Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Ilacı enjektörde muhafaza etmenin sakıncası var mı?

Önerilen İletiler

murta    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Trenbalone acetatı haftalık 1 ml olarak günlere bölüp vurmayı düşünüyorum..

SORULARIM:

• Enjektörde saklasam bir sıkıntı olur mu?
  • İlaç bozulur mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    534

Saklayabilirsin, her vururken iğneyi değiştir yeterli fakat haftalık 1ml acetat ile beklentin nedir, doz az sanki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    5
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Saklayabilirsin, her vururken iğneyi değiştir yeterli fakat haftalık 1ml acetat ile beklentin nedir, doz az sanki 

yanında testo enantathe falanda var zaten sadece kısa ester olduğu için düşük ml başlayacam 2 3 ml e çıkarım yavaşça zaten uzun soluklu bir kür istiyorum 6 aylık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    534
murta, 15 dakika önce yazdı:

yanında testo enantathe falanda var zaten sadece kısa ester olduğu için düşük ml başlayacam 2 3 ml e çıkarım yavaşça zaten uzun soluklu bir kür istiyorum 6 aylık

Anladım, sen bilirsin tabii ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir32    8
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

hocam bazı ilaçar 1 ml 150 mg oluyor azıalrı 1 ml 100 mg bunları ml hesabı yapmak yerine gram hesabımı yapmamız lazım ? haftalık 300 tren diyelim ilaç 1ml=150 mg yani 2 ampul vursa yeterli mi oluyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    534
gönderildi (düzenlendi)
Emir32, 4 dakika önce yazdı:

hocam bazı ilaçar 1 ml 150 mg oluyor azıalrı 1 ml 100 mg bunları ml hesabı yapmak yerine gram hesabımı yapmamız lazım ? haftalık 300 tren diyelim ilaç 1ml=150 mg yani 2 ampul vursa yeterli mi oluyor?

Genelde ilaçların esterine bağlı olarak 1ml’de çözündüğü miktarlar aynıdır ama ben de mg hesabını doğru buluyorum ml kafa karıştırıcı. Soruna gelirsek kişinin kür geçmişi, formu, kilosu, hedefi vb bunları bilmeden şu miktar yeterli olur demek gözü kapalı dart oynamak gibi olur. Yine ilaçlarda bana göre belli alt dozlar var onun altında aldığında etki almak zor olur. Yapılıyorsa bi işin tam yapılma taraftarıyım ben 

tarihinde Tony Montana tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Furkantepeci
      Merhaba arkadaşlar,
      4 farklı eczaneden 1 ml'lik enjektör aldım. Ancak aldığım enjektörlerin baş kısmında yapışkan bir sıvı olduğunu fark ettim. Bildiğim kadarıyla enjektörlerin içinde herhangi bir sıvı olmaması gerekiyor. Bu durumu eczanedeki çalışana sorduğumda, o da sıvı olmaması gerektiğini söyledi. Ancak bana verilen 15 enjektörün sadece 3-4 tanesi normaldi. Sizce nerede yanlış yapıyorum?
      (Enjektörlerin hepsi steril paketin içinde)

• Yazan: Aragontak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Enjeksiyon yaparken damara gelip gelmediğini kontrol ettiğimizde farz edelim kontrolde kan geldi o enjeksiyon kullanılır mı yoksa çöp mu olması gerekiyor? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: citiramert
      Merhaba,
      Yakın zamanda meditech marka ghrp6 aldım enjeksiyonu yapmam gereken miktar 250mcg şırıngada bunu nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum garip bi şırınga var elimde yardımcı olur musunuz kaça kadar çekmem gerekiyor?

• Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar,
      Elime bir arkadaşımdan ghrp6 geçti günlük 2ye bolerek  200mcg olucak şekilde kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      5 ml e 5ml su girdiğimde 100mcg için enjektörü nereye kadar çekmem gerek?  10 a kadar cekmem gerektiğini düşünüyorum doğrumu biliyorum? Ve fotoğraftaki insülin iğnesi ile ilacı enjekte edebilir miyim? Kullanacağım uç 26g bunu sormamın sebebi bi yerde 22-25g ile vurmam gerektiğini okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ve son sorum peptit deri altı enjeksiyonlarında steroid enjeksiyonları gibi tampon tarzı bir şey yapıyor muyuz damara gelirse ne olur?

• Yazan: RustyCrovbar
      Değerli hocalarım ve dostlarım,
      Bugün enjeksiyon sırasında damar kontrolü yaparken enjektör içerisine bir kitle geldi ve bunun ne olduğunu anlayamadım.
      Sorularım:
      Kitleyi dışarı çıkardığımda 2. fotoğrafta görüldüğü üzere kanla karışık akışkan bir kitle çıktı, bu ne olabilir ? Tedirgin olmam gereken birşey mi yoksa ödem , yağ vs. gibi birşey mi ?  
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.