Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Beyazıt

Kür dönemi saç sağlığımı nasıl koruyabilriim?

Önerilen İletiler

Beyazıt    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• 250 mg testosteron
  • 200 mg rimobolon

Küründe saç dökülmesini en aza nasıl indirebiliriz, evet biliyorum her türlü dökülecek ama en azından nasıl yavaşlatabiliriz, aranızda deneyimleyen varsa bizi de aydınlatırsa çok iyi olur. (genetik olarak babamın saç ortası kel şuan, ben 24 yaşındayım şuan saçlarım güzel gür, amcamın oğullarının çoğunun saçı bayağı dökülmüş belki anne tarafına çekmişizdir biraz 😅

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    70

Dostum benim kullandığım bir şampuan tarifi var aşağıya yazıyorum

ketoral şampuan içine

• 1 ampul bepanthen
  • 1 ampul bemiks
  • 1 ampul redox c
  • 1 ampul evigen 

bu şampuanla açıkçası saçlarım hızlı uzuyor ve sıklaşıyor dene belki fayda görürsün ben faydasını görüyorum ketoral hariç diğer ilaçları sağlık ocağına rica edip yazdırabilirsin bunun haricinde derma roller ve minoksidil hakkında bilgim yok ve ayrıca bephanthen ampulun direkt im uygulamasında saç dökülmesini azalttığını söyleyen kullanıcılar var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    41

Bu tarz urunler ilac ve genetik kaynaklı dökülmeyi önlemez malesef, onlese bile fark edilmeyecek kadar az olur faydaları. Şuan sanıyorumki yapılabilecek en mantıklı şey dht turevi ilac almamak testoyu alt limitte tutmak mg olarak , ve finasteride kullanmak olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
burakg133, 33 dakika önce yazdı:

Bu tarz urunler ilac ve genetik kaynaklı dökülmeyi önlemez malesef, onlese bile fark edilmeyecek kadar az olur faydaları. Şuan sanıyorumki yapılabilecek en mantıklı şey dht turevi ilac almamak testoyu alt limitte tutmak mg olarak , ve finasteride kullanmak olur.

Genetik kaynaklı dökülmeyi dht bloker harici önlemez zaten(o bile muamma) bahsettiğim şey bu değil dostum ayrıca dht bloker almak vücuduma yapacağım son şey olurdu🫡 ben uygulayıp verim aldığımı söyledim sende işe yarar yaramaz ben fayda gördüğümü söyledim testoyu alt limitte tutmak bile bi yerden sonra döker. açıkçası saç foliküllerin dht ye hassasiyeti varsa enin sonunda dökülecek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    82
5am5unlu, 13 dakika önce yazdı:

Genetik kaynaklı dökülmeyi dht bloker harici önlemez zaten(o bile muamma) bahsettiğim şey bu değil dostum ayrıca dht bloker almak vücuduma yapacağım son şey olurdu🫡 ben uygulayıp verim aldığımı söyledim sende işe yarar yaramaz ben fayda gördüğümü söyledim testoyu alt limitte tutmak bile bi yerden sonra döker. açıkçası saç foliküllerin dht ye hassasiyeti varsa enin sonunda dökülecek 

Hocam örneğin kürde finasterid kullandığımızda kürü baltalar mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
mamibolone, 15 dakika önce yazdı:

Hocam örneğin kürde finasterid kullandığımızda kürü baltalar mı 

Dht düşünce ne oluyorsa o olur 

benim dht hakkındaki görüşümü biraz anlatayım dostum

dht bir erkeğin olmazsa olmaz hormonudur sadece cinsel anlamda düşünmemek lazım 

erkek gibi düşünmek erkek gibi hissetmek erkek gibi vücut erkek gibi bir yüz erkek gibi zihniyet yani kısacası  bir erkeğin “winner” hormonudur mesela tarihe mal olmuş dünya liderlerinin dht hormonun sıradan erkeklere göre 2-3 kat yüksek olduğu söylenir erkeği erkek yapan hormondur dht ve bunu düşürmekten ziyade bence arttırmayı düşünmeliyiz(prostat vb gibi istisnai sağlık durumları hariç) 

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    14
5am5unlu, 1 saat önce yazdı:

Dht düşünce ne oluyorsa o olur 

benim dht hakkındaki görüşümü biraz anlatayım dostum

dht bir erkeğin olmazsa olmaz hormonudur sadece cinsel anlamda düşünmemek lazım 

erkek gibi düşünmek erkek gibi hissetmek erkek gibi vücut erkek gibi bir yüz erkek gibi zihniyet yani kısacası  bir erkeğin “winner” hormonudur mesela tarihe mal olmuş dünya liderlerinin dht hormonun sıradan erkeklere göre 2-3 kat yüksek olduğu söylenir erkeği erkek yapan hormondur dht ve bunu düşürmekten ziyade bence arttırmayı düşünmeliyiz(prostat vb gibi istisnai sağlık durumları hariç) 

Hangi dünya liderleriymiş onlar merak ettim, ağızdan ağıza yayılan bir hurafe olmasın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    241
Beyazıt, 3 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR İÇERİĞİM:

• 250 mg testosteron
  • 200 mg rimobolon

Küründe saç dökülmesini en aza nasıl indirebiliriz, evet biliyorum her türlü dökülecek ama en azından nasıl yavaşlatabiliriz, aranızda deneyimleyen varsa bizi de aydınlatırsa çok iyi olur. (genetik olarak babamın saç ortası kel şuan, ben 24 yaşındayım şuan saçlarım güzel gür, amcamın oğullarının çoğunun saçı bayağı dökülmüş belki anne tarafına çekmişizdir biraz 😅

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Minoxidil deneyebilirsin dostum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    70
falcon, Bir saat önce yazdı:

Hangi dünya liderleriymiş onlar merak ettim, ağızdan ağıza yayılan bir hurafe olmasın 

Dostum ortaya sunduğum iddiayı desteklemek amacıyla söyledim böyle bir söylenti var dedim herhangi bir araştırma yok bu konu hakkında hurafe olup olmaması önemli değil çünkü düşünceyi destekleme yöntemi kullandım🙃yazdıklarımda yanlış olduğunu düşündüğün ve karşıt görüş belirtmek istediğin bir şey var mı  ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler kardeşler,
      Anlık olarak 15 haftalık bir kür içersin de 4 haftayı tamamlamış bulunmaktayım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Haftalık 500 mg testo enant Haftalık 500 mg bolde und. 30 mg günlük turinabol 25 mg proviron günlük VİTAMİNLER:
      multivitamin magnezyum çinko omega 3 nac 600 hepa4 Yukarıda yazdığım ürünleri kullanıyorum günde 5-10 tel saçım dökülüyor kür öncesinde böyle bisi yoktu ve peder kel bu da bende hafiften korkuya yol açtı kür hakkında çok detaylı bilgilerim yok kür içi ve kür sonrası için beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.
    • Yazan: mertkara
      Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
      En son anapolon kullandığımda yaşadığım saç seyrelmesi bıraktıktan sonra eski haline dönmüştü fakat yine aynı durumu yaşıyorum bu da beni biraz tribe sokuyor, bu konuda sizin tecrübeleriniz nasıl? @heisenbergg
      AKTİF KULLANDIĞIM KÜR:
      500 testo 500 rimo 300 npp 25 mg anapolon 6iu gh 2 mg ghk cu peptide Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Uzun zaman sonra ben  Doğru yazılışı aklımda değil ama finastride kullanıyorum 1 aydır ama saçlarım nerdeyse %30 azaldı. Babamda amcamda benim benim yaşlarımda kel kaldı. Genetiğe bağlı olduğundan hiçbir şey işe yaramıyor heralde… Minoxidil mi kullanmalıyım? Doktora defalarca gittim kan testleri alıp yolluyor ve sonucu göstermeden bir şeyin yok diyorlar yurtdışında olan biliyor ki sadece para almak peşindeler…
      Ne yapmalıyım cidden bilmiyorum artık ama böyle giderse seneye kel kalcam. Etrafımdaki herkes saçlarımın neden azaldığını soruyor veya söylüyor artık bende anlamıyorum ne yapmam gerektiğini… Cevaplarınız için teşekkürler.
    • Yazan: Halil03
      Merhaba Peptid Türkiye ailesi,
      10 gün sonra saç ekimi operasyonu olacağım, ve sorun şu ki only testo küründeyim 3 haftadır. 
      Herhangi bir sorun teşkil eder mi?
      Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.