Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Dövme yaptırdım, kan vermem gerekirse ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

heisenbergg    314
burakg133, 40 dakika önce yazdı:

Beyler adam diyorki ben tren vurdum sonra kan verdim o kanı bebek kullandi dolayisiyla bu bebeğe tren vurmak ile ayni şey olmazmi. Cevabı olmaz, verilse bile kan, çok cok çok az miktarda hormonu dolaylı yoldan almis olur hasta, etkilemez pek. Amerikadada danalar için kullanılan tren ,içme sularına ve danalarin etlerine, dolaylı yoldan insanlara geçiyor çok tehlikeli fln diye araştırmışlardi ama bisey çıkmadı.

Allahım çok şükür beni anlayan biri… Bunu anlatana kadar dilimde tüy bitti Allah razı olsun…

yanis, 41 dakika önce yazdı:

Verilen formda anabolik steroid kullanıyor musunuz diye bir şey sorulmuyor ki. Adamlar eşcinsel misiniz diye bile sormuş bunu mu sormayacaklar. Kızılayın bodycilerin kan verdiğinden haberi yok mu ? En azından anapolon rimibolan vs. ilaçları sormaları lazımdı 

Tamoksifen ve GH falan hepsini soruyorlar zaten:) Akıllarına gelmemiş herhalde steroidler 😂

• Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Livra    4
yanis, 1 saat önce yazdı:

Verilen formda anabolik steroid kullanıyor musunuz diye bir şey sorulmuyor ki. Adamlar eşcinsel misiniz diye bile sormuş bunu mu sormayacaklar. Kızılayın bodycilerin kan verdiğinden haberi yok mu ? En azından anapolon rimibolan vs. ilaçları sormaları lazımdı 

Arkadaşlar biz bişey söylüyorsak bi bildiğimiz vardır... ekran görüntüsünde ret nedeni olduğu belirtiliyor... evet akıllarına gelmemiş herhalde steroid. Ama kızılay senin ilaç suistimali yaptığını söylüyor😂 adama aktif kullandığın ilacı belirtmen gerekiyor ayrıca bu formda yer alıyor.

Screenshot_20250124_190947_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Livra, Bir saat önce yazdı:

Arkadaşlar biz bişey söylüyorsak bi bildiğimiz vardır... ekran görüntüsünde ret nedeni olduğu belirtiliyor... evet akıllarına gelmemiş herhalde steroid. Ama kızılay senin ilaç suistimali yaptığını söylüyor😂 adama aktif kullandığın ilacı belirtmen gerekiyor ayrıca bu formda yer alıyor.

https://ankara.baskenthastaneleri.com/tr/tani-tedavi-birimlerimiz/kan-merkezi/kimler-kan-veremez

Ah benim dostum oku bakalım kortikostetoid tedavisi tek başına sorun teşkil etmez diyor kortikoateroidler bağışıklık ile ilgili sorunları tedavi etse de bir STEROİD ilaçtır. Ve burada öyle bir şey yazmamakta.

https://kanbankasi.gen.tr/kimler-kan-veremez/

Buyurun kan bankasında da öyle bir kıstas yok!

Kaynağınızın linkini paylaşabilir misiniz:)

Üstelik formu daha bugün doldurdum steroid kullanımı ile ilgili hiçbir şey yazmamakta forma koymamışlar bile…

https://www.ersoyhastanesi.com.tr/saglik-rehberi/kan-bagisi-hakkinda-bilmemiz-gerekenler

Buna da bakın herhalde hıyar bunlar da o yüzden yazmamışlar 😂

Yani dostum aktif ve inaktif bileşikleri öğren kandaki ve plazmaya yapılan müdahaleyi sonra konuşuruz bu konuyu…

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    92

Normal bir şekilde özelde falan kan verebilirsin ama fanteziye kaçmak istersen hacamat yaptır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314

Üstelik, işin daha komik kısmına da bakalım bahsedilen ilaçlar arasında anabolik steroidler yok! 
Buyurun okuyunuz.

IMG_3639.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    4
heisenbergg, 53 dakika önce yazdı:

Üstelik, işin daha komik kısmına da bakalım bahsedilen ilaçlar arasında anabolik steroidler yok! 
Buyurun okuyunuz.

Dostum biraz daha devamını okursan o yazının bunun görürsün. *İlaç   suistimali  veya  şüphesi (kas içi  veya damar içi  kullanılan  vücut  geliştiriciler  ve  steroidler) senin bahsettiğin demek istemişki steroidlere ek olarak anlamında. Yani anabolik steroidler dahil dostum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Livra, 35 dakika önce yazdı:

Dostum biraz daha devamını okursan o yazının bunun görürsün. *İlaç   suistimali  veya  şüphesi (kas içi  veya damar içi  kullanılan  vücut  geliştiriciler  ve  steroidler) senin bahsettiğin demek istemişki steroidlere ek olarak anlamında. Yani anabolik steroidler dahil dostum. 

Steroide dahil olarak testosteron düşüklüğü için testosteron, anemi için primobolan ve anapolon da dahil:) vücut geliştirme maksadı ile olmamasına rağmen burada bir iş yokmu sence de:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    4
heisenbergg, 31 dakika önce yazdı:

Steroide dahil olarak testosteron, anemi için primobolan ve anapolon da dahil:) vücut geliştirme maksadı ile olmamasına rağmen burada bir iş yokmu sence de:)

Ne demek istediğini anlayamadım biraz açar mısın sen vücut geliştirme anlamında kullanıyorsun anabolik sterodi. Benim attıklarımın aynısını atıp yarısını kesip o ilaçlar dahil değilmiş gibi göstermen komik olmuş. Senin ordan anladığın gerçekten adam orda sadece belirtilen ilaçlardan mı bahsediyor anabolik steroidlere ek olarak diyor yani sen steroid ve insülin gh kullanıyorsan kalıcı red.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Livra, Şimdi yazdı:

Ne demek istediğini anlayamadım biraz açar mısın

Steroid içine kortikosteroid, TRT tedavisi için olan testosteron, anemi tedavisi için primobolone ve anapolon da dahil oluyor bir sürü steroid türü var FDA tarafından onaylanıp tedavi maksadı ile kullanılan…

https://www.lifeblood.com.au/faq/eligibility/medication-and-medical-devices/testosterone#:~:text=In some cases%2C testosterone may,the day%2C you can donate. 
Avusturya’da testosteron kullanan insanlar mesela bağış yapabiliyor uluslararası sistem dahil onlarda da Türkiye’de olduğu gibi…

https://my.blood.co.uk/your-account/eligibility/health/article?id=01758h32&title=Testosterone+%3A+Hormone+Replacement+Therapy

Bunu da okuyun…

Steroid kullanılmasına rağmen kan bağışı yapabiliyorlar uzaylı değiller ya insanlar yapıyor bağışı onlarda da 😂

Hadi varsayalım orada detay olarak intramasküler ve damar içi enjeksiyon demiş ama bildiğimiz üzere yama halinde steroidler de var intramasküler ya da damar içi olmamasına rağmen hatta ve hatta parantez içinde oral steroidler yazmıyor varsayalım trenbolone kullanıyoruz oral trenbolone kullansak bağış yapabilecek miyiz:)

Biraz aklımızı çalıştıralım eee enjeksiyon yaparken bağış yapamıyorsak full oral alıp bağış yapalım o halde 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    4
gönderildi (düzenlendi)
heisenbergg, 4 dakika önce yazdı:

Steroid içine kortikosteroid, TRT tedavisi için olan testosteron, anemi tedavisi için primobolone ve anapolon da dahil oluyor bir sürü steroid türü var FDA tarafından onaylanıp tedavi maksadı ile kullanılan…

https://www.lifeblood.com.au/faq/eligibility/medication-and-medical-devices/testosterone#:~:text=In some cases%2C testosterone may,the day%2C you can donate. 
Avusturya’da testosteron kullanan insanlar mesela bağış yapabiliyor uluslararası sistem dahil onlarda da Türkiye’de olduğu gibi…

https://my.blood.co.uk/your-account/eligibility/health/article?id=01758h32&title=Testosterone+%3A+Hormone+Replacement+Therapy

Bunu da okuyun…

Steroid kullanılmasına rağmen kan bağışı yapabiliyorlar uzaylı değiller ya insanlar yapıyor bağışı onlarda da 😂

Hadi varsayalım orada detay olarak intramasküler ve damar içi enjeksiyon demiş ama bildiğimiz üzere yama halinde steroidler de var intramasküler ya da damar içi olmamasına rağmen hatta ve hatta parantez içinde oral steroidler yazmıyor varsayalım trenbolone kullanıyoruz oral trenbolone kullansak bağış yapabilecek miyiz:)

Biraz aklımızı çalıştıralım eee enjeksiyon yaparken bağış yapamıyorsak full oral alıp bağış yapalım o halde 😂

Saçmalamaya başladınız... belgelerle anlatmaya çalıştım ama siz hala inanmıyorsanız kızılay yetkilisine anabolik steroid kullandığınızı söyleyin ve kalıcı red yiyin. Belki o zaman ikna olursunuz.

tarihinde Livra tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Livra, 24 dakika önce yazdı:

Saçmalamaya başladınız...

Hangi nokta bana açar mısın yukarıdaki sorularımın %90’ına cevap vermediniz mesela laboratuvarda olarak plazmaya yapılan müdahaleleri yok saydın, üstelik sırf bununla da kalmadı aktif ve inaktif metabolitleri de açıkladım oran vererek ona da cevap vermedin… O da yetmedi spesifik olarak im ve iv olarak belirtildiğine ben de oral olarak steroid kullanımını neden olmasın dedim çünkü spesifik olarak oral kullanımdan bahsedilmiyor..

Onu bunu da geçtim teropatik steroid kullanımının bir engel teşkil etmediğini de yurtdışında gösterdim bu da mı yetmedi bütün potansiyel olası handikapları açıkladım ve neden olamayacağını anlattım yukarıda ha bu da mı yetmedi sizden spesifik olarak sebep olacak bir hastalık istedim onu da bana yazmadınız şimdi biz ne konuda münakaşa ediyoruz benim sorduğum hiçbir soruya cevap vermeden siz kendiniz soru sorup cevap bekliyorsunuz sunduğum fikirleri çürütmeniz gerekmez mi haklı olduğunuzu ispatlamak için ?

Ben size kendi fikrimi bilimsel ve metodolojik olarak destekleyerek açıkladım lakin siz nedenini sorgulamadan hatta tam okumadan savunmanız da ilginç geldi çünkü spesifik olarak damar içi ve kas içi enjeksiyonu belirtirken oral kullanım belirtilmemiş 🤔 

• Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Livra, 7 dakika önce yazdı:

Saçmalamaya başladınız... belgelerle anlatmaya çalıştım ama siz hala inanmıyorsanız kızılay yetkilisine anabolik steroid kullandığınızı söyleyin ve kalıcı red yiyin. Belki o zaman ikna olursunuz.

Bak dostum steroid kullandığını belirtirsen yersin mevzunun hala bu olduğuna mı inanıyorsun en başta mı takılı kaldın rica ediyorum tartışma konumuzu gözden geçir bizim tartıştığımız potansiyel zarar kağıtta geçip geçmemesi DEĞİL üstelik beyan etmemizin istediği her bilgiyi beyan ediyoruz ve verdikleri test kağıdında öyle bir kıstas yok… 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    80
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Sağlık kabinleri ile konuş. 700TL'ye 1 ünite kan azaltıyorlar. Sadece testosteron kullanacaksan sorun yok. Ama NOR19 grubu anabolik kullanıyorsan bence direk sağlık kabinine git.

Hocam bir ünite ne kadar süre için idealdir ikinciyi ne aralıkla yaptıralım atıyorum bolde ve tren olan kürde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
Emin982, 1 saat önce yazdı:

Hocam bir ünite ne kadar süre için idealdir ikinciyi ne aralıkla yaptıralım atıyorum bolde ve tren olan kürde

Sık vermene gerek yok tansiyon yaptığı zaman verebilirsin sonun dışında 6 ayda 1 verebilirsin biraz daha sık olsun istersen 3-4 ayda 1 .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Emin982, 2 saat önce yazdı:

Böylesine standart bir prosedür mevcut değil her kişi her steroide genetik farklılıklardan ötürü tamamen Özdeş tepki vermez üstelik bu kullandığın dozaja ve süreye göre de değişir. Ben 800 boldenon kullanırken ayda 2 ayda 1 kan veriyordum senin için 3 olabilir 4 olabilir o yüzden ezbere değil, tahlile göre hareket etmek en mantıklısı.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.