Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Drei Lilien

La pharma hk.

Önerilen İletiler

Drei Lilien    22

Hocalarım yakın zamanda LaPharma kullanan oldumu. Fiyatlar makul seviyede deneyen varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eskiden kullanan tanıdıklarım var black dragon ve la pharma tek geçer diyolar uzun süredir de piyasada yok diye biliyorum ne kadar güvenilir tartışılır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    621

şuan onun ilacını deniyorum forumda çok fazla kişi merak ettiği için bitince şahsen tekrar almam geri black dragona dönücem yüksek mcg almadığım için tam ilaç dolu boş diyemicem peptite ara vermeden önceki son gün şuanki dozun 2 katını vurup yazıcam dolu mu değil mi o doluysa diğerleri hayli hayli doludur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    154

La pharma ben kendim denemedim hiç sadece 1 tanıdıgım salondan bi kardeşim testo decasını kullandı 10 hafta bence güzel değildi birlikte takip etmiştik formunu oda cok memnun kalmadı benim gözlemledigim gereksiz. Black dragona gelince 2 şer flakon testo bolde deca kullandım güzeldi ödem yapmadı temizdi ama tekrar söylüyorum abartılacak kadar üst segment değil. Ben 12 yıldır bu sporu yapıyorum 10 yıldırda aktif ilaç kullanıyorum noxy kullananları gördüm bence çok çok iyi.

Pahalı bi tık diyolar ama çalışmayan ürüne 2000 tl vereceğimd çalışan ve temiz olanını bulduysam fazlasını düşünmeden veririm artık hicbirşey ucuz değil. Bugun 1 kutu 2 kiloluk protein tozu örnek olimp global dünyaca ğnlü güzell bir marka 3.500 tl. 1 kutu protein tozu size 1 ay gitse 1 ayda ne kadar gelişim sağlatabilir? Millet 3.500 tl protein tozu parasına kür yapmak istiyor neler duyuyorum piyasanın yıllardır içindeyim.

Abi 500 tl ye testo varmı diyenlermi dersin. Merdiven altı ürün alıp abi bende calıstı diyip sivilce kapan hastalananmı dersin. Benim icin en önemli şey ilaçın içinin dolu olmasından cok ne kadar temiz steril oldugudur. Bi ilaç ağzına kadar doluysa beni uçurduysa ama heryerim sivilce iltihap dolduysa o ilaç benim için leştir. Önce temiz steril olacak. İnan bana 10 yıldır ağır kürler uyguluyorum bu piyasada neler duydum neler gördüm.

Bu telefonda ne mesajlar var kanıtlarıyla beraber sosyal medyada paylaşsam türkiyeyi sallarım spor camiasını orasıda bende kalsın kimse ile uğraşamam :) herkes kalbinin ekmeğini yesin. İlk kür zamanlarımda az dolandırılmadım  neler çektim Allah biliyor herşey tecrübe yaşaya yaşaya öğreniyoruz bazen o dil yanacak ki dikkat edesin.

Küçük büyük herkese tek tavsiyem ne kullanırsanız kullanın düzenli her ay kan idrar testi verip ona göre ilerleyin zaten yapa yapa öğreniyorsunuz bir yerden sonra bazı şeyleri doktora sormadan kendiniz yorumlayıp ona göre panzehir yapıyorsunuz zaman ve emek tecrübe lazım. Bu sporun hergün yeni şeyleri cıkıyor öğrenime hep açık ezberle ezberle bitmez kalın sağlıcakla :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Bloodless
      Merhaba değerli forum üyeleri
      Yarışmacı bir hocamdan la pharma testosteron ve trenbolon aldım. Check e ne kadar güvemmesek de Türkiyedeki diğer sahte la pharmalarda www.laeinfo.net yazarken bunda orijinal adresi yazıyor. Black dragon da satıyor kendisi. Trenbolon 420, testosterone 300 TL. Yorumunuz nedir? Daha önce la pharma kullananlardan özellikle yorum bekliyorum. 

• Yazan: Rippo34
      La pharma marka boldenon kullananlar varmı ?  La pharma ürünleri hakkında genel görüşleriniz nedir ? 
      Tecrübelerini yazanlara şimdiden teşekkürler 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.