Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Alwaysinbusiness

Cream of rice (pirinç unu) içilebilir mi?

Önerilen İletiler

Selamün aleyküm saygıdeğer abilerim kardeşlerim,

Aromali cream of rice hazır olarak veya kendiniz yaptığınız zaman klasik şekilde hazırlanıp pişirildikten sonra oluşan mama gibi kıvama geldikten sonra su ekleyip sıvı olarak (mass gainer hesabı) içen var mı? Deneyimleyen var mı sorun teşkil eder mi ? Ne gibi şeyler gözlemlediniz.

İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    287

Pişirip içen bir kişi vardı forumda, bir sorun yaşamadığını yazmıştı. Pişirmek çok önemli ama kimisi toz diye direkt içiyor, o da pirinç sonuçta

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869

sabah sütlü yulafın içine ekliyorum bir sorun olmuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 46 dakika önce yazdı:

Pişirip içen bir kişi vardı forumda, bir sorun yaşamadığını yazmıştı. Pişirmek çok önemli ama kimisi toz diye direkt içiyor, o da pirinç sonuçta

Birazdan deneyeceğim 

Daha önce pirinci pişirip çekip içmiştim o günden beri midem iflah olmadı 😂

Umarım bunda sorun olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    287
Alwaysinbusiness, 50 dakika önce yazdı:

Birazdan deneyeceğim 

Daha önce pirinci pişirip çekip içmiştim o günden beri midem iflah olmadı 😂

Umarım bunda sorun olmaz

Umarım hocam ama aslında pirinç ununu yemek de çok kolay neden içme gereği duydun ki

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    643
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Umarım hocam ama aslında pirinç ununu yemek de çok kolay neden içme gereği duydun ki

bence pirinç ununu içmesi daha zor tane tane tozlar geliyo insanın ağzına.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    287
ardas, Şimdi yazdı:

Valla bence de yemesi harika bir şey, aroması güzelse puding gibi akıyor. Kilo ile yerim 🤣

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
ardas, 40 dakika önce yazdı:

King size rice cream çok iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    0
Alwaysinbusiness, 2 saat önce yazdı:

Selamün aleyküm saygıdeğer abilerim kardeşlerim,

Aromali cream of rice hazır olarak veya kendiniz yaptığınız zaman klasik şekilde hazırlanıp pişirildikten sonra oluşan mama gibi kıvama geldikten sonra su ekleyip sıvı olarak (mass gainer hesabı) içen var mı? Deneyimleyen var mı sorun teşkil eder mi ? Ne gibi şeyler gözlemlediniz.

İyi forumlar.

Aleyküm selam aromasız olarak oda sıcaklığında su ile shaker içine döküp içmiştim dibe çökme yapıyor sindirimde ben bir sıkıntı yaşamadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    287
serdare, 8 dakika önce yazdı:

Aleyküm selam aromasız olarak oda sıcaklığında su ile shaker içine döküp içmiştim dibe çökme yapıyor sindirimde ben bir sıkıntı yaşamadım. 

Hocam kaynar su ile pişirmekte fayda var, oda sıcaklığındaki suyu tam çekmez pirinç unu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    8
gönderildi (düzenlendi)
Tony Montana, 55 dakika önce yazdı:

Valla bence de yemesi harika bir şey, aroması güzelse puding gibi akıyor. Kilo ile yerim 🤣

yav nasıl yapıyorsunuz pirinç ununu rice cream gereksiz pahalı geliyor pirinç unuda çok tatsız oluyor, bana detaylı bir anlatım yazabilir misin hocam:)

tarihinde Plaque tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    0

hocam o dönem hiç uğraşmak istemiyordum tabi ki sıcak su daha iyi çeker karıştırıp karıştırıp içiyordum ben. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    643
SERKO, 19 dakika önce yazdı:

King size rice cream çok iyi 

valla ben marketten en ucuzu hangisiyle onu alıp tatlandırıcı atıyorum :D .

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serdare    0
Plaque, Şimdi yazdı:

yav nasıl yapıyorsunuz pirinç ununu rice cream gereksiz pahalı geliyor pirinç unuda çok tatsız oluyor, bana detaylı bir anlatım yazabilir misin hocam:)

Hocam ben uğraşmamak için direkt karıştırıp karıştırıp içiyordum, tatsız olması benim açımdan sıkıntı yaratmıyordu ama su ile aromasız unu pişirip yemek benim açımdan da zor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    869
ardas, 6 dakika önce yazdı:

Sen işini bilirsin :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Plaque    8
ardas, 7 dakika önce yazdı:

tarif alablir miyiz hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    643
gönderildi (düzenlendi)
Plaque, 8 dakika önce yazdı:

tarif alablir miyiz hocam

ilk pirinç ununu koyuyorum sonra 4-5 katı arası sıcak su döküyorum bu kadar. bide tatlandırıcı atıyorum marketteki pirinç unları bayar yoksa.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    46

Pişirip krema kıvamına geldikten sonra hafif süt ekleyip kıvam verip mikserle karıştırın sıvı kıvamda için miss gibi shake

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bazen zamanım olmuyo çiğ şekilde içtiğim oluyo ama önermiyorum tabi mideyi rahatsız edebiliyor ve ciddi zararlar verebilir. pişirdiğimde bazen o katı kıvamını sevemiyorum bi türlü düzgün kıvam ayarlayamadığım için yemekte zorlanıyorum çip pirinç unu içerisine protein tozu ekleyerek + yoğurt ekleyerek harika bir tadı oluyo + bide muz off :D ama önermiyorum pişirmeden dediğim gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Beyler pisirmeden nasıl tuketebiliyorsunuz yada tukettikten sonra nasıl sorun yasamiyorsunuz 

Bu ara ben yaptım içtim on numaea oldu mass gainerden bile hafif isteyene tarif veririm dua karşılığında 😂

Beyler çok sıkıntı çekiyorum sindirim açısından kaloriyi yükselttim birde eski sakatlık ağrıları rahatsız ediyor dua edin lütfen 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    46
Alwaysinbusiness, 42 dakika önce yazdı:

Beyler pisirmeden nasıl tuketebiliyorsunuz yada tukettikten sonra nasıl sorun yasamiyorsunuz 

Bu ara ben yaptım içtim on numaea oldu mass gainerden bile hafif isteyene tarif veririm dua karşılığında 😂

Beyler çok sıkıntı çekiyorum sindirim açısından kaloriyi yükselttim birde eski sakatlık ağrıları rahatsız ediyor dua edin lütfen 😅

Pişirmeden tüketebilene helal olsun derim sadece. Pirinç bu sonuçta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Alwaysinbusiness
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce sade pirinç ununa katkısız stevia ekleyip deneyen tadı iyi oldu diyen var mı acaba?
      Varsa Türkiye'de nerden temin edebilirim marka vs önerir misiniz?
      Keyifli forumlar.
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İş yerinde yemek için akşamdan pirinç unu yapıyorum ama açtığımda su gibi olmuş oluyor sebebini bilen var mı? 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: higgy
      Herkese iyi günler,
      Sormak istediğim bir şey var. Pirinç yerine pirinç unu tüketsem her gün bana çok fazla zararı olur mu? Şöyle ki örneğin 200 gram pirinç unu (dr oetker falan artık her ne gelirse) ve 2 yumurta ile çok güzel lavaş yapıyorum (ağız tadıma göre). Tavuk kıymadan tantuni yapıp yanında salata ile dürüm şeklinde tüketiyorum. Bunu her gün her saat yiyebilirim. Sıkılmıyorum son 1 haftadır böyle besleniyorum. Ancak bir zararı olur mu? Ya da biyoyararlılık gibi konularda nasıl etki verir? 
      Bazen de ölçüleri düşürüp :
      75 gram pirinç unu 2 yumurta 75 gram lor 35 gram yağsız beyaz peynir ile sıkma yapıp yiyorum mesela 
    • Yazan: gokalaf
      Arkadaşlar bir yazılım firmasında çalışıyorum, işim gereği yeme içmeye pek vaktim olmuyor. Sizce pirinç unu içebilir miyim? 200gr pirinç unu 732 Kalori ve 160 GR Karl içeriyor.
      Pirinç ununu Shakera katıp içine şekersiz tatlandırı atıp içsem, vücut bu kaloriden ve karbohidrattan yararlanır mı yoksa sindiremez mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.