-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Chemyo + swiss + science + bio markalarına nasıl ulaşabilirim?
Oluşturan:
ProteinliPuding, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusufdemir1995
Selamlar,
SORULARIM:
Daha önce bu ürünü kullanan oldu mu? Büyüme hormonunu desteklesin diye alayım diyorum etkisi olur mu acaba azda olsa? 3.5 k fiyatı var. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Hwidka1
Science pharmchem satıcısı ürünün ithal olduğunu bu yüzden pahalı olduğunu belirtti overdoseymiş söylediğine göre
tren enant fiyatı 2100 tl di
deneyip kullanan var mı ?
-
Yazan: Rheiwa
Herkese selam gene ben gene bir sarm mevzusu daha uzatmadan konuya geçeyim. Şimdi ben birisine Amerikadan sarms getirteceğim, fakat acaba Türkiye ye geldiği zaman gümrükte kalma ihtimali var mı? Chemyo marka alacağım ve ürünü kendi evine sipariş edecek oradan da valize koyup Türkiyeye gelecek. Şimdi arkadaşlar ürünüm yanmasın? hadi ürünün yanmasını geçtim, arkadaş herhangi bir ceza alır mı acaba? Normalde yk11 ve mk677 getirteceğim fakat Burak hocamın mk2866 makalesini okudum ve 1-2 ülke dışında heryerde yasal olduğundan bahsediyor. Acaba hocamızın dediği gibi ilk bi ostarine mi getirmeyi denesem? önerilerinizi bekliyorum daha önce bunu deneyimlemiş arkadaşlarım bana yardımcı olursa veya tahmini olarak ne olabileceğini kestirenler yazarsa sevinirim. (normalde aracı firma ile getirteceğim de aşırı gereksiz vergi koyuyor kargo ücreti vs. çok tutuyor)
iyi forumlar..
-
Yazan: Tuna59baba
Merhaba arkadaşlar,
Hangisini tercih etmeliyim?
Swiss marka 10 mg 100 kapsul yohimbine hclsini mi tavsiye edersiniz? Muscletechin zayıflama kapsüllerini mi? (56 mg yohimbe extract) Bir diğer sorum:
Extract ne demek? HLC ne demek? -
Yazan: Zyzzz
Merhaba arkadaşlar,
Swiss Optimum zphc magnus Tedarikçisinde iran testesteron var bildiğiniz gibi yukarıdaki markalar sahte veya merdiven altı olarak çok fazla yer alıyor piyasada.
İran testesteronu da öyle mi değerlendirmeliyim satın almadan?
-