-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kürümün 5. hafta kan değerlerine göre ilaçlarım çalışıyor mu?
Oluşturan:
kisetet55, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Martkedisi
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Öncelikle hepinizin bildiği üzere ünlü biri olan kişiden koçluk alıyorum 250 mg enanthate kürüne girmek istediğimi söyledim bana pmc (pharmamusclegroup) marka testesteron enanthate yolladı kürden önce testosteronumu aşağıya bırakıyorum birde kürün 7.haftasında ki testosteron değerimi aşağıya bırakacağım hatta tüm kan değerlerimi bırakacağım bana göre bu ilaç sahte bu arada 3 günde 1-10 mg tamoksifen kullanıyorum kürden önce de rad 140 geçmişim vardı.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: jaggedd
Abilerim herkese iyi forumlar diliyorum,
23 yaşındayım spor serüvenim 14 yaşından beri var calisthenicsle başladım ama kaza geçirdim sakatlık geçirdim uzun süre ara vermek zorunda kaldım. Küçük yaşta yaptığım için sağlam bir temelim vardı 1 ay spor yaptığım zaman vücudum çok hızlı tepki veriyordu çok hızlı gelişim gösteriyordum şimdi yaş 23 e geldi hormonlar canavar gibi olmadığı için eskiden sahip olduğum keskin hatlar ve hızlı gelişim maalesef yok.
Geçmiş olan 8-9 sene içinde toplamda 1.5-2 yıl vücut geliştirme yaptım, okul iş sakatlıklar vs den dolayı. Şimdi tempomu oturttum ve vücudumun ilaca nasıl tepki vericeğini görmek için sadece testo enanthate kullanmaya karar verdim biriyle görüştüm. 500mg testo kullanmamı tavsiye etti ama sanırım ilaç çalışmıyor 3. hafta kan testi sonuçlarımı, 14 yaşındaki formumu, kürden önceki formumu, ve kürün 3. haftasındaki formumu ekleyeceğim test sonucuna baktığımda ilaç çalışmıyormuş gibi görünüyor acaba sorun benim reseptörlerimde mi ilaç bende mi çalışmıyor diye bi tereddütteyim ama fiyatıda uygun olduğu için ilacın çalışmıyor olma ihtimali daha yüksek.
Östrojen prolaktin vb değerlerimde herhangi bi değişiklik olmamış keza LH, FSH aynı şekilde. Devamındaki süreçte masteron propionat haftalık 300mg (bulabilseydim enanthate tercih edecektim hem az enjeksiyon, hem de daha az maliyetli oluyor diye) + 500mg testo devam etmeyi düşünüyorum her 3 haftada bir kan testi vererek. ( Masteron tercih etme sebebim beslenmem her yaşımda ortalama aynı olmasına rağmen şu an vücudumun daha su tutmaya yatkın ve adele sertliği olarak düşük olduğunu düşünmemden dolayı, sanırım serbest testesteron seviyem seyreden yıllarda düştü sigara kullandığım için )
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
BOY : 1.82 KİLO : 85 YAŞ : 22 KARMA FORM:
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-