Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Fatih akın

Salon sahibi zphc marka kür için 35 bin tl para istedi! bu markayı tercih etmeli miyim?

Önerilen İletiler

Fatih akın    0

Merhabalar burada yeniyim,

Bir kaç konu hakkında bilgi almak istiyorum. Küre girmek istiyorum gittiğim salon sahibi aşağıdaki kür için 35bin tl dedi;

ÖNERİSİ:

• zphc marka 3 kutu masteron
  • 2 kutu testesteron
  • 2 kutu boldenon

SORULARIM:

1. sorum bu kadar ilaç fazla değil mi?
  2. Türkiye piyasasında zphc'nin orijinali var mı (çünkü benden başka kimsede orijinal bulamazsın diyor)?
  3. orijinal ürünler bu kadar pahalı mı?
  4. Türkiye piyasasında orijinali bulunabilecek hangi markalar var?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Granikos    1

Klasik instagram satıcılarının sattığı zphc üzerinden değerlendirirsek bu saydıkların en fazla 9-10 k tutuyor tabi orjinal değil,hocanın da sana orjinal sattığına inanıyorsan belki bi nebze doğrudur ama sanmıyorum..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cuttingg    3
Granikos, Şimdi yazdı:

Klasik instagram satıcılarının sattığı zphc üzerinden değerlendirirsek bu saydıkların en fazla 9-10 k tutuyor tabi orjinal değil,hocanın da sana orjinal sattığına inanıyorsan belki bi nebze doğrudur ama sanmıyorum..

Hocam bir ifbb pro'nun sattığını ürünlerin 2 katı fiyatına satıyor 

O para asla verilmez ve ilk kür'den bukadar fazla ilaç kullanımı kesinlikle yanlış olur benim düşüncem

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451

35 bin mi dedin ben mi yanlış okuyorum. 
dostum o adamdan koşarak uzaklaş eğer havaya atacak paran yoksa :)))

aşağıdaki wp butonuna bas ve Burak hoca ile iletişime geç. Noxy kullanırsın için rahat olur en azından, noxy de piyasanın bi tık üstünde ama asla bu kadar ütopik değil fiyatlar ayrıca ilaçlar cayır cayır akıyor. Profilimden günceme bakabilirsin her şeyimi orada paylaştım

Cuttingg, 4 dakika önce yazdı:

Hocam bir ifbb pro'nun sattığını ürünlerin 2 katı fiyatına satıyor 

O para asla verilmez ve ilk kür'den bukadar fazla ilaç kullanımı kesinlikle yanlış olur benim düşüncem

Ve evet ilk kür ise sadece testo bile yeterli hadi bilemedin testo masteron. Ama bolde olmamalı bence, yan etkileri azımsanacak gibi değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cuttingg    3
Tony Montana, 18 dakika önce yazdı:

35 bin mi dedin ben mi yanlış okuyorum. 
dostum o adamdan koşarak uzaklaş eğer havaya atacak paran yoksa :)))

aşağıdaki wp butonuna bas ve Burak hoca ile iletişime geç. Noxy kullanırsın için rahat olur en azından, noxy de piyasanın bi tık üstünde ama asla bu kadar ütopik değil fiyatlar ayrıca ilaçlar cayır cayır akıyor. Profilimden günceme bakabilirsin her şeyimi orada paylaştım

Ve evet ilk kür ise sadece testo bile yeterli hadi bilemedin testo masteron. Ama bolde olmamalı bence, yan etkileri azımsanacak gibi değil

Bende pazartesi ilk enjeksiyonu yapıcam 

Sadece 250 testo ile 10-12 haftalık bir süreç düşünüyorum (duruma göre rimobolan veya maste ekleyebilirim)

Ama size bir sorum olacak

Bende hali hazırda jinekomasti var ve doğal E2 referans dışı şuanda kür içerisinde E2 aşırı artarsa ne yapabilirim arimidex dışında sürecin verimi bozmak istemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Cuttingg, 1 dakika önce yazdı:

Bende pazartesi ilk enjeksiyonu yapıcam 

Sadece 250 testo ile 10-12 haftalık bir süreç düşünüyorum (duruma göre rimobolan veya maste ekleyebilirim)

Ama size bir sorum olacak

Bende hali hazırda jinekomasti var ve doğal E2 referans dışı şuanda kür içerisinde E2 aşırı artarsa ne yapabilirim arimidex dışında sürecin verimi bozmak istemiyorum 

Masteron ekle..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cuttingg    3
Tony Montana, 2 dakika önce yazdı:

Masteron ekle..

Bütün süreç boyunca mı yoksa E2 de aşırı artış görünce mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Cuttingg, 1 dakika önce yazdı:

Bütün süreç boyunca mı yoksa E2 de aşırı artış görünce mi

Bütün süreç boyunca, testo ile aynı dozda başla. E2 yükselmeye devam ederse masteron dozunu arttır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    69

Net seni kopartmaya çalışıyor fiyatla amacını belli etmiş 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Aslar
      Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

• Yazan: approches
      Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu. 

45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.

Alternatif olarak: Moonlabs
      Magnus
      Overdose
      ZPHC 

Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim. 
    • Yazan: Kvpzr0
      Selamlar abilerim Zphc ve ht pharma satan ismini vermek istemediğim ifbb prodan bu markaları önerdi içinizde acaba mu iki markadan kullanıp verim alan var mı ht pharmanın fiyatı biraz daha uygun zphcye göre veya kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar hangisi yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim 🙏🏻😊
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Volbiex
      Abiler selamlar,
      Öncelikle hayatımda ilk kez kullandım ve kaliteden ödün vermek istemedim x bir siteden tedarik ettim ürünleri.
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthat 500 mg Danabol 40 mg Masteron 400 mg    
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.