-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emirix
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümde omuzdan:
1ml masteron 1ml testo propionate Kullanıyorum. Çoğu kaynakta omuz max 2ml alır deniyor.
Ama ben garanti olsun diye sol omza 1ml sağ omza 1ml şeklinde vurmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
-
Yazan: Sezai Taştekin
Merhaba iyi forumlar 1ml lik kahverengi insülin enjektörüne 0.3 yazısına kadar deca çekip vurdum 30 ünite yazıyor ben toplamda kaç mg deca vurdum? Cevap verirseniz sevinirim
-
Yazan: kaderseolur
Haftaya pazartesi ilk enjeksiyonumu yapcam, internetten yaklaşık 1 haftadır self intramascular injection videoları izliyorum kalça bölgesinden, öyle yapacağım da aklımda hala bir tedirginlik var doğal olarak bir şeyler eksik mi falan diye. kalcamda yağ olduğu icin siyah uçlu iğne tercih ettim yapacağım ml miktarı 2cc lik enjeksiyonlardan olacak..
bir öneriniz falan var mı, yatarak mı yapsam ayakta mı? geriye çekip kan geliyor mu diyede bakacağım tam kalcayı + ya bölcem dış üst kısımdan vurcam. bir öneriniz falan var mı başka?
-