Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

serdare

Akne problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

serdare    3

Merhaba abilerim şimdiden teşekkür ederim , ben 18 yaşındayım 10 ay önce vücut geliştirmeye başladım o zamanlar sivilce problemim vardı ama  genellikle yüzümde çıkıyordu şimdi ise yüzümde sırtımda kolumda omuzlarımda minik minik akneler var doğal bir şekilde yapıyorum  ancak ben msü sınavına hazırlandığım için orada problem yaratmasından , korkuyorum her gün soğuk duş alıyorum 3 haftadır diyetteyim şeker kullanımını kısıtladım ancak daha fazla sivilce çıktı ,  kan tahlilim var yakın bir zamanda yaptırdığım isterseniz atabilirim. 

formm.jpg formmm.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    35

eczaneden ketoral sampuan alıp life onu sıkıp yıkanmayı deneyebilirsin, birisinden duymuştum sıkıntı yaşamadığım için denemedim ama belki faydası olur. denersen geri dönüşünü bekliyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
kreaks, 16 dakika önce yazdı:

eczaneden ketoral sampuan alıp life onu sıkıp yıkanmayı deneyebilirsin, birisinden duymuştum sıkıntı yaşamadığım için denemedim ama belki faydası olur. denersen geri dönüşünü bekliyorum

yarın eczaneden alıp kullanmaya başlıyorum teşekkür ederim, 1 2 ay içinde buradan geri dönüş yaparım. 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan06    5

Glutatyon ve Ursactive bu ikisini al günde 1 er tane iç vücudu temizlersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
serdare, 3 saat önce yazdı:

yarın eczaneden alıp kullanmaya başlıyorum teşekkür ederim, 1 2 ay içinde buradan geri dönüş yaparım. 

sırtıma baktım normalde dikkat etmiyodumda bendede akne sorunu olusmaya baslamıs bizzat kendimde deneyeceğim 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
G7z    12

Şampuan mampuanla olcak iş değil o arkadaşınki ergenlik, ergenlik döneminden çıkma yaşları ve protein tozu,koyu yeşil sebzeler vb. gıdalardan aldığı yüksek a vitamini vs. varsa zaten sürekli yeniliyecektir. He çok kötü durumdaysa kesin akne sorununu ortadan kaldıran ilaç roaccutane, zerotanin bunun içinde zaten doktora gidip reçeteyle alabiliyosun kan tahliliyle birlikte kontrollü gidiyor. geçmiş oslun.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
karabasan    3

sadece msü için kafana takıyorsan sıkıntı çıkmaz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    370

Bol bol yeşillik ve su tüketimine özen göster. Günlük beslenmeni gözden geçir. Bağırsak sağlığına özen göster. Salistik asit ve niacinamid içeren temizleme jelleriyle 2 güne 1 istediğin bölgelere peeling yap. Keselenmeyi ihmal etme. Günlük en azından sağlam bir karaciğer koruyucu al (4hepa ve nac600 öneririm) Eczaneden Sivex ve Cleocin-T yazdırarak her gün bunları kullan

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
kreaks, 09.01.2025 - 23:34 yazdı:

aldım dün işten geldiğim gibi yıkandım 

Sinan06, 10.01.2025 - 02:13 yazdı:

Glutatyon ve Ursactive bu ikisini al günde 1 er tane iç vücudu temizlersin

glutatyon sipariş verdim ama ursactive sanırım  reçetesiz satılmıyor nereden temin edebilirim. 

AREN, 10.01.2025 - 13:14 yazdı:

Bol bol yeşillik ve su tüketimine özen göster. Günlük beslenmeni gözden geçir. Bağırsak sağlığına özen göster. Salistik asit ve niacinamid içeren temizleme jelleriyle 2 güne 1 istediğin bölgelere peeling yap. Keselenmeyi ihmal etme. Günlük en azından sağlam bir karaciğer koruyucu al (4hepa ve nac600 öneririm) Eczaneden Sivex ve Cleocin-T yazdırarak her gün bunları kullan

günde 4l su içmeye özen gösteriyorum yeşillik olarak her öğünde kıvırcık+maydonoz yiyorum ,  salistik asit içeren yüz temizleme jelim var niacinamid serum olarak elimde var, nac600 YERİNE milk thistle ve liv52 kullansam olurmu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
serdare, 13 dakika önce yazdı:

aldım dün işten geldiğim gibi yıkandım 

glutatyon sipariş verdim ama ursactive sanırım  reçetesiz satılmıyor nereden temin edebilirim. 

günde 4l su içmeye özen gösteriyorum yeşillik olarak her öğünde kıvırcık+maydonoz yiyorum ,  salistik asit içeren yüz temizleme jelim var niacinamid serum olarak elimde var, nac600 YERİNE milk thistle ve liv52 kullansam olurmu ? 

nac600 kullanmanın kesinlikle gerekli olduğunu söyleyebilirim, ben geçen sene ilaç muhabbetine başladığımdan beri bi nac600 kullanıyorum hiç karaciger degerleri referans üstü cıkmadı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    33

Bende de aynı sorunlar varken monodoks kapsül yaklaşık 1 haftada hepsini bitirdi kral tanıdık eczane varsa reçetesiz alabilir deneyebilirsin oneririrm 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
G7z, 10.01.2025 - 08:19 yazdı:

Şampuan mampuanla olcak iş değil o arkadaşınki ergenlik, ergenlik döneminden çıkma yaşları ve protein tozu,koyu yeşil sebzeler vb. gıdalardan aldığı yüksek a vitamini vs. varsa zaten sürekli yeniliyecektir. He çok kötü durumdaysa kesin akne sorununu ortadan kaldıran ilaç roaccutane, zerotanin bunun içinde zaten doktora gidip reçeteyle alabiliyosun kan tahliliyle birlikte kontrollü gidiyor. geçmiş oslun.

zerotanin tanıdığım birisi kullandı ama yan etki gördü sanırım kondisyon düşüşü oldu diyordu eczanemde  spor yaparken kullanmak sakıncalı demişti 

kreaks, 9 saat önce yazdı:

nac600 kullanmanın kesinlikle gerekli olduğunu söyleyebilirim, ben geçen sene ilaç muhabbetine başladığımdan beri bi nac600 kullanıyorum hiç karaciger degerleri referans üstü cıkmadı.

önerdiğiniz bir yer varmı.

Yasar, 2 saat önce yazdı:

Bende de aynı sorunlar varken monodoks kapsül yaklaşık 1 haftada hepsini bitirdi kral tanıdık eczane varsa reçetesiz alabilir deneyebilirsin oneririrm 

tanıdık aile eczanesi var vereceklerini zannetmiyorum hocam ama sorarım internetten baktığımda bulantı yaptığı yazıyor sizde bulantı yaptımı. 

karabasan, 10.01.2025 - 09:15 yazdı:

sadece msü için kafana takıyorsan sıkıntı çıkmaz 

aslında evet ama gün içinde sorun çıkartıyor arada sırada kanadığı bile oluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63

Arkadaşi dinle monodoks al dene. Monodoks etki etmezse zaten roacuttaine kullanmak zorunda kalacaksin. Bence monodoks derdine çare olacak ama reçetesiz vermezler antibiyotik olarak geçiyor cildiyeye yazdır yada aile hekimine söyle bu ilacın yazarmısin diye.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
serdare, 12 saat önce yazdı:

zerotanin tanıdığım birisi kullandı ama yan etki gördü sanırım kondisyon düşüşü oldu diyordu eczanemde  spor yaparken kullanmak sakıncalı demişti 

tanıdık aile eczanesi var vereceklerini zannetmiyorum hocam ama sorarım internetten baktığımda bulantı yaptığı yazıyor sizde bulantı yaptımı. 

eczaneye gidip direkt nac600 alabilirsin, en son 180 tl civarıydı 20 tane seyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    261

bol su ve yeşillik + olarak nac600 kullanıyorum zamanla çözülücektir geçmiş olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

bol su ve yeşillik + olarak nac600 kullanıyorum zamanla çözülücektir geçmiş olsun

nac600 eczaneden temin edeceğim teşekkür ederim 

kreaks, 3 saat önce yazdı:

eczaneye gidip direkt nac600 alabilirsin, en son 180 tl civarıydı 20 tane seyi

tamamdır yarın eczaneden temin ederim glutatyon geldiğinde beraber kullanmaya başlarım 

burakg133, 4 saat önce yazdı:

Arkadaşi dinle monodoks al dene. Monodoks etki etmezse zaten roacuttaine kullanmak zorunda kalacaksin. Bence monodoks derdine çare olacak ama reçetesiz vermezler antibiyotik olarak geçiyor cildiyeye yazdır yada aile hekimine söyle bu ilacın yazarmısin diye.

aile hekimime rica ederim yazarsa son çare olarak kullanmayı düşünüyorum eğer akne problemi devam ederse cildiyeye gidip yazmasını rica edeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    261
serdare, Bir saat önce yazdı:

tamamdır yarın eczaneden temin ederim glutatyon geldiğinde beraber kullanmaya başlarım 

aile hekimime rica ederim yazarsa son çare olarak kullanmayı düşünüyorum eğer akne problemi devam ederse cildiyeye gidip yazmasını rica edeceğim

aile hekimine nac600ü yazdır boşuna para verme o kadar balgamım çok var hocam nac600 atıyordum geçiyordu dersen yazar

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
serdare, Bir saat önce yazdı:

ayrıyeten dostum kan değerlerinde sıkıntı yoksa kafanda çok büyütme bence akne problemini, sonuç olarak hormon alıyorsun ve bunlar beklenen sorunlar. önemli olan organlarının olabildiğince hasar almaması. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
EmreGundi, 5 saat önce yazdı:

aile hekimine nac600ü yazdır boşuna para verme o kadar balgamım çok var hocam nac600 atıyordum geçiyordu dersen yazar

yarın o zaman yazdırırım sakınca görmezse yazar teşekkür ederim 

kreaks, 5 saat önce yazdı:

ayrıyeten dostum kan değerlerinde sıkıntı yoksa kafanda çok büyütme bence akne problemini, sonuç olarak hormon alıyorsun ve bunlar beklenen sorunlar. önemli olan organlarının olabildiğince hasar almaması. 

kan değerlerimde problem yok ama ben dışarıdan hormon kullanmıyorum belirtmiştim sanırım  yaşım dolayısıyla erken 21 yaşıma geldiğimde  düşüncelerim değişmezse kullanmayı planlıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
serdare, 5 saat önce yazdı:

yarın o zaman yazdırırım sakınca görmezse yazar teşekkür ederim 

kan değerlerimde problem yok ama ben dışarıdan hormon kullanmıyorum belirtmiştim sanırım  yaşım dolayısıyla erken 21 yaşıma geldiğimde  düşüncelerim değişmezse kullanmayı planlıyorum. 

kusura bakma hormon kullanmadığını anlamamıştım, bu durumda ilk önceliğin diğer arkadaşlarında dediği gibi yeşillik ve suyu arttırmak olsun. nac vb gerek yok diye düşünüyorum, eğer bir değişim farketmezsen bir dermatoloğa danışman en iyisi olur. salisilik asitinde faydası olucaktır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
kreaks, 37 dakika önce yazdı:

kusura bakma hormon kullanmadığını anlamamıştım, bu durumda ilk önceliğin diğer arkadaşlarında dediği gibi yeşillik ve suyu arttırmak olsun. nac vb gerek yok diye düşünüyorum, eğer bir değişim farketmezsen bir dermatoloğa danışman en iyisi olur. salisilik asitinde faydası olucaktır

önemli değil hocam su 4l altına inmiyorum günde yarım demet maydanoz 2 adet salatalık ve göz kararı marul tüketiyorum düzenli olarak 1 buçuk aydır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
G7z    12
serdare, 12.01.2025 - 00:25 yazdı:

Şuanda zerotanin kullanıyorum, 3.aydayım. Herhangi bir güç düşüşü yaşamadım kilomda 3 aydır aynı. Ama vücutta kuruluk yaptığı için ilaç alırken kullanmak tendonların zarar görmesi açısından sakıncalı. Çok ağır yükler yerine bir tık düşükte fazla tekrarlı gidiyorum. Dediğim gibi son çare zerotanindir. geçmiş olsun tekrardan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    33
serdare, 13.01.2025 - 00:18 yazdı:

önemli değil hocam su 4l altına inmiyorum günde yarım demet maydanoz 2 adet salatalık ve göz kararı marul tüketiyorum düzenli olarak 1 buçuk aydır. 

Monodoks u yutarken de tuttuktan sonra 1 saat de dik durman gerekiyor ben ilk başlarda dikkat etmediğim için içip yatıyordum bir iki kere bulantı ve kusma Gibi şeyler oldu sonrasında yutup 1 saat dik durdum hiçbir yan etkisi olmadı ama sakın kapsülleri yutmadan açma berbat birşey 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    3
G7z, 2 saat önce yazdı:

Şuanda zerotanin kullanıyorum, 3.aydayım. Herhangi bir güç düşüşü yaşamadım kilomda 3 aydır aynı. Ama vücutta kuruluk yaptığı için ilaç alırken kullanmak tendonların zarar görmesi açısından sakıncalı. Çok ağır yükler yerine bir tık düşükte fazla tekrarlı gidiyorum. Dediğim gibi son çare zerotanindir. geçmiş olsun tekrardan.

teşekkürler hocam 

Yasar, 1 saat önce yazdı:

Monodoks u yutarken de tuttuktan sonra 1 saat de dik durman gerekiyor ben ilk başlarda dikkat etmediğim için içip yatıyordum bir iki kere bulantı ve kusma Gibi şeyler oldu sonrasında yutup 1 saat dik durdum hiçbir yan etkisi olmadı ama sakın kapsülleri yutmadan açma berbat birşey 

teşekkürler hocam son 2 hafta kala azalmazsa mecbur kullanacağım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Powercı
      Merhaba arkadaşlar,
      Daha önce sustanon kürü yapmıştım şuan protan marka ilaç aldım bolde testo masteron sivilce yaptı sustanon da olmamıştı ürünün markası ile alakası var mıdır sivilcenin surat sırt berbat?
    • Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Herkese mutlu yıllar dilerim,
      Arkadaşlar bende geçen sene sivilce sorunu vardı kürde ve kürden sonra hep yüzümde ve omuzlarımda sivilcelenme oluyordu. Şimdi 8 ay aknetrent kullandım yaklaşık 11 aydır vücuduma vitamin bile sokmuyorum. Tedavim bitti Rabbime şükür tertemiz oldum.
      Yarışma hazırlığı yapsam tekrarlama gibi bir durumu olur mu???

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.