Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bslglben

Sustanon ve rimobolan reçeteli mi oldu ?

Önerilen İletiler

Bslglben    1

Merhaba 2. Kürüme gireceğim bu sefer eczaneden almak istedim 375 sustanon 500 rimobolan kullanmayı planlıyorum aynı zamanda eczaneden alınan t3 t4 provrion metformin gibi gibi yan ürünlerde elbette fazlasıyla yeterli bir aid plan yaptım 

İnternetten bütün ilaç fiyatı sitelerine baktım ve hepsinde hala beyaz reçeteli gözüküyor 

Ama hangi eczaneye sorsam SUT den yeni kural geldi depodan getirmek için reçete istiyorlar diyorlar bazısı sadece sustanon reçetli diyor bazısı rimobolan bazısı da her ikiside reçeteli diyor anlamadım hepsinden birbirinden farklı anormal cevaplar aldım 

En sonunda bir eczaneden 10 kutu sustanon aldım ama rimo bir türlü bulamadım 

Reçeteli oldu mu olmadı mı birisi aydınlatırsa sevinirim 

Olmadı lab ürünlere döneceğim ama o da ayrı bir sıkıntı kalitelisini bulmak orijinalini güvenilirini bulmak çok dert ve pahalı satıyorlar eczane olunca hiç böyle bir dert olmuyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bslglben    1
aliturapp, 11 saat önce yazdı:

Reçeteli oldu ama isteyen eczane yine veriyor, dolaş eczaneleri illa ki denk gelirsin.

En az 20 25 yere sordum hepsi yok diyor bu işin bi taktiği falan var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    397
Bslglben, 6 dakika önce yazdı:

Yok hocam lab markalarına yönelmek gerekiyor artık

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    17
Bslglben, 33 dakika önce yazdı:

Ben mahalle arasi eczanelerde çok rahat buluyorum, büyük yerlere nazaran.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    342

Sustanon reçeteli rimo’da şuan reçete durumu yok. Onun dışında bahsettiğin tiromel, levotrion, glifor vs. onlarda reçete yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bslglben    1
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Yok hocam lab markalarına yönelmek gerekiyor artık

markalarınsan bulabileceğim en üst segment marka nedir bütçe ayırırım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    397
Bslglben, 23 dakika önce yazdı:

markalarınsan bulabileceğim en üst segment marka nedir bütçe ayırırım 

Ben noxy kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum, profilimden kür günlüğüme bakabilirsin. Wp butonundan Burak hoca ile görüşmeni tavsiye ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bslglben    1
Tony Montana, 4 saat önce yazdı:

Ben noxy kullanıyorum. Şu ana kadar memnunum, profilimden kür günlüğüme bakabilirsin. Wp butonundan Burak hoca ile görüşmeni tavsiye ederim 

Burda yeniyim yardımcı olduğun için teşekkürler brom

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    397
Bslglben, 5 saat önce yazdı:

Burda yeniyim yardımcı olduğun için teşekkürler brom

Ne demek, forum bunun için var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    13

Bende Rimo Bulamıyorum Reçetesiz vercek eczane var ama rimo yok ortada Laba yönelceksen hiç uğraşma Burak hocadan temin et güvenilir ve referasnlarıda forumda mevcut. Üç beş az para verip gidip boşmu dolumu sterilmi diye düşünüp kürünü mahvedeceğin adamlardan temin etmeni önermem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Efekale45
      Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
      Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
      Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
      Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
      Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.

(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)

• Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir süredir Sustanon 250 ve Oxandrolone küründeyim. Sustanon'u 3 günde bir 250mg olarak kullanıyorum. Buna göre kandaki seviyesi en üst noktada 5000 ng/dl en düşük nooktada 3500 ng/dl oluyor. Sustanon'da dalgalanmayı en aza indirebildiğim hali bu şekilde. Arada 1500ng fark var.
      Sorularım ise şöyle;
      Testosteron seviyesinin bu kadar yüksek olması (3500-5000 civarlarında) bir sorun yaratır mı? Yakın zamanda enanthate'a geçeceğim. Yanına kütle artışı için ne önerirmisiniz? (Saç dökülmesi korkulu rüyam) Şimdiden teşekkürler...

• Yazan: ardaky5
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Malum genotropin kalktı, Ngenla da kullanılacak gibi bir şey değil ngenla harici hangi gh ürünlerini eczaneden bulabilirim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Yakın zaman testosterone dozumu 200mg'ye çekip biraz dinleneceğim. Kan değerlerim şuan hala düzgün fakat bu aralar yoğun iş temposundan dolayı çok fazla kafamı spor tarafına veremiyorum, ortalama 1 ay veya 1,5 ay 200mg'da dinleneceğim. 
      Oluşacak Kür: 
      500 MG Testosterone E. 300 MG Rimobolan  Testosterone Küründe Kullandığım Vitamin ve koruyucular:
      Coenzyme Q10  Nac600 C Vitamini D Vitamini Enginar Suyu Omega 3 Çinko Deve Dikeni (Aktardan Alıp Akşamları Kaynatıyorum) Rimobolan için cüce palmiyesi (saw palmetto) Önermişler bunun haricinde eklemem gereken birşey var mı?
    • Yazan: venus1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Uzun esterli ilaç kullanıma dair kafamı kurcalayan bir kaç soru var.
      SORULARIM:
      Uzun esterli ilaç kullanımında ilacı tek seferde enjekte etmekle haftada 2-3e bölmek arasında böbrek veya karaciğere herhangi bir etkisi olur mu? Örnek 300 rimobolanı haftada 2ye bölmekle tek seferde almak arasında böbreklerde iyi veya kötü ne gibi fark olabilir? Bildiğiniz üzere rimobolan hipofizi tamamen kapatmayıp sadece baskılıyor. Bu süreçte klomen kullanımı olur mu? olursa nasıl olur? Açıklamalı olarak yazabilirseniz çok teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.