de spor geçmişim bulunmakta İlk Kür detaylarım:
500 mg testosteron e. (20 hafta)
500 mg boldenon (20 hafta) İkinci Kür Detaylarım ( Hala Devam Etmekteyim):
500 mg testosteron p.
300 mg boldenon
300 mg npp
Kullanıyorum ve 1. ayım bitmek üzere. İlk kürüm ile 2. kürüm arasında 2 aylık bir 200 mg testosteron e. ile cruise dönemim bulunmakta. Bu zamana kadar TSH değerimle oynayacak hiçbir ilaç kullanmama rağmen naturelken de dahil olmak üzere TSH seviyem referans üstü geliyor. Günlük sodyum alımım da yeterli seviyede. T3 ve T4 seviyelerim normal. Bunun sebebi ne olabilir ?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: metinkarayagci0
Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam saygıdeğer arkadaşlarım,
CJC+hexarelin kullanıyorum yanın da T3-T4 var ama diyet spor olmasına rağmen kilo veremiyorum. Daha önce Grhp-2+Cjc kullanırken treoid ilacı kullanmadım, diyet ve spora rağmen kilo almıştım
Bunun sebebi nedir ? Normal bir durum mu bende mi sorun var ? Peptid yokken kilo verebiliyorum.
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam dostlarım,
11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
-
Yazan: Wgestelx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Serbest t4 değerlerim referans değerinin hayli üstünde çıktı.
Bu tiroid bezi ile ilgili bir bozukluğu mu ifade eder ve kur içinde riskli bir durum taşır mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-