Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

anabolik.adam

Gh kullanırken su tutumu oluyor vücutta bu durum ne zaman sona erer?

Önerilen İletiler

Herkese iyi yıllar diliyorum,

Gh kullanmaya başlayınca su tutumu baya oluyor yan etkilerinden bir tanesi, fakat bu su tutumu ne kadar süre sonra sona erer çünkü tüm hatlarım kapandı ve aldığım kalori bile aynı beslenmem aynı ama gh kullanmaya başlayınca su tuttum.

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana, 5 dakika önce yazdı:

Ngenla mı kullanıyorsunuz genotropin mi ?

somatropin kullanıyorum orjinal olduğuna eminim eczane malı hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    327
anabolik.adam, 59 dakika önce yazdı:

Anladım, takip ettiğim birisi ngenla ile böyle bi problem yaşamıştı ondan olabilir diyecektim. Gh hakkında çok bilgi sahibi değilim yardım edemedim kusura bakma 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 23 dakika önce yazdı:

Anladım, takip ettiğim birisi ngenla ile böyle bi problem yaşamıştı ondan olabilir diyecektim. Gh hakkında çok bilgi sahibi değilim yardım edemedim kusura bakma 

estafurullah teşekkür ederim yinede. başka yardım edecekler çıkacaktır diye düşünüyorum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    30

Gh, vücutta su ve elektrolitlerin dağılımını etkiler. Bu hormonun artışı, hücreler arası sıvı miktarını artırabilir, bu da vücutta genel bir şişlik (ödem) oluşturabilir. Böbreklerdeki sodyumun tutulmasını artırabilir. Bu da vücutta daha fazla suyun tutulmasına yol açar, çünkü vücut sodyumu tutarken suyu da tutar. Yani sodyum tüketimini azaltıp vücudunu gözlemleyebilirsin. Su tüketiminide arttırman gerekir. Potasyum tüketimini arttırmakta işine yarayabilir.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    656

Gh zaten deri altında su tutuyor derini kalınlaştırmasa bile.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n, 6 dakika önce yazdı:

Gh, vücutta su ve elektrolitlerin dağılımını etkiler. Bu hormonun artışı, hücreler arası sıvı miktarını artırabilir, bu da vücutta genel bir şişlik (ödem) oluşturabilir. Böbreklerdeki sodyumun tutulmasını artırabilir. Bu da vücutta daha fazla suyun tutulmasına yol açar, çünkü vücut sodyumu tutarken suyu da tutar. Yani sodyum tüketimini azaltıp vücudunu gözlemleyebilirsin. Su tüketiminide arttırman gerekir. Potasyum tüketimini arttırmakta işine yarayabilir.

anladım çok teşekkürler o zaman bol su bol yeşillik tüketimi potasyum tüketimi suyu atmak için mi peki

ardas, 4 dakika önce yazdı:

Gh zaten deri altında su tutuyor derini kalınlaştırmasa bile.

peki bu geçici bir süreç mi öyle söylüyorlar çünkü ilk 2 hafta çok su tutar sonra geçer o etki diyolar doğru mudur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
colw1n    30
anabolik.adam, Şimdi yazdı:

anladım çok teşekkürler o zaman bol su bol yeşillik tüketimi potasyum tüketimi suyu atmak için mi peki

Potasyum, suyun hücrelere girmesini denetler ve sodyumun etkilerini dengeleyebilir.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    656
anabolik.adam, Bir saat önce yazdı:

peki bu geçici bir süreç mi öyle söylüyorlar çünkü ilk 2 hafta çok su tutar sonra geçer o etki diyolar doğru mudur

geçiceğini pek sanmıyorum bende geçmiyor yani yarışmaya hazırlayan hocalarda genelde son hafta yada 3-4 gün önce kesiyorlar gh ı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 01.01.2025 - 16:15 yazdı:

geçiceğini pek sanmıyorum bende geçmiyor yani yarışmaya hazırlayan hocalarda genelde son hafta yada 3-4 gün önce kesiyorlar gh ı.

o zaman bu kadar su tutumuna rağmen nasıl bulk döneminde parçalı olabiliyorlar peki bilmediğimden soruyorum. ayrıca başka bişey daha sormak istiyorum gh ı 6aydan fazla kullanmayın etkisi düşüyor vücut alışıyor değiştirmeniz lazım diyolar bunun hakkında ne düşünüyorsun ? örneğin 6 ay gh yaptın sonra devam etmek istersen ya gh ın dozajını çok yükseltmen gerekiyor yada diğer peptidlerle değiştirmen gerekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaky5    1
anabolik.adam, 1.01.2025 - 12:57 yazdı:

Eczaneden mi aldiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    656
anabolik.adam, 7 saat önce yazdı:

o zaman bu kadar su tutumuna rağmen nasıl bulk döneminde parçalı olabiliyorlar peki bilmediğimden soruyorum. ayrıca başka bişey daha sormak istiyorum gh ı 6aydan fazla kullanmayın etkisi düşüyor vücut alışıyor değiştirmeniz lazım diyolar bunun hakkında ne düşünüyorsun ? örneğin 6 ay gh yaptın sonra devam etmek istersen ya gh ın dozajını çok yükseltmen gerekiyor yada diğer peptidlerle değiştirmen gerekiyor

ghrp 6 da filan zaten ara vermen gerekiyor fakat gh da böyle bir şey olucağını düşünmüyorum biri uyararak arttırıyor büyüme hormonunu diğeri direk dışardan alıyorsun yılllardır kesmeyen sporcular var. Yağ oranı konusunda yağ oranın düşükse zaten çok kapatmaz bu aşırı bi su tutumu değil ama senin yağ oranın sınırdaysa hatlarının kapanmasına sebep olmuş olabilir ki ellerde bile ödem tutuyo zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emir7778
      Merhabalar Boyum 193 KG 97-98KG Güncel Olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım 1 haftadır 500 testo 400 boldeye çıkardım dahada üstüne çıkmayı düşünmüyorum Ngenla Kulanmayı Düşünüyorum fiyatı uygun diye ama haftalık vuruluyormuş pek kulanan vs olmadığı için emin değilim ilk kürden gh türevi ilaç kulanmaya değermi parasının karşılığı olarak ve en az 5-6 ay kulanmayı düşünüyorum 
    • Yazan: 06pavyon123
      Arkadaşlar elime içeriğinin bu olduğu iddia edilen Xmaciglabs testo growth ürünü geçti açılmamış kutu şeklinde sizce işe yarar mı kullanmak mantıklı mı pct gerektirimi kullanım döngüsünü nasıl ayarlamalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• Yazan: erdnkral
      Merhaba arakadalar, nasılsınız?
      Yag yakıcı olarak genotropin günlük  kaç ünite kullanmalıyım?
      @agfitness @metinav @hectordoyle
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi günler diliyorum abilerim kardeşlerim,
      Sizce kısa sürede hem yağ hem kas kazanımı için kürüme igf 1 mi yoksa iran gh mı eklemeliyim sizce hangi seçenek kısa sürede ve devamlılığını sağladığım süreçte daha güzel ve güçlü sonuçlar verir?
      Çok teşekkür ediyorum şimdiden.🙏🏻
    • Yazan: ardaky5
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Malum genotropin kalktı, Ngenla da kullanılacak gibi bir şey değil ngenla harici hangi gh ürünlerini eczaneden bulabilirim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.