Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

levenna, 3 saat önce yazdı:

Dutasteride ben de mukemmel calisiyor. Gram testo alsam bile sac kaybetmeyi bırak yenileri cikiyor. Ama deca eklemediğim surece 😃 

Duta ile çok olumsuz yorum vardı forumda, ciddi olumsuz yan etkiler de bilemedim. Benimde çok dökülüyor ilaç yokken bile her duşta bir kaç tutam gidiyor :) bilsem dökülme duracak yenisi çıkacak  yemez dutanın yorumları okuduktan sonra 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Moby    0

Ben ZPHC kullanıyorum. Çok fazla satıcısı var internette kimisinin 350$ dediği ürüne bir diğeri 200$ diyor. Kazıkçısı çok yani... İyi araştırıp bulmak önemli.

Benim sipariş ettiğim üründe gelen kodu validation.zphc.com adresinde doğrulattığımda ilk kez siz doğruluyorsunuz diye onay mesajı çıktı bu da ürünün orijinal olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum. Umarım bunun da bir yöntemini bulmamışlardır. Genel olarak iyi yani ürünü. 

Mesela önceden markasız ürün kullanıyordum yan etkisi daha fazlaydı bunun daha az.

Nereden bulabilirim diye sormayın araştırın kendiniz bulun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    12
Moby, 3 dakika önce yazdı:

Ben ZPHC kullanıyorum. Çok fazla satıcısı var internette kimisinin 350$ dediği ürüne bir diğeri 200$ diyor. Kazıkçısı çok yani... İyi araştırıp bulmak önemli.

Benim sipariş ettiğim üründe gelen kodu validation.zphc.com adresinde doğrulattığımda ilk kez siz doğruluyorsunuz diye onay mesajı çıktı bu da ürünün orijinal olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum. Umarım bunun da bir yöntemini bulmamışlardır. Genel olarak iyi yani ürünü. 

Mesela önceden markasız ürün kullanıyordum yan etkisi daha fazlaydı bunun daha az.

Fotoğrafını atarsan yardımcı oluruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Moby    0
Zxien, 3 dakika önce yazdı:

Fotoğrafını atarsan yardımcı oluruz

Neyin fotoğrafını? Kutu mu ürün mü? Kutu diyorsan zphc diyor direkt zphcmedicine falan değil yani.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    240
Moby, 1 saat önce yazdı:

Kod chech edip çalışmayan zphcyede denk gelebilirsin satıcın iyiyse devam et zphc piyasası karışık her satıcıya güven olmuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    23
hectordoyle, 17 saat önce yazdı:

ghkcu + minoksidil+ dermaroller ile dökülen saçları toparlamak gibi bir planım var sonuç alırım umarım :D Geçen seneye kıyasla baya gitmiş saçlar

yaklaşık 2 yıldır finesteride + minoxil kullanıyorum güzel toparlamıştım ta ki yeni küre gireseye kadar şuan fena dökülüyor 1.5 aydırda ghkcu kullanıyorum onunuda dökülmeye pek faydasını göremedim güncel kürümede şuan 250 mg deca ekledim bakalım nolucak :D ekime doğru gidiyoruz kışın kürü bırakıp only testo ile birlikte saç ektirme planım var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
Human, 5 saat önce yazdı:

yaklaşık 2 yıldır finesteride + minoxil kullanıyorum güzel toparlamıştım ta ki yeni küre gireseye kadar şuan fena dökülüyor 1.5 aydırda ghkcu kullanıyorum onunuda dökülmeye pek faydasını göremedim güncel kürümede şuan 250 mg deca ekledim bakalım nolucak :D ekime doğru gidiyoruz kışın kürü bırakıp only testo ile birlikte saç ektirme planım var

Testoyu bırakabileceğim tek bir şart var o da geçici, sonrasında devam ederim ancak dökülmeyi yavaşlatsam yeterli benim için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21

Bunların 2029 sktlisi olan var mi acaba? Yoksa hepsi fix 2028 mi bilen var mi?

30ml testosterone enanthate 

20260922_174411.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
levenna, 4 dakika önce yazdı:

Bunların 2029 sktlisi olan var mi acaba? Yoksa hepsi fix 2028 mi bilen var mi?

30ml testosterone enanthate 

20260922_174411.jpg

Bendeki 30 ml de aynı skt, başka gördüğüm 30 ml de aynı şekilde 08/2028 di ama gördüğüm kadarıyla çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Moby    0
Rma, 10 saat önce yazdı:

Kod chech edip çalışmayan zphcyede denk gelebilirsin satıcın iyiyse devam et zphc piyasası karışık her satıcıya güven olmuyor.

Kod çalışıyorsa ürün nasıl sahte olacak ki. ZPHC üretmiyor mu hepsini. Kod hatalı çıksa anlarım bu dediğini de bu dediğin mantıkta ZPHC bir seri boş bir seri dolu üretiyor demek oluyor. Böyle bir durum mu var?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
Moby, 34 dakika önce yazdı:

Kod çalışıyorsa ürün nasıl sahte olacak ki. ZPHC üretmiyor mu hepsini. Kod hatalı çıksa anlarım bu dediğini de bu dediğin mantıkta ZPHC bir seri boş bir seri dolu üretiyor demek oluyor. Böyle bir durum mu var?

Bahsettiğin durum Nessie ve Humaxta var ama zphcde denk gelmedim biri boş biri dolu muhabbetine. ZPHC nin tren grubu iyi değil mesela bi tren iyi bi tren kötü muhabbeti yok, treni direkt kötü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
hectordoyle, 6 dakika önce yazdı:

Bahsettiğin durum Nessie ve Humaxta var ama zphcde denk gelmedim biri boş biri dolu muhabbetine. ZPHC nin tren grubu iyi değil mesela bi tren iyi bi tren kötü muhabbeti yok, treni direkt kötü 

tek trenine indirim yapmışlar satamayınca çoğu satıcı zaten :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    12
SPECTRE, Şimdi yazdı:

tek trenine indirim yapmışlar satamayınca çoğu satıcı zaten :)

Treni kaynatan bence troll bi eleman bi defa limited editionu zehir gibi yaptılar bidaha yapmadılar arada böyle birbirlerine şaka yapıyolar galiba 😂

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Moby    0

Peki bu markaların boş ürün yapma sebebi nedir? Mesela zehir gibi ürün yapabilecekken neden boş ürün yapıp kendi adını lekeliyor? Neden markasına zarar vermek istesin bilerek?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21
hectordoyle, 54 dakika önce yazdı:

Bendeki 30 ml de aynı skt, başka gördüğüm 30 ml de aynı şekilde 08/2028 di ama gördüğüm kadarıyla çalışıyor

Harika hocam içim rahat o zaman. Anaboliklerin çalışmama ihtimali kahretmiyor ama üzüyor. Ama eğer testom çalışmazsa kafayi yerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
levenna, 35 dakika önce yazdı:

Harika hocam içim rahat o zaman. Anaboliklerin çalışmama ihtimali kahretmiyor ama üzüyor. Ama eğer testom çalışmazsa kafayi yerim.

30 ml testoya ne kadar ödedin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21
hectordoyle, 4 saat önce yazdı:

30 ml testoya ne kadar ödedin?

145 dolar odedim. Normalde cok uygun bir fiyat degil daha uyguna aliniyormus onceden ama piyasada fazla bulamadigim icin direk aldim. 180 olsa yine alirdim acikcasi yeter ki calisacagindan emin olayim :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
levenna, 25 dakika önce yazdı:

145 dolar odedim. Normalde cok uygun bir fiyat degil daha uyguna aliniyormus onceden ama piyasada fazla bulamadigim icin direk aldim. 180 olsa yine alirdim acikcasi yeter ki calisacagindan emin olayim :D 

100 dolara almıştım ben, ama o fiyata satılıyor olması da normal geldi şuanki durumda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    9
levenna, 3 saat önce yazdı:

2030 iranlar için test verdiniz mi acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21
yhy789, 21 saat önce yazdı:

2030 iranlar için test verdiniz mi acaba

Maalesef hocam şartlar hastaneye gitmeye el vermedi ama çalışıyordur diye dusunuyorum cunku bir tek onu kullandım son 1 aydir ve güç düşüşü vs yasamadim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    9
levenna, 8 dakika önce yazdı:

Maalesef hocam şartlar hastaneye gitmeye el vermedi ama çalışıyordur diye dusunuyorum cunku bir tek onu kullandım son 1 aydir ve güç düşüşü vs yasamadim.

Valla bende taşındım test yaptıramıyorum yoksa stok çekicem eyvallah genede

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Moby    0

Arkadaşlar daha önce markasız ghkcu kullanıyordum her gün 4-5mg vuruyordum ve vurduğum yer kızarıyordu baya kaşınıyordu vs.

Şimdi zphc ghkcu kullanıyorum bu durum olmuyor. Ama yukarıda dediğim gibi ürünü sorgulattığımda orijinal çıkmıştı validation.zphc.com adresinde. 

Bu durum normal mi? Konsantrasyon farkından falan olabilir mi yoksa sizde de mi böyle bu durum kullananlar bilgi verebilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lorderlik    6
Moby, Şimdi yazdı:

Arkadaşlar daha önce markasız ghkcu kullanıyordum her gün 4-5mg vuruyordum ve vurduğum yer kızarıyordu baya kaşınıyordu vs.

Şimdi zphc ghkcu kullanıyorum bu durum olmuyor. Ama yukarıda dediğim gibi ürünü sorgulattığımda orijinal çıkmıştı validation.zphc.com adresinde. 

Bu durum normal mi? Konsantrasyon farkından falan olabilir mi yoksa sizde de mi böyle bu durum kullananlar bilgi verebilir mi?

Bakır içeriği düşük olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Moby    0
lorderlik, Şimdi yazdı:

Bakır içeriği düşük olabilir.

Standart değil mi bunların ürünleri? 200mg aldım 3ml su çıktı içinden. 1ml şırıngada tam 0.10'a denk gelecek şekilde çekiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
Moby, 4 dakika önce yazdı:

Standart değil mi bunların ürünleri? 200mg aldım 3ml su çıktı içinden. 1ml şırıngada tam 0.10'a denk gelecek şekilde çekiyorum.

30 gün kullanacak şekildemi alıyorsunuz ? çok fazla değilmi genelde 2-3mg kulllanım var eğer 200mg 30günde bitirecekseniz 6.6mg denk gelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Attila
      Merhaba arkadaşlar. Spectrum pharma bilen, duyan, hakkında bilgi sahibi olan var mı? Aynı zamanda zphc pharma hakkında bilgisi olan varsa yazabilir. 

• Yazan: tayfun48
      Herkese selamlar.Yakın bir arkadaşım bir tedarikçiden ZHPC almış.Bu aralar çok sahtesi var diyorlar.Konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

• Yazan: ZIBORCU
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
      Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: crosfredy
      İnstagramdan orjinal zphc sattığını idda eden pek takipçisi olmayan yani bilinmeyen bir sayfadan ulaştığım fiyat listesi bir kaç peofesyonel insan takip ediyor kendisi zphc turkiye distribütörü olduğunu söylüyor zphc.hk uzantili ilaçlarmış kabartmalı flakon ve zphc orjinal sayfasinda tr distribütörü olarak gözüküyormus falan filan sizce fiyatlar nasıl ?
      Bu konunun yasak olup olmadığını bilmiyorum ama isim vermedim 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp