Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Boldenon kaynaklı e2 düşüşüne çözüm?

Önerilen İletiler

kreaks    35
Oluşturuldu: (düzenlendi)

Merhabalar, boldenonu kesmem en doğrusu olur ancak şuanlık devam etmeyi düşünüyorum ama düşen e2de hayat kalitemide düşürüyor libido, kür verimi bakımından. 

çözüm olarak günlük 1y kaşığı keten tohumu 150 gr civarı soya fasülyesi düzenli tüketmem çözüm sunar mı bunun harici ovitrelle vurmakta soruna çözüm olabilir gibi geldi fikirlerinizi iletirseniz sevinirim. Teşekkürler

tarihinde kreaks tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    81
gönderildi (düzenlendi)
kreaks, 19 dakika önce yazdı:

Merhabalar, boldenonu kesmem en doğrusu olur ancak şuanlık devam etmeyi düşünüyorum ama düşen e2de hayat kalitemide düşürüyor libido, kür verimi bakımından. 

çözüm olarak günlük 1y kaşığı keten tohumu 150 gr civarı soya fasülyesi düzenli tüketmem çözüm sunar mı bunun harici ovitrelle vurmakta soruna çözüm olabilir gibi geldi fikirlerinizi iletirseniz sevinirim. Teşekkürler

Dediğin gibi boldeyi kesmek en güzeli fakat

keten tohumu 1 yemek kaşığı kadar ayrıca günlük 2-3 fincan adaçayı(antrenmandan önce olmasın)”ovitrelle e2” konusunda pek bilgim yok fakat çok sıcak bakmıyorum şuanda e2 seviyesi kaç

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
5am5unlu, Şimdi yazdı:

Dediğin gibi boldeyi kesmek en güzeli fakat

keten tohumu 1 yemek kaşığı kadar ayrıca günlük 2-3 fincan adaçayı(antrenmandan önce olmasın)”ovitrelle e2” konusunda pek bilgim yok fakat çok sıcak bakmıyorum şuanda e2 seviyesi kaç

5 çıktı 14 ocakta ama muhtemelen hastanenin en alt ölçüm değeri 5 ovitrelle konusundada lh fshdan östrojen salgılar diye düşündüğümden denemek aklımda var açıkcası, adaçayını alayım denk gelince o zaman.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fuhrer, Şimdi yazdı:

testosteronu arttırabilirsin

hocam formumdan ötürü 500den yukarıya çıkmak gibi bir niyetim yok, önceki konumda formuma bakabilirsiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    81
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

5 çıktı 14 ocakta ama muhtemelen hastanenin en alt ölçüm değeri 5 ovitrelle konusundada lh fshdan östrojen salgılar diye düşündüğümden denemek aklımda var açıkcası, adaçayını alayım denk gelince o zaman.

Kürde ovitrellenin açtığı lh fsh çok uzun süremez verimli olacağını düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
5am5unlu, Şimdi yazdı:

Kürde ovitrellenin açtığı lh fsh çok uzun süremez verimli olacağını düşünüyorum 

aynı şeyi bende düşündüm, işte biraz yükseltir sonra keten tohumu, önerin üzerine adaçayı vb şeylerle dibe çekmesini engellerim dedim ama yine forumda danışmak insanların fikrini toplamak en iyisi olucaktır. mesela adaçayını bilmiyordum ben östrojen üzerindeki etkisini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    84
kreaks, 27 dakika önce yazdı:

Testoyu arttır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, Bir saat önce yazdı:

hocam formumdan ötürü 500den yukarıya çıkmak gibi bir niyetim yok, önceki konumda formuma bakabilirsiniz

kaç bolde kullanıyorsun? 1/2 oranında ayarlarsan boldenonu bu sorundan kurtulabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fuhrer, Şimdi yazdı:

kaç bolde kullanıyorsun? 1/2 oranında ayarlarsan boldenonu bu sorundan kurtulabilirsin.

400 bolde 500 testo hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, Şimdi yazdı:

400 bolde 500 testo hocam

750 testo yapmanı öneririm veya boldenon miktarını 300'e düşürmeni. Boldenon bu tarz bir ilaçtır, genelde tek kullanımını önermem. Şu tarz kullanımında fayda var, örneğin küründe deca primo var ve hafiften clean şekilde büyümek ve damarlanmak istiyorsan 250-300 mg boldenon eklersin ve 16 hafta bulk 4 hafta cruise 8 hafta cut olarak seasonu düşünürsek 28 hafta kesintisiz boldenon kullanımında sana beklenen etkiyi yaratır. Onun dışında yüksek doz boldenon kullanımı gerçekten vücuda ağır tahribat yaratıyor. Östrojen buz dağının görünen kısmı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

750 testo yapmanı öneririm veya boldenon miktarını 300'e düşürmeni. Boldenon bu tarz bir ilaçtır, genelde tek kullanımını önermem. Şu tarz kullanımında fayda var, örneğin küründe deca primo var ve hafiften clean şekilde büyümek ve damarlanmak istiyorsan 250-300 mg boldenon eklersin ve 16 hafta bulk 4 hafta cruise 8 hafta cut olarak seasonu düşünürsek 28 hafta kesintisiz boldenon kullanımında sana beklenen etkiyi yaratır. Onun dışında yüksek doz boldenon kullanımı gerçekten vücuda ağır tahribat yaratıyor. Östrojen buz dağının görünen kısmı.

boldem 200/ml şeklinde hocam 300 olucak şekilde nasıl ayarlayabilirim ki? ve hemogramım vb referans aralığında bu normal mi

tarihinde kreaks tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, Şimdi yazdı:

boldem 200/ml şeklinde hocam 300 olucak şekilde nasıl ayarlayabilirim ki? ve hemogramım vb referans aralığında bu normal mi

undecylenate esteri olduğundan haftada 2 enjeksiyon yapıyorsan 1-0.5 veya 0.7-0.8 şeklinde ayarlayabilirsin. Hemogramın bozulmamış olması ilaçlarının çalışıp çalışmadığını bir nebze de olsa belli edebilir. Fakat kesin olarak belli edemez, burada kaçıncı haftada olduğunu bilmemiz gerekir. Ve ilaçlarının markasını bilmemiz gerekir. Bunları bize belirtir misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35

undecylenate esteri olduğundan haftada 2 enjeksiyon yapıyorsan 1-0.5 veya 0.7-0.8 şeklinde ayarlayabilirsin. Hemogramın bozulmamış olması ilaçlarının çalışıp çalışmadığını bir nebze de olsa belli edebilir. Fakat kesin olarak belli edemez, burada kaçıncı haftada olduğunu bilmemiz gerekir. Ve ilaçlarının markasını bilmemiz gerekir. Bunları bize belirtir misin?

3 hafta başka marka kullandım hocam 5 haftadırda noxy kullanıyorum noxy olduğundan güveniyorum diyebilirim ama milletin hemogramındaki yükselmeleri görünce ya benim boldeyi tolere ettiğim ve bunun iyi birşey olduğu aklıma geliyor yada boldede bir sorun olduğu, lakin östrojeni düşürdüğünden boldede sorun olduğunu düşünmüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, 20 dakika önce yazdı:

3 hafta başka marka kullandım hocam 5 haftadırda noxy kullanıyorum noxy olduğundan güveniyorum diyebilirim ama milletin hemogramındaki yükselmeleri görünce ya benim boldeyi tolere ettiğim ve bunun iyi birşey olduğu aklıma geliyor yada boldede bir sorun olduğu, lakin östrojeni düşürdüğünden boldede sorun olduğunu düşünmüyorum.

hemogram hemen anında bozulacak diye bir şey yok, kullanmaya devam et. 10. hafta gibi büyük ihtimalle bozulur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35

hemogram hemen anında bozulacak diye bir şey yok, kullanmaya devam et. 10. hafta gibi büyük ihtimalle bozulur. 

tamamdır hocam zaten her ay düzenli kan testi veriyorum yine bir sorun olursa forumda konu açarım, ayrıyeten bu ovitrelle ve keten tohumu vb konusundaki düşünceni öğrenebilir miyim belli bir aralıkta tutabilir miyim bu şekilde sence? (1 sefer ovitrelle vurup kalan süreci keten tohumu soya fasulyesi adacayıyla östrojeni belli bir bantta tutarak)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, Şimdi yazdı:

tamamdır hocam zaten her ay düzenli kan testi veriyorum yine bir sorun olursa forumda konu açarım, ayrıyeten bu ovitrelle ve keten tohumu vb konusundaki düşünceni öğrenebilir miyim belli bir aralıkta tutabilir miyim bu şekilde sence? (1 sefer ovitrelle vurup kalan süreci keten tohumu soya fasulyesi adacayıyla östrojeni belli bir bantta tutarak)

pek bir şeye yaramaz, dediğim gibi testosteronu arttırmanı öneririm. En kesin sonuç bu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

pek bir şeye yaramaz, dediğim gibi testosteronu arttırmanı öneririm. En kesin sonuç bu.

anladım, olmadı 1 ay yine dediğim şeyi yapıp gözlemlerim deneme yanılmayla, bir kan veririm. en son cozum testoyu arttırırım, formuma göre 750 fazla kaçar diye birazcıkta işte arttırmaya en son gözüyle bakıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, Şimdi yazdı:

anladım, olmadı 1 ay yine dediğim şeyi yapıp gözlemlerim deneme yanılmayla, bir kan veririm. en son cozum testoyu arttırırım, formuma göre 750 fazla kaçar diye birazcıkta işte arttırmaya en son gözüyle bakıyorum

karar senin dostum, çok önemli bir olay değil sonuçta. İstediğin gibi takılabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fuhrer, 17.01.2025 - 21:09 yazdı:

karar senin dostum, çok önemli bir olay değil sonuçta. İstediğin gibi takılabilirsin.

hocam tekrardan merhabalar, ovitrelle vuracağım bu hafta ama muhtemelen geçici bir çözüm sunucak(en fazla 1 ay) ondan sonrası için testoyu 250 değilde 125 mg arttırmak istesem mesela pazartesi 375 mg enjeksiyon yapıp perşembe 250 yapsam dalgalanma vb olur mu? olursada bu 125 mgı 2ye nasıl bölebilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 7 dakika önce yazdı:

hocam tekrardan merhabalar, ovitrelle vuracağım bu hafta ama muhtemelen geçici bir çözüm sunucak(en fazla 1 ay) ondan sonrası için testoyu 250 değilde 125 mg arttırmak istesem mesela pazartesi 375 mg enjeksiyon yapıp perşembe 250 yapsam dalgalanma vb olur mu? olursada bu 125 mgı 2ye nasıl bölebilirim?

Vuracağın miktarı 2’ye elit bölersen daha iyi. İlaçları çekip enjektörde temiz bi çekmecede saklayabilirsin. Ve bana sorarsan 1-2 haftalık geçici bi çözüm için ovitrelle’e para verme kalıcı bi çözüm bulman daha faydalı olacaktır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, 17 dakika önce yazdı:

0.8 - 0.7 şeklinde vurmaya çalış veya 1 0.5 vursan da bir sorun olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

0.8 - 0.7 şeklinde vurmaya çalış veya 1 0.5 vursan da bir sorun olmaz

625 peki hocam sizce gerekli aromatizeyi sağlar mı tabi kan testi vermeden bişey denilmez ama insanın yinede sorası geliyor 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

625 peki hocam sizce gerekli aromatizeyi sağlar mı tabi kan testi vermeden bişey denilmez ama insanın yinede sorası geliyor 🙏

Bana sorarsan belki biraz yükseltebilir ama yetmeme ihtimali var fakat sen de dediğin gibi bunu sadece test ile anlarız. Haftada 1ml sustanon 1ml enantat da işe yarayabilir veya 250mg sustanon 375mg enantat eğer ilk dediğim işe yaramazsa. Sadece aklıma gelen fikirler artık deneye yanıla göreceksin. Bu arada bolde ile kaç hafta yaptın verim nasıl gidiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    144
kreaks, 3 dakika önce yazdı:

gerekli aromatizeyi /60-100 arası e2/ sağlayacağını bilemeyiz, tahminimi sorarsan sağlamaz. 750 civarı sağlar diye düşünüyorum.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.