Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bayraktar79

Ilk kür serüvenimde başıma gelen sorunlar hk.

Önerilen İletiler

Bayraktar79    0

Öncelikle forumdaki İlk konum forumla yeni tanıştım, herkese selamlar 

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım 34
  • 8 yıldır spor geçmişim var
  • Aralıksız 4 yıldır spor yapıyorum
  • Naturel olarak sınır seviyeye geldim
  • Küre girme kararı aldım

Bir anda İnternet'te araştırırken .com lu bir siteden 2500 tl ye paket şeklinde 2 testo e  2 bolde kürünü aynı siteden aldığım swisin oxandrolone ile birlikte Ekim ayında kullanmaya başladım çok zor enjekte ediliyor ve en az 3 gün ağrı oluyordu pazartesi perşembe 1'er ml olarak kullandım toplam 500 testo 500 bolde alıyordum gündeme 3 adet ox alıyordum 1 ay geçti ox bitti artan güç çok azdı ox bitince oda gitti 2. Paketleri açtım 3ml de ondan kullandım baktım fayda yok aynı site satıcısı ile wp den irtibat kuruyordum zaten ürünlerin iyi çalışmadığını daha iyi ürün önermesini söyledim ucuz etin yahnisi diye düşündüm 40 gün çöp oldu satıcı bana sp Labs önerdi 3300 tl ye bu defa ara vermeden sp ye devam ettim yine testo bolde şeklinde sp den 1ml vurduktan sonra kan testi verdim benelüxü merak ediyordum 450 olan total testosteron seviyem 1400 e çıkmıştı 40 günde normalde daha üst olması gerekirdi diye biliyorum sonrasında sp de bitmeye yakın ondan da bir güç alamamıştım aynı satıcının sp winstrol de almıştım onuda kullanmaya başlamıştım ondan da bir verim alamadım.

Bu defa instagramda bayağıdır takip ettiğim protein kampanyası yapan "" kelamlarımı iyi dinleyin "" "" benim takipçilerimi kimse kazıklayamaz "" diyen bir satıcı var herkes bilir ona bel bağlayarak spectırum markasının bolde ve testo cypıonatını aldım 3 haftadır kullanıyorum diğerlerine göre güzel ve ödem ağrı olmuyor kutusu bayağı kaliteli duruyor güçte de etki arttı ama onu da diğerlerinin de etkisine bağladım çünkü istediğim etkiyi alamıyordum  belki de ben çok beklentimi yüksek tutmuştum bu sitedeki yorumlardan o satıcının da çoğu ürününün orijinal olmadığını duydum içime sinmedi.

4ml kaldı oda bitince instagram dan yine başka bir sporcu hoca ile tanıştım ultimate ürünlerini önerdi kendi ürünü olduğunu ve çalıştığını iddia etti ve kendi numarasını vererek ürün çalışmazsa arkasındayım dedi bana 2 tane referans söyledi bir tanesini tanıyordum bolu emniyet müdür yardımcısı yarışmaya katılmıştı hatta derece almıştı 2. Olmuştu galiba ona bu ürünleri verdiğini söyledi bende müdürle irtibata geçtim ve sordum ürünleri ondan da teyit alarak 2 kutu 1 testo e bir testo c sipariş verdim yanına bolde ile mi devam etsem daha başka bir şeyle mi hala düşünüyorum.

Ultımate yi aldığım hoca bayağı karıştırmışsın kullandığın spectırum bitince sana baştan kür oluşturalım adam akıllı dedi. Küre başlamayı düşünen bin defa düşünsün önemli olan küre başlamak değil çalışan ürün bulmak yoksa kıçınızı boşa deldirmiş oluyorsunuz benim en çok zoruma giden o oldu yaklaşık 10.000 tl para harcadım ultimate hariç ultimateyi de 1250 tl ye aldım her tekini kutusu spectırum gibi kaliteli değil bu arada ama spectırumunda kodlarını kontrol ettim uyuşmadı. Her telden hayat dedikleri bu olsa gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Judas    3

Abi zaten internet sitesinden hormon asla alınmaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    789

Geçmiş olsun her yeninin başına gelir :)

Bunu okusaydın çoğu şeyi önceden uyanırdın. Piyasa çamur malesef.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    4

Eczanede sustanon ve primabolon alsaydınız en azından kafanızda ürünlerin orijinalliği açısından bir soru olmazdı.

Kaldı ki vücudun içine enjekte ettiğin bir madde ve direkt kana karışıyor bence risk alınacak bir konu değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1

dostum o instagram sayfasından bende ürün aldım ve 5 haftadır kullanıyorum kanımdada cıktı ilaçlarıda sitelerden kontrol ettiğimde orjinal cıktı bilgin olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bayraktar79    0
mempisto26, 37 dakika önce yazdı:

dostum o instagram sayfasından bende ürün aldım ve 5 haftadır kullanıyorum kanımdada cıktı ilaçlarıda sitelerden kontrol ettiğimde orjinal cıktı bilgin olsun

Sen hangi ürününü kullandın o instagram sayfasının dostum zaten şuan çalışan o var sadece kullandıklarım arasında bende 

Testomax, 1 saat önce yazdı:

Eczanede sustanon ve primabolon alsaydınız en azından kafanızda ürünlerin orijinalliği açısından bir soru olmazdı.

Kaldı ki vücudun içine enjekte ettiğin bir madde ve direkt kana karışıyor bence risk alınacak bir konu değil.

Primabolon ve testosterona geçeceğim boldenon dan beklediğim verimi alamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Batarya
      Merhaba arkadaşlar,
      Sp marka Test. Enanthate aldım bu orijinal mi ?

• Yazan: Never4ever
      Arkadaşlar bu markaya dair kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.Özellikle SARMs'larını Alıp kullananların yorumu nedir ve kullanmayan biri olarak dışarıdan nasıl gözüküyorsa yorum yapmanızı rica edicem. Ama lütfen kullanan ve kullanmayanlar yorumunda belirtsin. Ek olarak satıcı ile konuştuğumda Polonya menşei ürün olduğunu söyledi var mı bir bilgisi olan.
    • Yazan: ucantekme1
      arkadaşlar daha önce forumda şu ürün hakkında soru sorulmuş lakin hep farklı cevaplar verilmiş bu ilacın etkileri.
      ➢ Yağ yakar
      ➢ İştah keser
      ➢ Motivasyon, dayanıklılık ve güç artışı sağlar.
      ➢ Daha verimli antrenmanlar
      bilgi alınabilecek heryerde bunun güzel etkileri yazılmış yokmudur bunun bir yan tesiri doğal hormon baskılama testo baskılama vesaire bu arada bu sıvı 25damla 1 ml denk gelecek şekilde içiliyor suyla vesaire karıştırılarak bu ilacın yan etkileri nelerdir tecrübeli dostlarımızı konuya bekliyorum bunu alıp kullanacağım iştah kesmek için
      arkadaşlar iştah kesiş konusunda etkili olacak ilaç tavsiyelerinizide bekliyorum denemediğim yöntem kalmadığı için bu yola başvurduk "not" sorduğum soru haricinde cevap vermeyelim lütfen.
    • Yazan: iicateleaii
      Selam Benelux pharma markasından boldenon aldım ürün orijinal ama içime kurt düştü marka hakkında pek bir bilgim yok, daha öncesinden bu markayı kullanan yada bir bilgisi olan var mı ?
    • Yazan: prisma
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Benelux pharma kullanan var mı güncel olarak özellikle masteron ve nppsi dolu mudur?
      Bilen kullanan varsa güncel olarak yardımcı olursa sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.