Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ertunçbey

Steroid ve BOY UZAMASI (önemli konu)

Önerilen İletiler

ertunçbey    0

Profosyonel basketbolcu olma konusunda ilerliyorum şuan yaşım:20 boyum: 188

 

Kemik analizi yaptırdığım zaman boyumun yaklaşık 1 yıl daha uzucağını öğrendim yaklaşık 1 yıl sonra kemiklerim kapancakmış ee tabi kapanınca boyum 0.01 santim bile uzamıcak boyumu uzatmak için yaklaşık 1 yılım var yani.

 

-Ben steroid kullanmak istiyorum böyle 32-34 hafta kalıcı saf kütlesi kazanıp define olacağım bir kür testo boldenon turinabol / masteron winsterol anavar kullanmayı düşünüyorum.

 

-Bir yazı okudum şu şekilde söylüyor evet steroidler boy uzamasını tamamen durdurur AMA kullanmayı bıraktıktan sonra yani sen İLK 15 hafta kullandın bitti kürün ozaman boyun uzamaz ama kür içinde boy uzaman devam eder yazıyordu.

 

SORUM ŞU ????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

1-Şimdi 1 yıl 52 hafta ben 20 hafta bekleyip sonra 32 haftalık kürü girsem BOY UZAMAM SIKINTIYA GİRER Mİ ?

2-Kullancağım steroidler belli su tutan ve trenbolone yok bunların içinde negatif etki yapan varmıdır ?

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

*Cevaplarınız için herkese şimdiden teşekkür ederim bu konu benim için çok önemli çünkü ekmek kapım basketbol arada mankenlik yapıyorum zaten kür onun için giricem 1 yıl sonra çok büyük bir defileye çıkcam şimdiden sözleştik Boyum evet uzun ama basketbol ve mankenlik için kısa sayılır,Çoğu transfer teklifi kağıt üzerinde bitiyor benim için, bakıyor 1.88 direk transfer listesinden çıkarıyor kulüp beni.Şuanki takımımdaki koç boyumun 10 santim daha uzun olsa çok farklı yerlerde olcağımı söylüyor 1 santim bile bizim sektörde çok önemli.

*6 aydır günlük 5 iu büyüme hormonu kullanıyorum 1 yıl daha kullancam (bu arada boyum her ay yaklaşık 0.2 santim uzuyor)

*Şuan hayatımın dönüm yılındayım kararlarım çok önemli bi yandan okulum bi yandan basketbol ve mankenlik tam anlamıyla ne öğrenciyim ne baskebolcu nede mankenim her şey yarım yamalak ne olcağını bende bilmiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Musadur    6

Boy maximum 17 yaşından sonra 1 cm bile uzamaz kimse bunun aksini bilimin kanıtları dahilinde kanıtlayamaz. Sen muhtemelen ortopedi doktoruna gittin. Kemik analizini ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİ doktoru yapar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sen ne diyon 17 yaşından sonra boy mu uzamaz :)))) ben 17 yaşında 178tim şimdi yaş:20 boy:188 ve hayla uzuyorum 20 yaşımda olmama rağmen 24 yaşından sonra uzayanı gördü gözlerim amcam askere gitmeden önce 175ti 16 ay sonra geldiğinde boyu 180ni geçiyordu :) istersen hidayet türkoğlunu araştır kaç yaşından sonra ne kadar uzamış görürsün buda 18 yaşından sonra 40 santim uzayan kişinin haberi :http://basketfaul.com/haber?haber=1703

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musadur    6

Kim ne derse desin ben ne öğrendiysem oyum genetiği ne olursa olsun durumu ne olursa olsun birinin uzun kemikleri maximum 17 yaşından sonra 0,001 cm bile uzamaz. Aksini de kimse kanıtlayamaz. Google' de "Atlas of Bone Age" diye aratırsan görürsün.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musadur    6
musadur sen bu foruma nie geldin amk ? adamın başlığını kirlettin her başlığı kirletiyorsun sen 15 yaşında değilmisin nerden bilion 17 yaşından sonra boy uzamaz adam sana ne diyor benim boyum uzadı ve 20 yaşındayım hayla uzuyor 2 tanede link atmış 17 yaşından sonra uzayan kaldıki benim çevremde erkek olarak herkes 17 yaşından sonra uzadı kimi 2 santim kimi 10 santim bende 20.5 yaşındayım hayla uzuyorum neymiş 0,001 santim bile uzamazmış ha s"ktir ordan

 

 

ertunç bey: Ben çinden inversiyon aleti aldım sizede tavsiye ederim başşağı durmanızı sağlıyor kolay bir biçimde kargo dahil 100 dolar türkiyede 2 bin tl

bunun yanında esneme hareketleri yapıyorum,balığın siyah etini yiyiyorum,bal polen karışımı + 6 iu büyüme hormonu ve boy uzamam hızlandı benimde yaklaşık 1 yılım kaldı boy uzatmak için özelden ulaşabilirsiniz bana sorunuz varsa cevaplarım.

 

Arkadaşa vahiy gelmiş olum varya yasaklanma korkum olmasa sana öyle bi pis kayardım ki of of sen 30 milyar ver 1 yıl boyunca 6 ünite gh enjekte et kendine öylede uzasın diye bekle , bal polen hatta bi arkadaş vardı benim yaşı 44 diye hatırlıyom arkadaş balığıın siyah tarafını yemişdi boyu her yıl 31 cm artmaya başladı bende denemeyi düşünüyorum eksik bilgi verdiğim için özür dilerim nede olsa kemik yaşı max 17 ye geldikten sonra growth plate' lerden iz bile kalmıyor , nede olsa ergenlik en fazla 3 yıl sürüyor , nede olsa bizim ayakkabı numaramız 3 yıl boyunca her 6 ayda bir artıyo , nede olsa daha sakalımız , bıyığımız çıkmadı , Nede olsa boşalmaya başlamadık , nede olsa testis boyutları 4.5 cm' nin üstüne çıkmadı olum özele gel senin varya

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Musadur    6

1 yıl sonra görüşeceğiz hatta ay ay video çek şu kadar uzadım falan diye ki sonuçta diafiz ve epifizi AYIRIP boyunu uzatacaksın hemde bunu KAS ESNETME egzersizleri ile başaracaksın. Olum bütün bunları ss alıyorum çok iyi yaaaa adam 8 parçalık kemiği egzersiz ile 16 parçaya dönüştürcek sa:sdad.sdadSasd.DS:dsA:SDADS:SD:ADds

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KaiGreene    34

Kardeşim boy uzamasının yüzde 99 u genetiktir. Bacaklarindan biri tutsun başından biri seni iki yana hergun çekelim. Halat bağlayıp sarkitalim ne biliyim boyle saçma sapan hareketler yapalım. Yine de etki etmeyecek zaten genetiğin musaitse 22 yaşına kadar devam edecek. Kemik kikirdaklarin izin veriyorsa. Yine yap ama sakatlanma dikkat et bas assagi sarkmak çok tehlikeli bayılma riskin var.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×