Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Furkantepeci

Sarm kürümün 4. hafta sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Kür öncesi ve kür içi tahlillerim (73 testo kür içi sonucum):

KÜR İÇERİĞİM:

• Lgd-4 10mg sabah
  • mk677 25mg akşam

Bu testlerin yetersiz olduğunu biliyorum, dahiliyeden tam bir test yaptırmadan önce ürolojiden test yaptırmak istemiştim (dahiliye için randevu bulamadım). Meme ucunda hassaslaşma, testislerde küçülme veya erekte sorunu yaşamıyorum.

Yorumlarınızı beklerim. :)

Screenshot_2025_0131_144712.png Screenshot_2025_0131_144601.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.249

Bu değerlerde sorun yaşamıyorsan şanslı adamsın :) 8 haftayı geçmeni tavsiye etmem. Hangi markayı kullanıyorsun?

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Bu değerlerde sorun yaşamıyorsan şanslı adamsın :) 8 haftayı geçmeni tavsiye etmem. Hangi markayı kullanıyorsun?

Chemyo kullanıyorum, yurt dışından aldım. Depresyon veya yorgunluk gibi sorunlar yaşamıyorum, ancak testosteronumun bu kadar düşük olması beni biraz endişelendirdi. Dediğiniz gibi, 8 haftadan fazla kullanmam. PCT yaptıktan sonra da Ostarine ve GW501 kullanacağım, umarım güzel sonuçlar elde ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    12

Referans olması adına kür sonunda formunuzu öncesi ve sonrası şeklinde paylaşabilir misiniz?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16, 5 dakika önce yazdı:

Referans olması adına kür sonunda formunuzu öncesi ve sonrası şeklinde paylaşabilir misiniz?

Tabikide, 4 hafta sonra açacağım konuya sizi etiketlerim.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    373
Furkantepeci, 5 saat önce yazdı:

Chemyo kullanıyorum, yurt dışından aldım. Depresyon veya yorgunluk gibi sorunlar yaşamıyorum, ancak testosteronumun bu kadar düşük olması beni biraz endişelendirdi. Dediğiniz gibi, 8 haftadan fazla kullanmam. PCT yaptıktan sonra da Ostarine ve GW501 kullanacağım, umarım güzel sonuçlar elde ederim.

Meraktan soruyorum madem pct falan da yapacaksın gördüğüm kadarıyla da neden farmakolojik ürünler yerine sarm’s tercih ediyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155

Bence tekrar kullanacaksan pct yapma. Kullanıcağın ürünün yanına rad140 ekle en azından o senin testonu bellirli seviyelerde tutar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
Askabar, 9 dakika önce yazdı:

Bence tekrar kullanacaksan pct yapma. Kullanıcağın ürünün yanına rad140 ekle en azından o senin testonu bellirli seviyelerde tutar 

Hocam rad tam tersi baskılamaz mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293

Mk-677 değil de ligandrol inanılmaz derecede değerlerle oynamış dikkat et karaciğer için nac-600 ekle yeterli

ostarine kullanacaksan baş ağrısı yapıcaktır herkeste olmasada kullananların çoğu bu dertten muzdarip baş etmesi çok zor bol su iç ayrıca tok karna bol suyla tüket ben böylece baş ağrısını dindirmiştim 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN, 21 saat önce yazdı:

Meraktan soruyorum madem pct falan da yapacaksın gördüğüm kadarıyla da neden farmakolojik ürünler yerine sarm’s tercih ediyorsun?

Kür yapmayı hiç planlamamıştım, ancak arkadaşım SARMs’lerden bahsedince merak ettim ve sadece SARMs içeren bir kür planladım. Yanına testosteron eklemeyi de düşündüm, fakat satıcılarla uğraşmak istemediğim için ilk kürümde yalnızca SARMs kullanmaya karar verdim.

EmreGundi, 19 saat önce yazdı:

Mk-677 değil de ligandrol inanılmaz derecede değerlerle oynamış dikkat et karaciğer için nac-600 ekle yeterli

ostarine kullanacaksan baş ağrısı yapıcaktır herkeste olmasada kullananların çoğu bu dertten muzdarip baş etmesi çok zor bol su iç ayrıca tok karna bol suyla tüket ben böylece baş ağrısını dindirmiştim 

Öneriler için çok teşekkürler. Günlük nac-600 OMEGA - 3, ester c, zma, cüce palmiye, deve dikeni akla gelen her ürünü kullanıyorum. Sizce böyle devam mı edeyim yoksa nac-600'ü günde iki tablete mi çıkarayım?

Askabar, 20 saat önce yazdı:

Rad-140 ekleme ihtimalim yok diyelim, genede pct yapmadan hemen ostarine gw501 kürüne geçmem mantıklı olur mu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    12
Askabar, 3 saat önce yazdı:

1 ay ara verip o 1 aylık süreçte testosteronu arttıran takviyeler (ashwaganda, maca, tribulus vb) kullanmak mantıklı mı? Bende aynı şekilde 1 ay ara verip tabi sonunda tahlil yapıp duruma göre devam etmeyi düşünüyorum sarm kullanmaya başladığımda.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dostum yanlış anlama da baya saçma bi kür olmuş sarmlar testonu sıfırlamış bildiğin.Bu testo değerleriyle ne yağ yakabilirsin ne kas kazanabilirsin tam tersine işleri zorlaştırmaktan başka bişey değil yerinde olsam direkt kürü kesip testoyu optimal seviyelere çekmeye çalışırdım(600 ve üzeri).Eğer ilaç kullanma gibi düşüncen varsa testo eklemen gerektiğini biliyorsundur yoksa pct yapmalısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155
Furkantepeci, 18 saat önce yazdı:

Rad-140 ekleme ihtimalim yok diyelim, genede pct yapmadan hemen ostarine gw501 kürüne geçmem mantıklı olur mu? 

Yani düşük testosteron seviyelerinde sen yan etki görmüyorsan devam et sonra pct yap sürekli sistemi aç kapa yapmak iyi değil 

parfait16, 17 saat önce yazdı:

1 ay ara verip o 1 aylık süreçte testosteronu arttıran takviyeler (ashwaganda, maca, tribulus vb) kullanmak mantıklı mı? Bende aynı şekilde 1 ay ara verip tabi sonunda tahlil yapıp duruma göre devam etmeyi düşünüyorum sarm kullanmaya başladığımda.

Ben sarmsları pek sevmiyorum. Pct ye gerek yok denen ürünler bir çok insanda hipofizi baskılıyor. Ya içerisinde wins ox danabol tarzı ürünler var yada farklı bir durum söz konusu. Deneyebilirsin ama yerinde olsam bu ara verme sürecinde kesinlikle daa da kullanırdım. 

Emin982, 20 saat önce yazdı:

Hocam rad tam tersi baskılamaz mı

Zaten testosu baskılanmış 70 e kadar düşmüş. Sonunda pct yapacak bari süreçten alacağı verimi artırmış olur. 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    293
Furkantepeci, 9 saat önce yazdı:

Öneriler için çok teşekkürler. Günlük nac-600 OMEGA - 3, ester c, zma, cüce palmiye, deve dikeni akla gelen her ürünü kullanıyorum. Sizce böyle devam mı edeyim yoksa nac-600'ü günde iki tablete mi çıkarayım?

Günde ikiye çıkarmana gerek yok kullanmana rağmen alt ast bu değerlerdeyse enginar hapı veya enginar al direkt suyunu kaynat iç bol yeşillik tüket

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    12
Askabar, 9 saat önce yazdı:

Ben sarmsları pek sevmiyorum. Pct ye gerek yok denen ürünler bir çok insanda hipofizi baskılıyor. Ya içerisinde wins ox danabol tarzı ürünler var yada farklı bir durum söz konusu. Deneyebilirsin ama yerinde olsam bu ara verme sürecinde kesinlikle daa da kullanırdım. 

Evet o süreçte şu ürünü kullanmayı düşünüyorum umarım doludur 😅

images.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 9 saat önce yazdı:

Yani düşük testosteron seviyelerinde sen yan etki görmüyorsan devam et sonra pct yap sürekli sistemi aç kapa yapmak iyi değil 

Son bir şey sormak istiyorum. Testoyu baskılayan kürden çıkıp, daha az baskılayacak bir küre başlamadan önce ara verip seviyemi normale döndürmem verim açısından daha iyi olmaz mı? (Bu konuda çok bilgim olmadığı için size soruyorum. Elbette önerdiğiniz şekilde ilerleyeceğim.)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155

Son bir şey sormak istiyorum. Testoyu baskılayan kürden çıkıp, daha az baskılayacak bir küre başlamadan önce ara verip seviyemi normale döndürmem verim açısından daha iyi olmaz mı? (Bu konuda çok bilgim olmadığı için size soruyorum. Elbette önerdiğiniz şekilde ilerleyeceğim.)

Az baskılama çok baskılama diye bir şey yok bence ya baskılarsın ya baskılamaz. Bence sarms kullanıp vücuda ilerde ne olacağı belli olmayan zararlar vereceğinize Testo Rimo gibi ilaçlar ile  düşük dozda 15-20 hafta kür yapıp pct yapın hem almak istediğinizi size verir hem ne ile karşılaşacağın belli 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    736
Askabar, 10 dakika önce yazdı:

Az baskılama çok baskılama diye bir şey yok bence ya baskılarsın ya baskılamaz. Bence sarms kullanıp vücuda ilerde ne olacağı belli olmayan zararlar vereceğinize Testo Rimo gibi ilaçlar ile  düşük dozda 15-20 hafta kür yapıp pct yapın hem almak istediğinizi size verir hem ne ile karşılaşacağın belli 

Hiç sarms sevmiyorum niyeyse ne olduğu belirsiz şeyler gibi geliyor spesifik olarak doluluğunu anlamakta zor mk677 hariç bide fiyatıda yüksek olduğu için adamlar kar edebilmek için içine koyabilceği çok fazla oral ilaç da oluyor çünkü hepsinin fiyatı sarmslardan düşük ondan bence de testo rimo kullan daha mantıklı.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.155
ardas, 12 dakika önce yazdı:

Hiç sarms sevmiyorum niyeyse ne olduğu belirsiz şeyler gibi geliyor spesifik olarak doluluğunu anlamakta zor mk677 hariç bide fiyatıda yüksek olduğu için adamlar kar edebilmek için içine koyabilceği çok fazla oral ilaç da oluyor çünkü hepsinin fiyatı sarmslardan düşük ondan bence de testo rimo kullan daha mantıklı.

Zaten mk677 de tam olarak sarms sayılmıyor :) sarmslardan biraz daha farklı bir çalışma mekanizması var 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hepinize merhaba arkadaşlar,

Bugün geri kalan tüm değerlerimi de kontrol ettirdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_2025_0204_173605.thumb.png.e277d56904464df089a50670b4725a28.png Screenshot_2025_0204_173629.png.d814af8801ea4b90eecb10dcf8ae7de0.png

@Diver, @Askabar Rahatsız ettiysem özür dilerim. Bugüne kadar bana yardımcı olduğunuz için sizi etiketlemek istedim.:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.249

Estağfurullah dostum, demir ve Omega 3 takviyesi şart. Demiri dr kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim. Temiz beslen bol yeşillik su tüket 👌🏻

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Estağfurullah dostum, demir ve Omega 3 takviyesi şart. Demiri dr kontrolünde kullanmanı tavsiye ederim. Temiz beslen bol yeşillik su tüket 👌🏻

Tamamdır çok teşekkürler.:D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    25
Furkantepeci, 31.01.2025 - 15:32 yazdı:

Chemyo cardarine çok sert haberin olsun acayip enerji dayanıklılık veriyor adama. Ancak nabız uzun süre düşmüyor ritim bozukluğu yapabilir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien, 3 dakika önce yazdı:

Chemyo cardarine çok sert haberin olsun acayip enerji dayanıklılık veriyor adama. Ancak nabız uzun süre düşmüyor ritim bozukluğu yapabilir.

Uyardığın için sağ ol. Ostarine ve GW kürüme yohimbin de eklemeyi düşünüyordum, ama eklememek daha iyi olur gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    108
Furkantepeci, 13 saat önce yazdı:

Uyardığın için sağ ol. Ostarine ve GW kürüme yohimbin de eklemeyi düşünüyordum, ama eklememek daha iyi olur gibi.

Yohimbin eklemenin sorun çıkaracağını sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mawsqa
      Doktorumla görüştüm ay başı wrap takarak yavaş yavaş spora başlayabilirsin dedi. Yaklaşık 4 aydır spor yapmıyorum ve yaza kadar eski vücudumdan çok daha iyi bir yerde olmayı istiyorum. Elimde şuan 3 hafta kullanmalık RAD140 ve 1 şişe MK677 var.
      Bütçede çok problem yok sadece ilaç önemli sizce başka bir şey eklemeli miyim? Aklımda günlük 10 MG RAD140, 25 MG MK677, 10 MG LGD4033 var fakat önereceğiniz farklı kombinasyonlar var ise onlar da olabilir.
    • Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      LOKASYON OLARAK:
      İstanbul Pendik Tuzla Kartal Çevresi gibi kan testlerini daha ucuza halledebileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz?
      Not : Sadece Prolaktin ve östrojene 1050 tl fiyat çekiyor özel hastane.
      Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: asdar54500
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Aşağıda paylaştığım küre gireceğim ancak elimde bir antrenman programı yok 5 veya 6 günlük bana yardımcı olabilecek var mı? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      S4 Carderine Clenbuterol GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Emin982
      Testo bolde (500mg her ikisi de) kürüne gireli üçüncü hafta oldu. Devlette kan verip üstüne çok sorunlu bir doktora denk geldim maalesef ki. Bu değerler bakarak yorumlar mısınız. Benim ekstra olarak merak ettiğim total testom 32> leri görürdü kürümde bu zamanla mı artıyor daha üçüncü haftada olduğum için. Hhemoglobin den boldenin faaliyette olduğunu anlayabilir miyiz?
      Yorumlar için teşekkür ederim şimdiden @Diver

• Yazan: Emir7778
      9. Hafta ilk kürüm son 1 aydır tavuğu kızartma şeklinde yiyorum ve kan testi vermeden önceki gece 2 tane pizza ve tatlı yedim son 1 aydır da farklı bi omega 3 kulanıyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 TESTOSTERON ENANTHATE 400 BOLDENON KAN TESTİ SONUCUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.