Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alwaysinbusiness

Kürüme anapolon dahil edeceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Selamün aleyküm beyler,

HAFTALIK OLARAK:

• 2ml deca
  • 2ml enantat
  • 2 ml bolde

Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.

Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    813

Eklersin ama kürün başına eklenmeliydi diye düşünüyorum.

Zaten ilaçlar açıldı çalışıyorsa eğer. Bol yeşillik ve nac600 al 50 mg geçme bişey olacağını sanmam.

Kan verir bakarsın ara ara zaten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Alwaysinbusiness, 2 dakika önce yazdı:

Overdose şeffaf flakonlar üstünde mg yazmayanlar

Anladım hocam. 10-12 haftada hiç mi yol alamadınız yoksa beklentiyi mi karşılamadı

şahsen ben bu overdose’lara çok sıcak bakmıyorum, kumar gibi boş da çıkabilir dolu da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Beyler etki aldım almasına ama daha fazla da alabilirdim rbc yükselmedi boldenin sivilceleri vs yok 

Tony Montana, 9 dakika önce yazdı:

Anladım hocam. 10-12 haftada hiç mi yol alamadınız yoksa beklentiyi mi karşılamadı

şahsen ben bu overdose’lara çok sıcak bakmıyorum, kumar gibi boş da çıkabilir dolu da

Valla testolari da öyle dolu değil sanki bundan önce İran eczanesinden gelen testo vardı abi uykumdan uyandırıyordu dalga indiremiyordum. Marka öneriniz var mı ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    156
Alwaysinbusiness, Şimdi yazdı:

Beyler etki aldım almasına ama daha fazla da alabilirdim rbc yukselmedi boldenin sivilceleri vs yok 

illa yükselecek diye veya sivilce yapacak diye bir durum söz konusu değil. gelişimini takip ederek anlayabilirsin boldeyi. kür öncesi ve güncel formun var mı

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows, Şimdi yazdı:

illa yükselecek diye veya sivilce yapacak diye bir durum söz konusu değil. gelişimini takip ederek anlayabilirsin boldeyi. kür öncesi ve güncel formun var mı

Daha önce vurduğum boldelerde uçuyordu rbc tansiyon yükseliyordu hocam sürekli kan bağışı yapıyordum sivilce falan okeyde yani rbc yükseltmesi lazım diye biliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Alwaysinbusiness, Şimdi yazdı:

Daha önce vurduğum boldelerde uçuyordu rbc tansiyon yükseliyordu hocam sürekli kan bağışı yapıyordum sivilce falan okeyde yani rbc yükseltmesi lazım diye biliyorum 

Önce hangi markaları kullandın hocam, sadece kişisel meraktan soruyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Önce hangi markaları kullandın hocam, sadece kişisel meraktan soruyorum. 

2 sene önce bodybalance kullandım decası ve boldesi iyiydi clen fenaydı sonra bıraktım sporu falan 3-4 ay önce döndüm overdose kullandım birde sustanon falan vuruyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Alwaysinbusiness, 7 dakika önce yazdı:

2 sene önce bodybalance kullandım decası ve boldesi iyiydi clen fenaydı sonra bıraktım sporu falan 3-4 ay önce döndüm overdose kullandım birde sustanon falan vuruyordum

Body balance bolde testo ve dbol kullandım 17 yaşında. Allah korudu ve tüm ilaçlar bomboş çıktı. Kür öncesi kan değerim ve 12 hafta sonraki kan değerim arasında hiçbir fark yoktu hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Alwaysinbusiness, 5 dakika önce yazdı:

Olabilir ben güvendiğim bir adamdan alıyordum da işte sonra yine bozdu 

Piyasada hocam, sağlam adam bulmak zor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    540
Alwaysinbusiness, 23 dakika önce yazdı:

Öyle Valla şuan marka öneriniz var mı?

Ben noxy kullanıyorum 

günceme bakabilirsin profilimden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: 6arrows
      Öncelikle selamlar herkese.
      Şimdi kısa bir süredir haftalık 250 prop ve 250 masteron ile fazla yağı atıyorum. Bu definisyonu aslında ramazan ayının sonuna kadar uzatma planım vardı fakat eylül ayı yarışına katılma gibi durum söz konusu olabilir. Fakat kesin olmadığı için en azından bulk sürecini kendim yürütmek istiyorum. Bunun için yaklaşık 6 aylık bir bulk planı yapmak istiyorum.
      SON KÜR İÇERİĞİM:
      1-10. hafta : 500 testo enanthate, 500 boldenon ve 250 deca 10-24. hafta: 500 testo enanthate, 500 boldenon Şeklinde bir bulk yaptım. ardından 2 ay kadar cruise yaptım.
      Aklımda böyle bir planlama var:
      1-10. hafta :
      300 propionat 300 bolde 200 npp 200 masteron  10-25. hafta :
      200 propionat 300 bolde 300 tren acetat 200 masteron KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy : 178 Yaş : 25 Kilo : 74-75 300 bolde ve 200 masteron sabit tutmamın sebebi:
      Boldenonun verdiği pump hissiyatını ve acıktırma etkisini seviyorum fakat yüksek dozajda kan basıncından dolayı tansiyon, kafada şişlik hissi ve karaciğer toksitisesi beni kötü etkiliyor. Masteron ise vücudum aromatize olmaya yatkın olduğu için kür içinde beni dostinex ve arimidex yükünden kurtarıyor ayrıca kullandığım dönemlerde libidom inanılmaz pozitif etkileniyor ve adalemin sertleştiğini gerçekten hissediyorum. ayrıca masteron kullanımında herhangi bir saç dökülmesi veya prostat zorlanması yaşamıyorum. Güncel formumu ekledim. herhangi bir yanıltma olmaması için gün ortasında pumpsız ve ışığa dikkat etmeden çektim fotoğrafları.
      SORULARIM:
      Süreç için düşünceleriniz nelerdir? Hangi noktalarda revize yapmamı önerirsiniz? Dozajlar ile ilgili çok fazla oynama yapmak istemiyorum fakat ilaçların kullanım dönemlerini değiştirebilirim. Tren acetat kullanımından sonra definisyonda nasıl bir yol izleyebilirim aslında emin değilim. Treni definiyonda da kullanmak istersem çok uzun süreli bir kullanım olacak bunu istemem bu noktada nasıl bir yol izleyebilirim? Önerilerinize açığım, teşekkürler

• Yazan: Merttcnyldzzz
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum.  Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
      KİŞİSEL VERİLERİM:
      BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
      800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Revengew
      Selam herkese hayırlı günler,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo propionate Npp Küründeyim elimde anapolon var eklemek istiyorum sizce nasıl olur görüşlerinizi almak istiyorum.
      Teşekkür ederim şimdiden.
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
      GEÇMİŞ KÜRÜM:
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:

ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/

• Yazan: barany1dz
      Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
      İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
      Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.