Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emreyilmaz41

40 yaşındayım ve total testosteron seviyem alt sınırda! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Öncelikle forumdaki herkese bilgi akışı için teşekkür ederim.

Yaşım 40 ve spor geçmişim ara ara bırakıp başlamalar ile çok eski şimdide 3 aydır yine sağlam girdim lakin testosteron eksikliğini fazlasıyla hissediyorum ve test verdim alt sınırda çıktı ben şimdi buna ekleme yapmalı mıyım muhtemelen doktor sınır içerisinde diyecek nasıl bir yol izlemeliyim?

TEST SONUÇLARIM:

IMG_2752.jpeg IMG_2751.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    878

bitkisel kürler adlı paylaşımlarından 1.sini uygularsanız bir kaç haftaya total testonuz 500 leri görür.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 2 saat önce yazdı:

itkisel kürler adlı paylaşımlarından 1.sini uygularsanız bir kaç haftaya total testonuz 500 leri görür.

Teşekkür ederim şimdi aktardan geliyorum bi çakçır otu eksik gerisi yarın toparlanacak.Bende 250 t.enanthe haftalık toparlarmı diye düşünüyordum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    878
emreyilmaz41, Şimdi yazdı:

Teşekkür ederim şimdi aktardan geliyorum bi çakçır otu eksik gerisi yarın toparlanacak.Bende 250 t.enanthe haftalık toparlarmı diye düşünüyordum

Rica ederim kür yapmadıysan hiç gerek yok bitkisel kür işini görecek 6 hafta sonra tekrar bir test yaptırıp bizimle paylaşırsan seviniriz

lh fsh total testo 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 23 dakika önce yazdı:

Rica ederim kür yapmadıysan hiç gerek yok bitkisel kür işini görecek 6 hafta sonra tekrar bir test yaptırıp bizimle paylaşırsan seviniriz

lh fsh total testo 

Yok hiç kür yapmadım ben sanırım citoles yaptı 2 sene kadar kullandım ve son 6 aydır hissedilir derecede düştü günlük yarıma düşürdüm hapı öyle bırakıcam inşallah çok teşekkür ederim tabi paylaşırım tahlilleri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    878
emreyilmaz41, 1 dakika önce yazdı:

Yok hiç kür yapmadım ben sanırım citoles yaptı 2 sene kadar kullandım ve son 6 aydır hissedilir derecede düştü günlük yarıma düşürdüm hapı öyle bırakıcam inşallah çok teşekkür ederim tabi paylaşırım tahlilleri

geçmiş olsun merak etme testoyla birlikte güç ve libidoda artacak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    19
SERKO, 6 saat önce yazdı:

bitkisel kürler adlı paylaşımlarından 1.sini uygularsanız bir kaç haftaya total testonuz 500 leri görür.

Bence ek olarak epimedyum tozu eklemeni öneririm. @SERKO hocam daha iyi bilir tabiiki. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jonturk    13

Neye göre Kime Göre Testosteron Seviyeniz düşük Testosteron seviyeniz gayet yerinde Sizin Amaciniz Steroid Kullanma İstegiyse O Başka Bir Konu kandaki Değeriniz Gayet Yaşiniza Göre İyi 300 ng Alti Testosteron Düşüklüğünde Sıkıntı bir sıkıntınız yok iyi forumlar

Şikayetlerinizde:

• Libido kaybı
  • Sabah ereksiyonu
  • Tüylenme geçikmesi ve dökülmesi
  • Serteşme sorunu varsa

Testossteron düşüklüğü diyebiliriz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    1

Benim yaşım 30 benim testosteron 300lerde.

Senin 40 de 350 çok kötü denemez ama iyi de denemez önce bitkisel kürü denemen gerekli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 6 saat önce yazdı:

geçmiş olsun merak etme testoyla birlikte güç ve libidoda artacak

Çok teşekkürler

kisetet55, 3 saat önce yazdı:

Bence ek olarak epimedyum tozu eklemeni öneririm. @SERKO hocam daha iyi bilir tabiiki. 

Bitkisel kürü hazırlatıyorum inşallah umutluyum 

Jonturk, 2 saat önce yazdı:

Neye göre Kime Göre Testosteron Seviyeniz düşük Testosteron seviyeniz gayet yerinde Sizin Amaciniz Steroid Kullanma İstegiyse O Başka Bir Konu kandaki Değeriniz Gayet Yaşiniza Göre İyi 300 ng Alti Testosteron Düşüklüğünde Sıkıntı bir sıkıntınız yok iyi forumlar

Şikayetlerinizde:

• Libido kaybı
  • Sabah ereksiyonu
  • Tüylenme geçikmesi ve dökülmesi
  • Serteşme sorunu varsa

Testossteron düşüklüğü diyebiliriz. 

Yok be hocam steroid kullansaydım daha erken yaşlarda denerdim onu sağlam hocalarda vardı etrafımda ama merakım olmadı.Dediğin gibi problemler var artı bitkinlik yorgunluk hissediyor insan antidepresandan şüphelendim ben yarıya indirdim iki sene oldu kullanıyoruö  yoksa böyle bi sıkıntım yoktu doktorda yapar dedi bakalım bitkisel gidelim neler olacak.Beni alt sınıra yakın olması şüphelendirdi açıkcası

Testomax, 1 saat önce yazdı:

Benim yaşım 30 benim testosteron 300lerde.

Senin 40 de 350 çok kötü denemez ama iyi de denemez önce bitkisel kürü denemen gerekli

Deneyeceğim hazırlatıyorum buradanda paylaşacağım test verince tekrar teşekkür ederim.Sen yükseltmek için bişey yapıyormusun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    14
emreyilmaz41, 9 saat önce yazdı:

Yaşım 40 ve spor geçmişim ara ara bırakıp başlamalar ile çok eski şimdide 3 aydır yine sağlam girdim lakin testosteron eksikliğini fazlasıyla hissediyorum ve test verdim alt sınırda çıktı ben şimdi buna ekleme yapmalı mıyım muhtemelen doktor sınır içerisinde diyecek nasıl bir yol izlemeliyim?

TEST SONUÇLARIM:

IMG_2752.jpeg IMG_2751.png

Hocam merhaba. Bende 37 yaşındayım senin testlerin birebir aynısı bende de var. Doktor çevrem geniş ve bu konuda uzman bir çok doktora ve profa gittim. Biri hariç hepsi psikolojik hiçbirşeyin yok dedi😅 Seni burda ancak ben anlarım. Nasrettin hoca misali bana eşşekten düşeni getirin demiş.

Ben şu an testis compotium kullanıyorum haftada 2-3 gün. Yurt dışından bir akrabaya getirttim. Biraz modumu yükseltti. Şu an bir çocuğum var ikinci çocuğu yaptıktan sonra da hayatımın geri kalanında TRT yapacağım. 7-8 haftada bir Nebido kullanacağım. Bu arada bitkisel kürü de denedim. Bir nebze faydası oldu. Geçmiş olsun.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    878
emreyilmaz41, 11 saat önce yazdı:

Çok teşekkürler

Bitkisel kürü hazırlatıyorum inşallah umutluyum 

Yok be hocam steroid kullansaydım daha erken yaşlarda denerdim onu sağlam hocalarda vardı etrafımda ama merakım olmadı.Dediğin gibi problemler var artı bitkinlik yorgunluk hissediyor insan antidepresandan şüphelendim ben yarıya indirdim iki sene oldu kullanıyoruö  yoksa böyle bi sıkıntım yoktu doktorda yapar dedi bakalım bitkisel gidelim neler olacak.Beni alt sınıra yakın olması şüphelendirdi açıkcası

Deneyeceğim hazırlatıyorum buradanda paylaşacağım test verince tekrar teşekkür ederim.Sen yükseltmek için bişey yapıyormusun 

teston 500 civari oldugunda çok daha iyi hissedeceksin yaşına göre teston düşük referansa takılma bende 41 yaşındayım bu arada 300 oldugu zaman testom hayattan kopmuştum

kisetet55, 14 saat önce yazdı:

bence ilk etapta eklemesin ikinci bitkisel kürde ekli zaten :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    1

benim total testo 290ları görünce TRT kafayı koymuştum ona başladım fakat bitkisel olarak artırmayı denemedim (bilmiyordum) o konuda yanlış yaptığımı düşünüyorum çünkü bitkisel olarak 400lere bile gelse TRT başlamaya hiç gerek olacağını sanmıyorum.

Şu an total testo seviyem en düşük 1000lerde fakat öyle aman aman çok fark etti diyemem belki de eski halimi unuttum çünkü 3 ay oldu TRT başlayalı.
sabah ereksiyonları olmuyordu eskiden şimdi gece veya sabah her uyandığımda ereksiyon halindeyim en belirgin fark bu.
Kas gelişimi anlamında da çok fark olmadı henüz.

Bu sebeple keşke bitkisel kürleri deneseydim diyorum.

tarihinde Testomax tarafından düzenlendi
yanlış mesajı alıntılamam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    878
Testomax, 9 dakika önce yazdı:

benim total testo 290ları görünce TRT kafayı koymuştum ona başladım fakat bitkisel olarak artırmayı denemedim (bilmiyordum) o konuda yanlış yaptığımı düşünüyorum çünkü bitkisel olarak 400lere bile gelse TRT başlamaya hiç gerek olacağını sanmıyorum.

Şu an total testo seviyem en düşük 1000lerde fakat öyle aman aman çok fark etti diyemem belki de eski halimi unuttum çünkü 3 ay oldu TRT başlayalı.
sabah ereksiyonları olmuyordu eskiden şimdi gece veya sabah her uyandığımda ereksiyon halindeyim en belirgin fark bu.

Bitkisel kürde kalıcılık çok daha fazla deneyen ve umdugunu bulan çok fazla kişi var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87, 14 saat önce yazdı:

Hocam merhaba. Bende 37 yaşındayım senin testlerin birebir aynısı bende de var. Doktor çevrem geniş ve bu konuda uzman bir çok doktora ve profa gittim. Biri hariç hepsi psikolojik hiçbirşeyin yok dedi😅 Seni burda ancak ben anlarım. Nasrettin hoca misali bana eşşekten düşeni getirin demiş.

Ben şu an testis compotium kullanıyorum haftada 2-3 gün. Yurt dışından bir akrabaya getirttim. Biraz modumu yükseltti. Şu an bir çocuğum var ikinci çocuğu yaptıktan sonra da hayatımın geri kalanında TRT yapacağım. 7-8 haftada bir Nebido kullanacağım. Bu arada bitkisel kürü de denedim. Bir nebze faydası oldu. Geçmiş olsun.

Allah bağışlasın hocam evladınızı  çok saolasın serkan hocanın bitkisel ile gideceğim şimdilik bakalım neler olacak nerde o 20 li yaşlar😀

Testomax, 3 saat önce yazdı:

Bende senin gibi düşündüö önce bitkisel ile devam edeyim toplarsak ne gerek var replesmana diye düşündüm çok saolasın çok kişiye örnek olur bu yazı 

SERKO, 3 saat önce yazdı:

Bitkisel kürde kalıcılık çok daha fazla deneyen ve umdugunu bulan çok fazla kişi var 

Bende çok umutluyum allah razı olsun senden böyle bi iyilik yapmışsıın millet faydalanıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tiger87    14
emreyilmaz41, 48 dakika önce yazdı:

Allah bağışlasın hocam evladınızı  çok saolasın serkan hocanın bitkisel ile gideceğim şimdilik bakalım neler olacak nerde o 20 li yaşlar😀

Bende senin gibi düşündüö önce bitkisel ile devam edeyim toplarsak ne gerek var replesmana diye düşündüm çok saolasın çok kişiye örnek olur bu yazı 

Bende çok umutluyum allah razı olsun senden böyle bi iyilik yapmışsıın millet faydalanıyor 

Sağolun hocam. Şimdilik bitkisel kür modu bir tık yukarı çıkarır. Bu arada ben iki üç gün kardiyo ekledim bana iyi geldi. Vaktiniz olursa düşünebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Reftar    31
emreyilmaz41, 25.12.2024 - 14:24 yazdı:

TEST SONUÇLARIM:

Citoles hala kullaniyormusun hocam bende anafranil kullandim yukse doz benim sinirinda altinda cikti yas 30 simdi ilaclari kestim yavas yavas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    878
emreyilmaz41, Bir saat önce yazdı:

Bildiklerimizi paylaşıcaz hocam benimde uzmanlık alanım bu herkez faydalanmalı Allah hepimizden razı olsun :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 4 saat önce yazdı:

Bildiklerimizi paylaşıcaz hocam benimde uzmanlık alanım bu herkez faydalanmalı Allah hepimizden razı olsun :)

Herşey hazır bugün başladım😊 

Reftar, 5 saat önce yazdı:

Citoles hala kullaniyormusun hocam bende anafranil kullandim yukse doz benim sinirinda altinda cikti yas 30 simdi ilaclari kestim yavas yavas

Evet hocam kullanıyorum ama yarım olarak 2 senedir kullanıyorum son 6 ay hissettim bunun yaptığını zaten yan etkilerinden biri bu önce bırakayım dedim ama beynimde elektriklenme oluyordu içmediğim gün sonra yarım olarak sabah alıyorum sıkıntı yok böyle bırakıcam yavaştan işte bi yere iyi geliyor başka yeri bozuyor ilaçlar

Tiger87, 5 saat önce yazdı:

Sağolun hocam. Şimdilik bitkisel kür modu bir tık yukarı çıkarır. Bu arada ben iki üç gün kardiyo ekledim bana iyi geldi. Vaktiniz olursa düşünebilirsiniz.

Antremandan sonra mutlaka yapıyorum benide rahatlattı kardiyo

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.