Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Drei Lilien

La pharma hk.

Önerilen İletiler

Eskiden kullanan tanıdıklarım var black dragon ve la pharma tek geçer diyolar uzun süredir de piyasada yok diye biliyorum ne kadar güvenilir tartışılır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700

şuan onun ilacını deniyorum forumda çok fazla kişi merak ettiği için bitince şahsen tekrar almam geri black dragona dönücem yüksek mcg almadığım için tam ilaç dolu boş diyemicem peptite ara vermeden önceki son gün şuanki dozun 2 katını vurup yazıcam dolu mu değil mi o doluysa diğerleri hayli hayli doludur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189

La pharma ben kendim denemedim hiç sadece 1 tanıdıgım salondan bi kardeşim testo decasını kullandı 10 hafta bence güzel değildi birlikte takip etmiştik formunu oda cok memnun kalmadı benim gözlemledigim gereksiz. Black dragona gelince 2 şer flakon testo bolde deca kullandım güzeldi ödem yapmadı temizdi ama tekrar söylüyorum abartılacak kadar üst segment değil. Ben 12 yıldır bu sporu yapıyorum 10 yıldırda aktif ilaç kullanıyorum noxy kullananları gördüm bence çok çok iyi.

Pahalı bi tık diyolar ama çalışmayan ürüne 2000 tl vereceğimd çalışan ve temiz olanını bulduysam fazlasını düşünmeden veririm artık hicbirşey ucuz değil. Bugun 1 kutu 2 kiloluk protein tozu örnek olimp global dünyaca ğnlü güzell bir marka 3.500 tl. 1 kutu protein tozu size 1 ay gitse 1 ayda ne kadar gelişim sağlatabilir? Millet 3.500 tl protein tozu parasına kür yapmak istiyor neler duyuyorum piyasanın yıllardır içindeyim.

Abi 500 tl ye testo varmı diyenlermi dersin. Merdiven altı ürün alıp abi bende calıstı diyip sivilce kapan hastalananmı dersin. Benim icin en önemli şey ilaçın içinin dolu olmasından cok ne kadar temiz steril oldugudur. Bi ilaç ağzına kadar doluysa beni uçurduysa ama heryerim sivilce iltihap dolduysa o ilaç benim için leştir. Önce temiz steril olacak. İnan bana 10 yıldır ağır kürler uyguluyorum bu piyasada neler duydum neler gördüm.

Bu telefonda ne mesajlar var kanıtlarıyla beraber sosyal medyada paylaşsam türkiyeyi sallarım spor camiasını orasıda bende kalsın kimse ile uğraşamam :) herkes kalbinin ekmeğini yesin. İlk kür zamanlarımda az dolandırılmadım  neler çektim Allah biliyor herşey tecrübe yaşaya yaşaya öğreniyoruz bazen o dil yanacak ki dikkat edesin.

Küçük büyük herkese tek tavsiyem ne kullanırsanız kullanın düzenli her ay kan idrar testi verip ona göre ilerleyin zaten yapa yapa öğreniyorsunuz bir yerden sonra bazı şeyleri doktora sormadan kendiniz yorumlayıp ona göre panzehir yapıyorsunuz zaman ve emek tecrübe lazım. Bu sporun hergün yeni şeyleri cıkıyor öğrenime hep açık ezberle ezberle bitmez kalın sağlıcakla :)

• Beğen 3
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950

la pharma ve black dragon çok kullandım zirve ürünlerdir hala da kullanıyorum fakat piyasada çok bulunabilir markalar değiller fiyatlar nedir ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    77
ardas, 10 saat önce yazdı:

şuan onun ilacını deniyorum forumda çok fazla kişi merak ettiği için bitince şahsen tekrar almam geri black dragona dönücem yüksek mcg almadığım için tam ilaç dolu boş diyemicem peptite ara vermeden önceki son gün şuanki dozun 2 katını vurup yazıcam dolu mu değil mi o doluysa diğerleri hayli hayli doludur.

@ardas hocam ghrp almıştın nasıl etkileri sence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
5am5unlu, 30 dakika önce yazdı:

@ardas hocam ghrp almıştın nasıl etkileri sence

normalde 500mcg kullanıyorum şuan bu ürünleri 250 kullandığım için yan etki vs hissetmedim onun dışında uykum kalitem arttı recover de de artış var gibi ama tam bişi söylemek zor 30 gün kullanıp ara vericem 30.gün 500mcg vurup yazarım buraya sonucu yada direk 500 vuruyim yarın da o zaman yazarım. en garanti kan testi aslında ama ürolojiden aldığım için göremiyorum büyüme hormonu seviyesini.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    77
ardas, 11 dakika önce yazdı:

normalde 500mcg kullanıyorum şuan bu ürünleri 250 kullandığım için yan etki vs hissetmedim onun dışında uykum kalitem arttı recover de de artış var gibi ama tam bişi söylemek zor 30 gün kullanıp ara vericem 30.gün 500mcg vurup yazarım buraya sonucu yada direk 500 vuruyim yarın da o zaman yazarım. en garanti kan testi aslında ama ürolojiden aldığım için göremiyorum büyüme hormonu seviyesini.

250 mcg’de hissetmedin yani. yarın 500 vurursan eğer yorumlarını bekliyorum🙏

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517
Yusufdemir1995, 10 saat önce yazdı:

La pharma ben kendim denemedim hiç sadece 1 tanıdıgım salondan bi kardeşim testo decasını kullandı 10 hafta bence güzel değildi birlikte takip etmiştik formunu oda cok memnun kalmadı benim gözlemledigim gereksiz. Black dragona gelince 2 şer flakon testo bolde deca kullandım güzeldi ödem yapmadı temizdi ama tekrar söylüyorum abartılacak kadar üst segment değil. Ben 12 yıldır bu sporu yapıyorum 10 yıldırda aktif ilaç kullanıyorum noxy kullananları gördüm bence çok çok iyi.

Pahalı bi tık diyolar ama çalışmayan ürüne 2000 tl vereceğimd çalışan ve temiz olanını bulduysam fazlasını düşünmeden veririm artık hicbirşey ucuz değil. Bugun 1 kutu 2 kiloluk protein tozu örnek olimp global dünyaca ğnlü güzell bir marka 3.500 tl. 1 kutu protein tozu size 1 ay gitse 1 ayda ne kadar gelişim sağlatabilir? Millet 3.500 tl protein tozu parasına kür yapmak istiyor neler duyuyorum piyasanın yıllardır içindeyim.

Abi 500 tl ye testo varmı diyenlermi dersin. Merdiven altı ürün alıp abi bende calıstı diyip sivilce kapan hastalananmı dersin. Benim icin en önemli şey ilaçın içinin dolu olmasından cok ne kadar temiz steril oldugudur. Bi ilaç ağzına kadar doluysa beni uçurduysa ama heryerim sivilce iltihap dolduysa o ilaç benim için leştir. Önce temiz steril olacak. İnan bana 10 yıldır ağır kürler uyguluyorum bu piyasada neler duydum neler gördüm.

Bu telefonda ne mesajlar var kanıtlarıyla beraber sosyal medyada paylaşsam türkiyeyi sallarım spor camiasını orasıda bende kalsın kimse ile uğraşamam :) herkes kalbinin ekmeğini yesin. İlk kür zamanlarımda az dolandırılmadım  neler çektim Allah biliyor herşey tecrübe yaşaya yaşaya öğreniyoruz bazen o dil yanacak ki dikkat edesin.

Küçük büyük herkese tek tavsiyem ne kullanırsanız kullanın düzenli her ay kan idrar testi verip ona göre ilerleyin zaten yapa yapa öğreniyorsunuz bir yerden sonra bazı şeyleri doktora sormadan kendiniz yorumlayıp ona göre panzehir yapıyorsunuz zaman ve emek tecrübe lazım. Bu sporun hergün yeni şeyleri cıkıyor öğrenime hep açık ezberle ezberle bitmez kalın sağlıcakla :)

Ben de noxy bolde kullanıyorum 3. Hafta bitmek üzere. Ödem vb sorun yok ve bence ilaç da takır takır çalışıyor diyette olmama rağmen gücüm artıyordu. 8-10 haftaya iyice göreceğiz bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Ben de noxy bolde kullanıyorum 3. Hafta bitmek üzere. Ödem vb sorun yok ve bence ilaç da takır takır çalışıyor diyette olmama rağmen gücüm artıyordu. 8-10 haftaya iyice göreceğiz bakalım 

Hadi hayırlısı olsun inşAllah umarım istediğini alırsın :)

SERKO, 3 saat önce yazdı:

Yusuf telmodip hayat kurtardı sağ olasın @Yusufdemir1995

Kral çok sevindim kafa böylece rahat ediyor tansiyon konusunda şakası yok :))

• Minnettarım 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Yusufdemir1995, Şimdi yazdı:

Kral çok sevindim kafa böylece rahat ediyor tansiyon konusunda şakası yok :))

neler denedim yok haftada 2 3gün yarım alıyorum şaun hep 125 / 8 gibi tansiyonum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

neler denedim yok haftada 2 3gün yarım alıyorum şaun hep 125 / 8 gibi tansiyonum 

Bende bi gün eve giderken tansiyon 19 14 çıktı ellerim yüzüm uyuştu bi kaç gün takip ettim telmodip başladım şuan çok iyim 12 geçmiyor bende forumda yusuf hocamdan görmüştüm

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Samedbumstead, 3 dakika önce yazdı:

Bende bi gün eve giderken tansiyon 19 14 çıktı ellerim yüzüm uyuştu bi kaç gün takip ettim telmodip başladım şuan çok iyim 12 geçmiyor bende forumda yusuf hocamdan görmüştüm

yusuf hayat kurtardı gerçekten sağolsun neler kullandım banamısın demedi telmodip iyi geldi umarım bir sıkıntı olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
SERKO, 3 saat önce yazdı:

yusuf hayat kurtardı gerçekten sağolsun neler kullandım banamısın demedi telmodip iyi geldi umarım bir sıkıntı olmaz 

Allah'ın izni ile hiçbir sorun olmaz hocam ben dahil sayısız arkadaşlarım kullanıyoruz merak etmeyin :D

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    151
Yusufdemir1995, 17 dakika önce yazdı:

Allah'ın izni ile hiçbir sorun olmaz hocam ben dahil sayısız arkadaşlarım kullanıyoruz merak etmeyin :D

ödem, düşük pump ve kas ağrılarına neden olmuyor mu abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    23
SERKO, 7 saat önce yazdı:

la pharma ve black dragon çok kullandım zirve ürünlerdir hala da kullanıyorum fakat piyasada çok bulunabilir markalar değiller fiyatlar nedir ?

Tren grubu 65 75 dolar arası deca bolde 55 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

tekrar sağol brom 

Drei Lilien, 5 dakika önce yazdı:

Tren grubu 65 75 dolar arası deca bolde 55 

doğru bu aralıklarda fiyatlar çok kalitelidir ama güvenilmiyorsa satıcıya noxy çok iyidir burak hocada var 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    23
SERKO, 14 saat önce yazdı:

Abi LaPharmanın orijinal sitesi hangisiydi biliyormusun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Drei Lilien, 13 saat önce yazdı:

Abi LaPharmanın orijinal sitesi hangisiydi biliyormusun 

laanabolic.com

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
5am5unlu, 19.12.2024 - 09:59 yazdı:

250 mcg’de hissetmedin yani. yarın 500 vurursan eğer yorumlarını bekliyorum🙏

dostum vurdum ama herhangi bir his oluşmadı yan etki ile ilgili fakat hissiyat olarak sorcak olursan dolu gibi geldi bana büyüme hormonu artışının sağladığı faydaların çoğu var çünkü kan testini ürolojiden yaptırmasaydım büyüme hormonu değerlerine de baktırırdım daha net bir şey söylemek mümkün olurdu. ghrp nin etki süresinden dolayı bölerek vurmak gerekiyor 500mcg yi ondan direk tekte vurmadım vursaydım belki o zaman yan etkilerden birini hissedebilirdim. adamın genel olarak bütün ilaçları çoğu satan kişinin yarı fiyatında ondan dolayı @heisenbergg de sanırım bi tanıdığına sormuştu ilaçları doluymuş büyük ihtimalle ghrp side doludur. Elimdekinler bitince tekrar kullanır mısın diye sorsan hayır çünkü kendisinle pek samimiyetim yok tanımıyorumda ondan black dragondan devam ederim.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    23
ardas, 18 dakika önce yazdı:

dostum vurdum ama herhangi bir his oluşmadı yan etki ile ilgili fakat hissiyat olarak sorcak olursan dolu gibi geldi bana büyüme hormonu artışının sağladığı faydaların çoğu var çünkü kan testini ürolojiden yaptırmasaydım büyüme hormonu değerlerine de baktırırdım daha net bir şey söylemek mümkün olurdu. ghrp nin etki süresinden dolayı bölerek vurmak gerekiyor 500mcg yi ondan direk tekte vurmadım vursaydım belki o zaman yan etkilerden birini hissedebilirdim. adamın genel olarak bütün ilaçları çoğu satan kişinin yarı fiyatında ondan dolayı @heisenbergg de sanırım bi tanıdığına sormuştu ilaçları doluymuş büyük ihtimalle ghrp side doludur. Elimdekinler bitince tekrar kullanır mısın diye sorsan hayır çünkü kendisinle pek samimiyetim yok tanımıyorumda ondan black dragondan devam ederim.

Meditech'in anabolik grubu çalışıyor  salonda deneyen var ama o satıcıdan  lapharma deneyen çevremde olmadığı için tereddütteyim @heisenbergg dostum çevrende aynı satıcıdan la pharma deneyen varmı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Drei Lilien, 19 saat önce yazdı:

Meditech'in anabolik grubu çalışıyor  salonda deneyen var ama o satıcıdan  lapharma deneyen çevremde olmadığı için tereddütteyim @heisenbergg dostum çevrende aynı satıcıdan la pharma deneyen varmı ?

La pharma orjinal sitesinde ampul ilsc gozukmuyor hepsi flakon burdaki la pharmalar ampül

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
ardas, 21 saat önce yazdı:

Peptide gruplarından emin değilim ama anabolikler dolu.

Drei Lilien, 21 saat önce yazdı:

Hayır hiç yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Bloodless
      Merhaba değerli forum üyeleri
      Yarışmacı bir hocamdan la pharma testosteron ve trenbolon aldım. Check e ne kadar güvemmesek de Türkiyedeki diğer sahte la pharmalarda www.laeinfo.net yazarken bunda orijinal adresi yazıyor. Black dragon da satıyor kendisi. Trenbolon 420, testosterone 300 TL. Yorumunuz nedir? Daha önce la pharma kullananlardan özellikle yorum bekliyorum. 

• Yazan: Rippo34
      La pharma marka boldenon kullananlar varmı ?  La pharma ürünleri hakkında genel görüşleriniz nedir ? 
      Tecrübelerini yazanlara şimdiden teşekkürler 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.