Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

egemus07

Kür dönemi baş ağrısı sorunu yaşıyorum sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

egemus07    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Rimo ve testo e küründeyim ilk kürüm başım çatlama derecesinde ağrıyor ilaçlarla alakalı olabilir mi ilk enjeksiyonumu dün yaptım daha önceden 1 kere mix ürün kullandım sadece 1 enjeksiyon yaptım düşük dozda böyle bişey olmamıştı.

Yanıtlar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zZerothpen    15

Merhaba muhtelemen vücudun ilaca alışık olmadığı için basit bir tepkime. Ama tansiyonunu da bi gözden geçirmeni tavsiye ederim. Yani büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum geçicidir. Devam ederse bilgilendirirsen o zaman daha iyi olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    73

Gün içinde tansiyonunu ölç duruma göre bakalım su tüketimini arttır mutlaka 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    15
egemus07, 24.01.2025 - 21:51 yazdı:

Rimo ve testo e küründeyim ilk kürüm başım çatlama derecesinde ağrıyor ilaçlarla alakalı olabilir mi ilk enjeksiyonumu dün yaptım daha önceden 1 kere mix ürün kullandım sadece 1 enjeksiyon yaptım düşük dozda böyle bişey olmamıştı.

Yanıtlar için teşekkürler. :)

Durumlar nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3

Selamın aleyküm hayırlı günler hocalarım 

testo bolde tren kürü yapıyordum 2. Ayın sonuna doğru baş ağrıları başladı oturduğum yerden kalkınca bile şiddetli baş ağrısı oluyordu bu nedenle bolde ve trenden vazgeçtim 2 haftadır 250mg testo gidiyorum ama sorun hâla devam ediyor bugün doktora gittim ilaçtandır dedi gönderdi o kadar para ödedim bari nasıl geçicek onu söyleseydi neyse konumuz sağlık sizce nedir bunun sorunu 2 haftadır bolde olmamasına rağmen devam ediyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Altay1995    1
Trion48, Bir saat önce yazdı:

testo bolde tren kürü yapıyordum 2. Ayın sonuna doğru baş ağrıları başladı oturduğum yerden kalkınca bile şiddetli baş ağrısı oluyordu bu nedenle bolde ve trenden vazgeçtim 2 haftadır 250mg testo gidiyorum ama sorun hâla devam ediyor bugün doktora gittim ilaçtandır dedi gönderdi o kadar para ödedim bari nasıl geçicek onu söyleseydi neyse konumuz sağlık sizce nedir bunun sorunu 2 haftadır bolde olmamasına rağmen devam ediyor

hocam enjeksyonu nereden vuruyorsun ? kendın mı yapıyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    71

ilaç markası ne kan testi var mı dozajlar neler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
Altay1995, 1 saat önce yazdı:

hocam enjeksyonu nereden vuruyorsun ? kendın mı yapıyorsun 

Bacaktan kendim vuruyorum

sven, 1 saat önce yazdı:

ilaç markası ne kan testi var mı dozajlar neler

Zphc 

testo 750

bolde 375

tren a 200

kan testi yok doktorada istemedi 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    30
gönderildi (düzenlendi)

Acil tam kan baktır (Hemogram) HGB, HCT, RBC değerlerine bak. Tolerans üstüne çıktıysa acil 1 ünite kan ver. Kan koyulaştığı için kalp zorlanmaya başlıyor. Tansiyon yapıyor. Tansiyondan başın ağrıyor olabilir. HCT yüksek gezmek tehlikeli.

Bide niye bu kadar yüksek dozaj kullanıyosun verimini alamadan yan etkiler başlamış

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    71
Trion48, 1 dakika önce yazdı:

Zphc 

testo 750

bolde 375

tren a 200

kan testi yok doktorada istemedi 

kan testi iste zaten yüksek dozaj kullanmışsın tansiyon baş ağrısı olabilcek şeyler. kan testi halledersen yardımcı olabiliriz yoksa ne desek boş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
sven, 1 saat önce yazdı:

kan testi iste zaten yüksek dozaj kullanmışsın tansiyon baş ağrısı olabilcek şeyler. kan testi halledersen yardımcı olabiliriz yoksa ne desek boş

IMG_8107.jpeg IMG_8106.jpeg IMG_8105.jpeg IMG_8104.jpeg 

IMG_8103.jpeg IMG_8102.jpeg IMG_8101.jpeg IMG_8100.jpeg 

IMG_8099.jpeg IMG_8098.jpeg IMG_8097.jpeg IMG_8096.jpeg

Attığım kan testi yeni tarihli sağlık ocağında yaptırmıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    71
Trion48, 6 dakika önce yazdı:

Attığım kan testi yeni tarihli sağlık ocağında yaptırmıştım

crp yüksek alt biraz yüksek crp sorun yaratabilir kan değerlerin yüksek ondna başın ağrıyor muhtemelen tansiyondan. treni kesip düşük dozajlarla devame debilrisin neden bu kadar yüksek kullanıyorsun anlamadım zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
sven, 23 dakika önce yazdı:

crp yüksek alt biraz yüksek crp sorun yaratabilir kan değerlerin yüksek ondna başın ağrıyor muhtemelen tansiyondan. treni kesip düşük dozajlarla devame debilrisin neden bu kadar yüksek kullanıyorsun anlamadım zaten

Şuan haftalık 250mg testo ile ilerliyorum

dozlarda bi testo yüksekti geri bolde ve tren düşüktü aslında

sven, 23 dakika önce yazdı:

Kan vermem gerekiyor mu yada hacamat yaptırsamda olurmu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    71
Trion48, 22 dakika önce yazdı:

Şuan haftalık 250mg testo ile ilerliyorum

dozlarda bi testo yüksekti geri bolde ve tren düşüktü aslında

tren düşüktü ? tren kullanabilceğin en güçlü ilaçlardna biri testosterondan 5 8 kat güçlü diyorlar kağıt üzeri. testosteron zaten kan üretimini arttırır boldenonenda testosteron türevi ve molekuller benzerliğe sahip kan üretimini oda arttırır. üstüne trenbolone kullanıyorsun zaten tren kan üretimini çok agresif şekilde arttırıyor. tren kullanacaksan mikro dozaj kullan büyüme döneminde öbürtürlü manasız.

Trion48, 20 dakika önce yazdı:

Kan vermem gerekiyor mu yada hacamat yaptırsamda olurmu

ikiside olabilir ama telmisatran başlayabilirsin. kan değerlerini toparla su alımını kardiyonu kolestrol değerlerini sağlıklı değerlere getir ondan sonra daha ılımlı dozajlarla başla bi süre sonra kan testi ver eğer iyi gidiyorsa arttır. treni bence çıkar ya da dediğim gibi microdosing yap yoksa zaten verimli bi bulk geçirmezsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    333

Dostum yanlış anlamada mahfolmuşsun acil git 1 ünite kan ver bu sekilde yaşanmaz tansiyon yükseliyor oda baş ağrısı halsizlik yapar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
Yusufdemir1995, 36 dakika önce yazdı:

Dostum yanlış anlamada mahfolmuşsun acil git 1 ünite kan ver bu sekilde yaşanmaz tansiyon yükseliyor oda baş ağrısı halsizlik yapar

Acile gidince ne dicem ben gittiğimde benden almıyorlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    333
Trion48, 23.04.2026 - 16:31 yazdı:

Acile gidince ne dicem ben gittiğimde benden almıyorlar

Acile gitsende pek yardımcı olmazlar. Dahiliyeden randevu alıp yada spor hekimliğinden gidip flebotomi yaptırman gerektigini söyleyeceksin hic ugrasmayayım dersen özel sağlık kabinleri yapıyor hepsi. İstanbul da ortalama 1.000 1.500 tl aralıgında gider hemen yaptırırsın kan fazlalığın var ve kanın koyulaşmış katılaşmış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

ya herkes yazmis da daha tansiyonuna bakip yazmamissin burda ezbere konusmanin anlami yok basin agridigi gibi tansiyon olcmeye baslamalisin sabah aksam olacak sekilde.hct ve hgb cok ciddi bi yukseklikte degil ama bu dozajlarla hizli bi sekilde artmaya devam eder o yuzden tansiyon problemin varsa eger cozmeden hicbir sey vucuduna sokmamalisin olcum yap ilk is 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trion48    3
Yusufdemir1995, 15 saat önce yazdı:

Acile gitsende pek yardımcı olmazlar. Dahiliyeden randevu alıp yada spor hekimliğinden gidip flebotomi yaptırman gerektigini söyleyeceksin hic ugrasmayayım dersen özel sağlık kabinleri yapıyor hepsi. İstanbul da ortalama 1.000 1.500 tl aralıgında gider hemen yaptırırsın kan fazlalığın var ve kanın koyulaşmış katılaşmış

Dün gittim hacamat yaptırdım ama şuan hâla başım ağrıyor 

nattybuilder, 8 saat önce yazdı:

ya herkes yazmis da daha tansiyonuna bakip yazmamissin burda ezbere konusmanin anlami yok basin agridigi gibi tansiyon olcmeye baslamalisin sabah aksam olacak sekilde.hct ve hgb cok ciddi bi yukseklikte degil ama bu dozajlarla hizli bi sekilde artmaya devam eder o yuzden tansiyon problemin varsa eger cozmeden hicbir sey vucuduna sokmamalisin olcum yap ilk is 

Tansiyon → 132/74

Nabız → 82

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    333
Trion48, 25.04.2026 - 09:29 yazdı:

Dün gittim hacamat yaptırdım ama şuan hâla başım ağrıyor 

Tansiyon → 132/74

Nabız → 82

Kardeşim hacamat değil. Hacamat deri altındaki kılcal damarlarda biriken toksik birikintileri faxlalıkları alır. Normal kanı tazelemez yenilemez. 1 ünite kan vermen lazım damardan. Kızılaya bağış yapar gibi düşün aynı o torba dolusu yani. Özel sağlık kabinleri yapıyor git yaptır başka türlü düzelmez bu defalarca geldi zamanında başımıza kualktan dolma bilgi paylaşmıyoruz

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Mert0735
      Merhaba arkadaşlar,
      3 gün önce bacak günümde squat yaparken barı ense köküne koydum (yumuşak pad de vardı). Seti bitirir bitirmez ensemin alt kısmında, orta bölgede çok keskin bir ağrı hissettim. O an geçti ama ertesi gün sırt günümde barbell row yaparken yine benzer bir ağrı geldi.
      Ağrı günlük hayatta hiç yok, kafamı sağa sola çevirirken sorun yok. Ama salonda, özellikle ağır kilolarla tükenişe yaklaştığımda ense kökümden başıma kadar çok şiddetli, zonklayıcı bir ağrı vuruyor. O an bırakmak zorunda kalıyorum. 2-3 saat içinde tamamen geçiyor, sonraki güne kadar sıkıntı olmuyor.
      Bugün omuz günüydü, OHP’de ısınmada sorun yoktu ama ağır sete geçtiğimde yine aynı ağrı geldi. Hareketi bırakınca yavaş yavaş geçti.
      Ağrı sertlik, şişlik ya da sürekli bir sızı şeklinde değil. Tamamen yük altında, özellikle tükenişte tetikleniyor. Sanki migren gibi başıma vuruyor ama kaynağı ense kökü.
      İnternetten araştırdığımda bunun efor kaynaklı baş ağrısı (exertional headache) ve/veya ense kas spazmı olabileceğini gördüm. Squat sırasında barın ense köküne baskı yapmasıyla başlamış olabilir.
      Benim sorum:
      Bu durumu yaşayan oldu mu?
      Ne kadar sürede geçti?
      Tamamen dinlenmek mi gerekir yoksa hafif antrenmanla devam edilebilir mi?
    • Yazan: battlejesus
      KÜR D ETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 600 mg Kullanıyorum yaklaşık bir hafta oldu fakat son 2-3 gündür yoğun bir baş ağrısı çekiyorum kürden dolayı olabilir mi? Yoksa aldığım vitaminlerin fazlalığından dolayı mı olmuştur? Bazı kullandığım koruyucu veya vitaminlerde diğer değerlerde olduğu için günlük alınması gereken dozdan fazla alıyor olabilirim. 
      KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      omega 3 780mg on cycle günlük 2 tablet d vitamini günlük2500 ıu çinko 15mg magnezyum200mg b 12 250mg Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: pamuseko
      Herkese selam,
      KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      Yaş 24 Boy 1.80 Kilo 79 3. kürüm yaklaşık 1.5 ay önce bitti. 1.5 aydır 125 mg testo E ile TRT yapıyorum ve bazı şikayetlerim var.
      KÜR İÇERİĞİ (12 HAFTA)
      500 TESTO 400 RİMO 200 NPP ( 5 hafta kullanıldı) SORULARIM:
      2 gün önce başıma saplanan ciddi bir ağrı sebebiyle hastaneye gitmek zorunda kaldım. Bilincimi kaybedecek kadar ağrıyordu. Tansiyonum 18.5 çıktı ve dil altı verdiler. TRT döneminde olmama rağmen bu sıkıntıyı yaşamam normal mi ? Veya attığım tahlil sonuçlarında buna sebep olacak bir sonuç var mı? Bazıları referans dışı. 125 mg testo kullanıyorum ve doğal döngüm açılmış gözüküyor. Ayrıca Total Testo seviyesi referans aralığında. Bu dönemde herhangi bir sağlık sıkıntısı yaşamam adına testoyu kessem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa mutlaka PCT mi yapmalıyım. Baş ağrım geçene kadar bir ilaç kullanmak istemiyorum çünkü. @rastlantisal @metinav @Diver

• Yazan: Eren Tunçel
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      2 gündür yaptığım antrenmanlarda başımın sağ tarafında ağrı oluşuyor.
      Önceden böyle bir sorun yoktu sebebi nedir nasıl bir önlem alabilirim. Tüm cevaplar için teşekkürler
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Testo deca oxandrolon Küründeyim 2 hafta oldu başlayalı. 1 aydır hiç ilaç kullanmıyordum. Gün içinde ara ara sadece sol gözümde ağrı ve sol kafa tası içinde arı basınç oluşuyor sebebi ne olabilir? Kan fazlalıgım yok hatta kanım değerim hemoglobinimde düşük çıktığı için hem kan hapı kullanıyorum hem de d vitamini. @metinav tansiyon mu acaba diyorum ama sadece sol göz ağrısı veya sol kafa içi ağrısı yapar mı tek taraflı gibi ve tansiyon yükseldiğindeki normalde olan hiçbir yan etki olmuyor.
      @Askabar @otopsicikedi @Bay-T @GHOST @rastlantisal @SantoR @Semih Erarslan @Emrah
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.