Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

approches

Moonlabs-magnus-overdose-zphc hangi markayı seçmeliyim?

Önerilen İletiler

approches    0

Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu. 

45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.

Alternatif olarak: Moonlabs
Magnus
Overdose
ZPHC 

Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AnarchyZone    55

Bu markaların birini kullanacaksan "Overdose" kullan derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
AnarchyZone, Şimdi yazdı:

Bu markaların birini kullanacaksan "Overdose" kullan derim

Şöyle bir durum var. Overdoseu "a kişisinden" ilk defa alacağım tanımıyorum. Moonlabs ise tanıdığım ve önce ki kürlerde sonuç aldığım birisi. Ama çok da tecrübem yok konularda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
approches, 16 dakika önce yazdı:

Şöyle bir durum var. Overdoseu "a kişisinden" ilk defa alacağım tanımıyorum. Moonlabs ise tanıdığım ve önce ki kürlerde sonuç aldığım birisi. Ama çok da tecrübem yok konularda. 

Ne kadar fiyat listesi attı sana?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
AnarchyZone, 7 dakika önce yazdı:

Ne kadar fiyat listesi attı sana?

Moonlabs 3 aylık testo bolde danabol 9K

Magnus 7k
Overdose 8k
ZHPC 6k 

Bu şekilde. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Fiyatlar bana çok ucuz geldi. Yine de denemek senin. Testo olarak İran testo ya da sustanon vurmanı yanına bolde eklemeni tavsiye ederim. En azından bolde boş çıkarsa testolar boş çıkmaz

Ulaşabildiklerim bunlar. Güvenilir güvenilmez bilmediğim için henüz araştırıyorum. Bu forumdan herhangi bir alışveriş söz konusu mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
approches, 10 dakika önce yazdı:

Moonlabs 3 aylık testo bolde danabol 9K

Magnus 7k
Overdose 8k
ZHPC 6k 

Bu şekilde. 

Bendeki listeye göre 15 haftalık Overdose küründe 4 hafta Dbol. 15 Hafta Test E. ve 15 Hafta Bolde. 6100tl tutuyor. Zphc gelirsek nerdeyse 4000tl civarı. Overdose kullandım memnun kaldım. Bende ödem yapmadı test falan da yaptırdım testosu çalışıyordu ama doğru satıcıyı bulmak lazım. Yoksa çok fena komisyon koyuyorlar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
AnarchyZone, 2 dakika önce yazdı:

Bendeki listeye göre 15 haftalık Overdose küründe 4 hafta Dbol. 15 Hafta Test E. ve 15 Hafta Bolde. 6100tl tutuyor. Zphc gelirsek nerdeyse 4000tl civarı. Overdose kullandım memnun kaldım. Bende ödem yapmadı test falan da yaptırdım testosu çalışıyordu ama doğru satıcıyı bulmak lazım. Yoksa çok fena komisyon koyuyorlar

Evet dediğinize katılıyorum. Üzerine çok koyuluyor. Fakat para bir nebze ilacın çalışıp çalışmadığı önemli oluyor. Liste dediğiniz nedir. Paylaşımını yapabiliyor musunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
approches, Şimdi yazdı:

Evet dediğinize katılıyorum. Üzerine çok koyuluyor. Fakat para bir nebze ilacın çalışıp çalışmadığı önemli oluyor. Liste dediğiniz nedir. Paylaşımını yapabiliyor musunuz ?

Fiyat listesi hocam. 1.elden satıcıya ulaşabilirseniz en uygun fiyata alırsınız :) Bendeki listede dbol 700tl test e. 850 bolde 950

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
AnarchyZone, 1 dakika önce yazdı:

Fiyat listesi hocam. 1.elden satıcıya ulaşabilirseniz en uygun fiyata alırsınız :) Bendeki listede dbol 700tl test e. 850 bolde 950

Maalesef ulaşamıyorum hocam :D O yüzden araştırmaya devam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
approches, Şimdi yazdı:

Maalesef ulaşamıyorum hocam :D O yüzden araştırmaya devam.

Bence acele etmeyin. Biraz araştırırsanız bulursunuz. Çok zor değil. Overdose sahtesini üreteceklerini şu an sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
AnarchyZone, 35 dakika önce yazdı:

Bence acele etmeyin. Biraz araştırırsanız bulursunuz. Çok zor değil. Overdose sahtesini üreteceklerini şu an sanmıyorum.

overdose dediğiniz hocam yazısı beyaz sticker gibi yapıştırılmış olan mı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
kreaks, 6 dakika önce yazdı:

overdose dediğiniz hocam yazısı beyaz sticker gibi yapıştırılmış olan mı

evet hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65

Eyvah eyvah ucuzmuş benim 5 haftalık dragon tren e . sustanon masteron e 8500tl tutuyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    38
AnarchyZone, 10 dakika önce yazdı:

evet hocam

hocam sterilliğine çok laf edilen bi ilaç bide adamına göre dolu gönderiliyor deniyor anabolikleri hakkındaki düsüncen nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
Emin982, 4 dakika önce yazdı:

Memnun musun dragondan

memnunum iyi hissettiriyor çalıştığını anlıyorsun ödem apse vs bişi yapmıyor bu zamanan kadar çok marka kullandım tek hissettiğim bu oldu zaten önceden ilaç kullanıyorum diyip 7 8 ayda yaptığım vucudu nerdeyse 2-3 ayda yakınına  yaklaştım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55
kreaks, 31 dakika önce yazdı:

hocam sterilliğine çok laf edilen bi ilaç bide adamına göre dolu gönderiliyor deniyor anabolikleri hakkındaki düsüncen nedir

10 hafta kullandım ödem vs. yaşamadım. testo referansım hep 1500 üstündeydi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
fatman, 44 dakika önce yazdı:

memnunum iyi hissettiriyor çalıştığını anlıyorsun ödem apse vs bişi yapmıyor bu zamanan kadar çok marka kullandım tek hissettiğim bu oldu zaten önceden ilaç kullanıyorum diyip 7 8 ayda yaptığım vucudu nerdeyse 2-3 ayda yakınına  yaklaştım 

Alışverişi için yönlendirme yapmak yasaktı sanırım değil mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
gönderildi (düzenlendi)
approches, 2 dakika önce yazdı:

Alışverişi için yönlendirme yapmak yasaktı sanırım değil mi ? 

nasıl demiş iyi dedim alıp almamak sana kalmış reşitsiniz her övülen şeye yönleneceksek geçmiş olsun

satıcı adı vermedim nereden alacağını söylemedim  :) 

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
approches    0
fatman, 2 dakika önce yazdı:

nasıl demiş iyi dedim alıp almamak sana kalmış reşitsiniz her övülen şeye yönleneceksek geçmiş olsun

satıcı adı vermedim nereden alacağını söylemedim  :) 

Her övülen şeyi almak değil amacım farklı farklı satıcılardan ürünler görmek :) Elimin altında alabileceğim var fakat alternatif görmekten zarar gelmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
fatman, Bir saat önce yazdı:

Tren cayır cayır hissettiriyor gerçekten dragonda 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
Emin982, 2 dakika önce yazdı:

Dragona geçicem bende yeni seride qr yokmuş bilgin var mı

Kutu yok hocam genel olarak zaten direkt flakonla geliyor Dragon kutusu diye bir şey yok bütün uluslararası forumlarda görebilirsiniz…

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.052

zhpc medicine dır o

magnus zaten replika

over aralarından en iyisi diye duydum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: çağan26
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuanda kürdeyim ilk ayımı devirmek üzereyim fakat kullandığım ürünlerin doluluğundan şüpheliyim marka değişeceğim
      HANGİ MARKAYI TERCİH ETMELİYİM?
      Zphc Humax BodyTech Dragon  Bu markalar nasıldır deneyen kullanan var mı? Acaba yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.
    • Yazan: hemşire
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tanıdık birindden testosteron propionate almayı düşünüyorum ilaçların overdose markası merdiven altı olduğunu söylüyor hammaddeyi alıp kendileri üretiyorlar yarışmaya bu ilaçlarla hazırlanmış ve hala hazırlanan 2 abim de ilaçların çalıştığını söylüyor sizce bu ilaçların steril olmaması ve overdose olmaması dışında ne gibi bir sıkıntı olur mu?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar bu markalarda bu fiyatlar doğrumu ürün sahte çıkma ihtimali yüzde kaç ?

• Yazan: papahet
      Herkese merhabalar.
      İlk kürüme girmeye karar verdim. Sadece testosteron kullanacağım. marka öneriniz var mı? Açık siklet body'ci ifbb pro bir eleman bana zphc kullanmamı önerdi. 50 dolar da fiyat çekti. Fakat sitede bu marka ile alakalı kötü şeyler okudum. Bundan dolayı kafam karıştı.
      SORULARIM:
      Türkiye'de olanların çoğu orijinal değil vs. gibi yorumlar sitede çok var kullanıp iyi bir etki gören var mı? Bu markayı kullanmalı mıyım veya sizin bir marka öneriniz olur mu?  Ortalama ürün fiyatları nasıldır iyi markalar için? Ne yapmam lazım? Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yardıma ihtiyacım var. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
    • Yazan: Gismo
      Öncellikle merhaba arkadaşlar,
      Eczanelerden rimobolan bulamıyorum yakın zamanda küre gireceğim.
      ULAŞABİLDİĞİM RİMOBOLAN MARKALARI:
      Hellas Pharma 70$ Evogen 1500 tl Sp Labs 2500 tl Overdose 2400 tl Optimum 1750 tl Meditech 2600 tl SORULARIM:
      Aranızda bu markaları kullanıp verim alan var mıdır? Bana hangi markayı önerebilirsiniz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.