Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lifter31

Pre workout insülin nasıl kullanılır?

Önerilen İletiler

Lifter31    2

Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.

İnsülin kullanımı konusunu öğrenmiş bulunmaktayım. İdmanlardan sonra yaklaşık 1 ünite başına 16-17 gram karbonhidrat bende mükemmel çalışıyor. Bir süre insüline ara vermeye karar verdim. Hazır ara vermeden önce pre workout olarak kullanımını da öğrenmek istiyorum. @metinav -

SORULARIM:

1. Nasıl kullanılır?
  2. Zamanlaması ve antrenman içi içecekler nasıl olmalı?
  3. Antrenman sonrası tekrar kullanılabilir mi?

Aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar şimdiden teşekkür ederim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.948

Uygulamalı yapmadığım bir şey, kesin şöyle yap diyemem...Buradaki temel kriter insülinin zamanlamasını ve çalışmasını planlamak...Kısa etkili veya uzun etkili insülinler var.Amaca göre hızlı çalışan ve kısa etkili olanlar preworkout olarak kullanılabilir...

İnsülinin çalışması ve hipoglisemi oluşturmaması için gerektiği kadar saf karbonhidratlara ihtiyaç var.Dozaj kişiden kişiye ve antrenman şiddetine göre değişkenlik gösterebilir...Antrenman sonuna kadar kullanılan insülinin etkisi geçtikten sonra yemekle birlikte asıl insülin tekrar alınabilir...

Üst üste binmemesi lazım dozların...Yoksa sinerjik etkiyle güçlü bir hipo atağı oluşturabilirler...Bence bu çok mantıklı değil, ayarlamak zor ve risk yüksek...Antrenman öncesi büyüme hormonu, antrenman sonrası insülin en verimli yoldur...

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2

Hocam peki acaba mantığı nedir bu işin? İnsülin vurmak neden antrenmanda inanılmaz pumplara sebebiyet verir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    23
Lifter31, 8 saat önce yazdı:

Hocam peki acaba mantığı nedir bu işin? İnsülin vurmak neden antrenmanda inanılmaz pumplara sebebiyet verir? 

Antrenmandan önce insülin almak karbonhidratları kaslara yönlendiriyor ve bu da glikojen depolarını maksimuma çıkartıyor. Kaslarda ne kadar glikojen varsa o glikojenin yaklaşık 3 katı da su tutuluyor. Bir de bunun üzerine antrenman kaynaklı kaslara dolan kanı da hesaba kattığında ciddi bir pump etkisi sağlıyor ama @metinav hocanın da dediği gibi birçok riski bulunan bir iş. Bir pump için alınacak riske değmez.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950

Tavsiye etmemekle beraber ben insülini nasıl pump amaçlı kullandım sana kısaca anlatayım

1.pirinç+et ögününü yedin (1 buçuk tabak pilav+200 gr tavuk )

2.10 dk sonra kilona göre ben o zamanlar 83 kiloydum 6 iu humalog vuruyordum ki max 8-9 iu da vurabilirdim ( kilonu 10 a böleceksin )

3.shake hazırlıyorsun 6iu humalog için 60 gr vitargo+10 gr creatine+10 gr bcaa+10 gr glutamine+10 gr citrüline 

4.insülini vurduktan tam 15 dk sonra bu shake i yudumlamaya başlıyorsun 2 dk içinde tüketiyorsun

5.idmana giriyosun 

humalog vurduktan 15 dk sonra kan şekeri seviyeni düşürmek icin çalışamaya başlar,50 dk-1 saat sonra zirve yapar en az 2 saat en fazla 4 saat çalışır ve görevini tamamlar bu yüzden idman saatin yatış saatine  yakın olmasın 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2

Ben 95-100 kiloyum o zaman şöyle yapmam uygun mudur? 10iu humalog+200gr çiğ ağırlık pirinç(150gr karb) 200gr tavuk. Sonrasında dediğin zamanlamalarla 100g vitargolu shake ve idman. 1 2 sefer öğrenmek için deneyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    512
Lifter31, 1 dakika önce yazdı:

Ben 95-100 kiloyum o zaman şöyle yapmam uygun mudur? 10iu humalog+200gr çiğ ağırlık pirinç(150gr karb) 200gr tavuk. Sonrasında dediğin zamanlamalarla 100g vitargolu shake ve idman. 1 2 sefer öğrenmek için deneyeceğim.

Bence direkt 10 üniteden başlama, çarpabilir. Biraz daha düşük ile başla kademeli arttır duruma göre. Tabii ki benden daha bilgili hocalarım net bi cevap verecektir 

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Lifter31, 42 dakika önce yazdı:

başlangıçta ilk 3 gün 4 iu ile vur hissiyata göre 10 üniteye kadar çıkabilirsin ünite başına 10 gram vitargo eklersin

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lifter31    2
SERKO, 2 dakika önce yazdı:

başlangıçta ilk 3 gün 4 iu ile vur hissiyata göre 10 üniteye kadar çıkabilirsin ünite başına 10 gram vitargo eklersin

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar,
      Testo+tren şeklindeki kısa definasyon kürüm bitmek üzere. Bittikten sonra ufaktan bi cruise yapıp bolde testo ile bulka başlayacağım. Kilo 95 yağ oranı 10un altında. İnsüline başlamayı düşünüyorum. Kafamda tek bir soru var ve cevabını az çok tahmin ediyorum ama yine de sormak istiyorum. Kendimiz için etkili insülin dozajını bulduktan sonra öğündeki protein+karbonhidrat kalorisine göre vurmamız gerektiğini okudum. @heisenbergg @rastlantisal @metinav
      SORULARIM:
      Proteinin alakası nedir acaba? Sorum şu ki örneğin 500 kalorilik 0 karb full protein yağ bir öğünden önce insülin kullanılır mı? Okuduğum bilgiye dayanarak soruyorum bunu. Şimdiden iyi niyetli yanıtlarınız için teşekkür ederim.
      Biraz bilgilendirmenizi rica ediyorum.
    • Yazan: dtcfli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Primobolan Dianabol Küründeyim arkadaşlar 5.nci haftadayım. Kilo 80. Bu kiloya 50 kgdan ulaştım. Günlük 4000-5000 kalori alıyorum ama kilo alımım durdu. Hedefim 90 a ulaşmak ama yerimde sayıyorum. Küre diamicron eklemek istiyorum. @heisenbergg @Diver @metinav
      SORULARIM: 
      Şu durumda gerekli mi sizce? Diamicronla 90 a ulaşabilir miyim? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ArdaBeyyaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      6 yıldır sporcuyum son 1 yıldır da ilaç olaylarına girdim.
      Artık çitayı yükseltmek istiyorum yani bir üst seviyeyi iyice öğrenip o yönden kendimi geliştirmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Definasyon için peptid insülin veya gh bunların hangisini önerirsiniz? Önerdiğiniz ürün hangi dozdan, nasıl kullanılmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emirkaan2955
      Merhabalar herkese aktif olarak,
      Testo ent 300-400 mg (aromatize min. Olsun) Masteron 300mg Rimo 300mg  4iu genotropin  Npp 200mg  Eklemeyi düşünüyorum. Hedefim temiz kütle almak malum eczanede genotropin bulmak çok zor elimde hazır var iken insülin ile max verimde kış sezonu geçirmeyi düşünüyorum daha önce her öğünden sonra 10iu nova rapid kullanmıştım 2 hafta boyunca yine kısa ester ekleme niyetin var ama bilinçsiz ilerlemek istemiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    • Yazan: Umicinaolaar
      Hocalarım herkese selamlarımı iletiyorum,
      Şu han haftada:
      500 bolde 600 testo 300 npp Şeklinde bir kürdeyim insülin ve cinnatropin eklemeyi düşünüyorum , ilk kez gh kullanacağım nelere dikkat etmeliyim günde 4iu gh 15 iu insülin düşünüyorum konu hakkında araştırması olanlar ve tecrübe etmiş kişiler yorumlarsa çok sevinirim gh çalıştığını nasıl anlarım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.