Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

egemus07

Benelux marka testosteron ve npp aldım doluluk oranı nedir?

Önerilen İletiler

egemus07    1
SERKO, 18 dakika önce yazdı:

enteresan gerçekten benelüks mk cidden beni hayattan soğuttu yarıda bıraktım birde bir kaç yıl önce watson marka tren bolde kullandım o formla yarışmaya girsem kesin ilk 3 e girerdim watsonda türk malıymış O.o

@Diversenin etiketsiz marka nasıl gidiyor güzel çalışıyor mu ?

watson nasıl marka cidden decası boldesi treni vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

egemus07    1
burakyildirim, 10 dakika önce yazdı:

Overdose al fiyatları daha uygundur 

nerden kimden temin edebilirim bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    140
SERKO, Bir saat önce yazdı:

Mk sını bende kullandım hayatımdan hiç bu kadar iştah açan birşey daha görmedim cidden ne vardı içinde acaba ?

acaba oral antidiyabetik koyulmuş olabilir mi içine abi

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

valla şöyle öyle yan etkileri vardı ki anlatamam hayattan soğuttu;eklem ağrısı,uyuşukluk,ödem,halsizlik yani kolumu kaldıramıyor zor merviden çıkıyordum ama iştah üst düzeydi içinde insülin bile olabilirdi

egemus07, Bir saat önce yazdı:

2018 2019 yıllarında zehir gibiydi trenleri ve  boldesi kullandıklarım arasında hala en iyisidir ama şuan boştur

egemus07, Bir saat önce yazdı:

haftalık 50 alsam yeterli olurmu peki

ben iran deca çok kullandım haftalık 50 de aldım 100 de ama ideali 75mg iyidir 

Diver, Bir saat önce yazdı:

Abi bomba gibi çok memnunum. Çok güzel büyüyorum girmediğim kiloların altına girmeye başladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Şuan 600 pirinçteyim 1 kg da ne olur bilmiyorum 😂

kardeşim ilaç fiyatları aldı başını gitti etiketsiz değilde onu bulamam overdose yanlıcam gibi duruyor çünkü arenisler bitti gibi birşey 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.075
SERKO, 8 dakika önce yazdı:

kardeşim ilaç fiyatları aldı başını gitti etiketsiz değilde onu bulamam overdose yanlıcam gibi duruyor çünkü arenisler bitti gibi birşey 

Sen bilirsin abi açıkcası onu vücuduma sokmam pahalı olsun temiz olsun düşük doz mantığındayım :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
SERKO, 15 dakika önce yazdı:

valla şöyle öyle yan etkileri vardı ki anlatamam hayattan soğuttu;eklem ağrısı,uyuşukluk,ödem,halsizlik yani kolumu kaldıramıyor zor merviden çıkıyordum ama iştah üst düzeydi içinde insülin bile olabilirdi

2018 2019 yıllarında zehir gibiydi trenleri ve  boldesi kullandıklarım arasında hala en iyisidir ama şuan boştur

Abi noxy’ye dönmeyecek misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

noxy yada over olacak ama yüksek ihtimalle noxy olacak çünkü over çok akne sivilce yapıyormus ama diğer taraftan noxy de masraflı marka ama kaliteli ve temiz kafam karıştı beyler diğer markalarada hiç güvenmiyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    356
SERKO, Şimdi yazdı:

noxy yada over olacak ama yüksek ihtimalle noxy olacak çünkü over çok akne sivilce yapıyormus ama diğer taraftan noxy de masraflı marka ama kaliteli ve temiz kafam karıştı beyler diğer markalarada hiç güvenmiyorum 

Arenis stokları bitti oldu demek, abi daha ben bulamadan bütün stokları sömürdün resmen 😂 Over’ı tavsiye etmiyorum, çevremde herkes senin dediğin hesap aşırı bir akne sorunu çekiyor ve gerçekten steril’de değil. 1. elden bile alsan, satıcıların kim olduğunu hepimiz biliyorsun zaten. Ben de hep Deus’tan devam ettim ve Deus’ta artık piyasada yok ya da ben artık bulamıyorum. @Diver Abim’e de katılıyorum. Çok yüksek ihtimalle aynı markayı kullanıyoruz zaten, Bende özel üretim markasız’a geçtim ve gerçekten çok ama çok memnunum

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

bu özel üretime ulaşmam lazım bir istihbarat çalışması yapayım akşam salonda B|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
SERKO, 10 dakika önce yazdı:

Sen de haklısın abi. Sen bizden daha yüksek mg giriyordun sanırım o yüzden senin daha masraflı 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    8
SERKO, 1 saat önce yazdı:

Sahte MK-677 için en çok kullandıkları şey siproeptadin (alerji ilacı) ulaşması kolay ve ucuz oluyor. Güzel iştah açıyor ama dediğin gibi uyku hali, halsizlik, baş dönmesi gibi yan etkileri var.

• Beğen 1
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69
egemus07, 4 saat önce yazdı:

Şuanda nasıldır bilmiyorum ama pandemi öncesi trenini kullanmıştım daha iyisine denk gelmedim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    238
SERKO, 5 saat önce yazdı:

Mk sını bende kullandım hayatımdan hiç bu kadar iştah açan birşey daha görmedim cidden ne vardı içinde acaba ?

Bilmiyorum abi ben exbiotech de kullandım o da yerli üretim yine aynı tayfa o da fena acıktırıyordu 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
impulse101    7
Emin982, 6 saat önce yazdı:

Hocam marka vermeyeceğim bende bir mk kullandım yarım saat içinde elim ayağım titriyordur açlıktan her gün aynı etki çok övülen bir markanınkini aldım sıfır etki acıktırma yok enteresandı

hangi marka hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 5 saat önce yazdı:

bu özel üretime ulaşmam lazım bir istihbarat çalışması yapayım akşam salonda B|

Hocam aslında erişimi çok kolay gözünüzün önünde😂

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69
Samilcerkezoglu, 1 dakika önce yazdı:

Hocam aslında erişimi çok kolay gözünüzün önünde😂

Biz körüz o halde 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    15

Fiyatları nasıl bu isimsiz ürünün ? Ben de denk gelmedim hiçbir yerde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Never4ever
      Arkadaşlar bu markaya dair kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.Özellikle SARMs'larını Alıp kullananların yorumu nedir ve kullanmayan biri olarak dışarıdan nasıl gözüküyorsa yorum yapmanızı rica edicem. Ama lütfen kullanan ve kullanmayanlar yorumunda belirtsin. Ek olarak satıcı ile konuştuğumda Polonya menşei ürün olduğunu söyledi var mı bir bilgisi olan.
    • Yazan: Ahmetphenylprop
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bu markanın peptidlerini kullanan var mı? Yorumunuz nedir? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Sinan06
      Arkadaşlar Merhaba herkese,
      Bir süredir kür için marka analizi yapıyorum Benelux ve Zphc markasında takılı kaldım...
      Sorularım:
      Kullanan var mı bu markaları? Fiyatları uygun kalitesi nasıl acaba? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: demiratici
      Merhaba İnternette Böyle bir şey gördüm.
      Bu nedir acaba? Bildiğimiz Testo mu? Enkjeksiyon Yerine kullanılabilir mi? GW-501516'nın yanında Kas Kütlesini Arttırmak için saf alınır mı sizce? @metinav @rastlantisal @agfitness

• Yazan: Greblan
      Konuya kullandığım marka ve dozaj hakkında bilgi vererek başlamak istiyorum. İlk kürümdeyim ve haftalık olarak 500 testo e. 500 bolde kullanıyorum. Testo olarak iran, bolde olarak ise benelux markasını kullanıyorum. Aktif olarak 8. haftamın içerisindeyim. Kan testlerini verdiğim zaman 2 gün öncesine ait.
      Boldenin çalıp çalıpmadığı konusunda bazı şüphelerim markadan dolayı zaten vardı ki kan testinde de düşüncemi destekleyecek şeyler çıktı. Bir internet sitesinden satın almıştım. Sizlere de kan değerlerimi paylaşmak ve değerli yorumlarınızı görmek istiyorum. Son olarak elimde bu ürünü 10 hafta kullanıma tamamlayacak kadar var.
      Dozaj arttırımına giderek 20 haftaya tamamlasam mı, daha düzgün ve güvenilir bir marka alıp 20 haftaya tamamlamak mı, boldeyi direk bırakıp only testo devam etmek mi veya boldenin boş olduğunu düşünerek düzgün marka bir bolde zphc veya sp alıp +20 hafta testo bolde yapıp totalde 30 haftaya çıkmak mı daha mantıklı?
      Büyük bir kumar oynayacağım sanırım vücudumla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.