Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emnakin1

Haftada 500 mg testosteron enanthate alımında total testorteron değeri kaç olmalı?

Önerilen İletiler

AREN    338
SERKO, 47 dakika önce yazdı:

atın ölümü arpadan be aren :D

Zaten böyle diye diye ilaçtan ölen tek Türk olarak belki tarihe geçicem 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    883
AREN, 15 saat önce yazdı:

Zaten böyle diye diye ilaçtan ölen tek Türk olarak belki tarihe geçicem 😁

ben ölmediysem kimse ölmez bu forumda :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emnakin1    1
Tarık34, 10.12.2024 - 12:18 yazdı:

Kür öncesi değerlerinide paylaşmalısın.

kür öncesi total testosterone'um 3.03 idi.

mamibolone, 10.12.2024 - 12:19 yazdı:

Genelde 15 üzeri olması gerekiyor. Kür öncesi değerlerin bu durumda önemli. Ayrıca diğer değerlerin varsa atabilir misin?

Kür öncesi total testosterone 3.03 idi.

rastlantisal, 10.12.2024 - 13:59 yazdı:

500mg / hafta Testosteron Enhantate için istisnai bünyeler hariç 3000 - 4000 arasında olması beklenir. Senin ne yaptığını tam anlamadım. Haftada kaç mg enjekte ediyorsun?

haftada 500 mg hocam. bu 3000-4000'i anlamadım. total testosterone'da referans aralığı 2-8 arası yazıyor. Benim 14.19 ug/L çıkmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    2
emnakin1, 13.12.2024 - 00:28 yazdı:

kür öncesi total testosterone'um 3.03 idi.

Kür öncesi total testosterone 3.03 idi.

haftada 500 mg hocam. bu 3000-4000'i anlamadım. total testosterone'da referans aralığı 2-8 arası yazıyor. Benim 14.19 ug/L çıkmış.

200-800 referans aralığı seninki 1400 çıkmış. 
3000-4000 demişler fakat enjeksiyondan hemen önce ölçütürdüysen 1400lere kadar düşmesi normal. enjeksiyondan 1-2 gün sonra ölçtürürsen çok daha fazla çıkacaktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: TEKTON
      Merhabalar 17 yaşımdayım yakında 18 olacağım herhangi bir ilaç kullanmıyorum tamamen naturalim ve bir sorun yaşadım burada yardım edebilecek insanların olduğunu düşündüm. Shilajit adlı bir takviye kullanıyordum 2 haftadır belki onunla alakalıdır diye kullanmayı bıraktım fakat birşey değişmedi
      Herşey normaldi herhangi bir problemim yoktu uyudum uyandım ve erektil disfonksiyon oldum, 1 günde oldu bu önceden hiçbirzaman böyle bir sorun yaşamamıştım. Sperm sayımda değişim yoktu libidomdada bir değişim yoktu düzelir diye 1 hafta bekledim ve şuan sperm sıvısı biraz sulu geliyor libidomda herhangi bir değişim yok kan testi vermeye gideceğim yapabileceğim birşey varmı neden olmuş olabilir ergenlik sebebiyle hormonsal dalgalanmamıdır bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkür Ederim. 
    • Yazan: deluxes
      Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
      Yakın zaman testosterone dozumu 200mg'ye çekip biraz dinleneceğim. Kan değerlerim şuan hala düzgün fakat bu aralar yoğun iş temposundan dolayı çok fazla kafamı spor tarafına veremiyorum, ortalama 1 ay veya 1,5 ay 200mg'da dinleneceğim. 
      Oluşacak Kür: 
      500 MG Testosterone E. 300 MG Rimobolan  Testosterone Küründe Kullandığım Vitamin ve koruyucular:
      Coenzyme Q10  Nac600 C Vitamini D Vitamini Enginar Suyu Omega 3 Çinko Deve Dikeni (Aktardan Alıp Akşamları Kaynatıyorum) Rimobolan için cüce palmiyesi (saw palmetto) Önermişler bunun haricinde eklemem gereken birşey var mı?
    • Yazan: lelouch
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testosteron enanthate kullanmayı planlıyorum fakat bazı sorularım olacak sizlere.
      SORULAR:
      Testosteron kullanımı sonrası dış görünüşte ne gibi değişiklikler olur? Yüz kemik yapısında, tüylenme , ses değişikliği gibi konularda değişiklik olur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: 0xCurl
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR PLANLAMAM: (16-20 hafta kadar)
      Testosteron Primobolon Kürüne girmeyi düşünüyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:70  Dozajlar, takviyeler ve bu süreçte kullanmalısın dediğiniz önerileriniz var mı?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: KA21
      Herkese Merhaba,
      Çok kısa son 5 ayda neler yaptığımdan bahsedeyim. Daha sonra değerli bilgilerinize talibim  . Sporla olan ilişkimi 7 yıl önce kesmiştim. Bu sürede yağ oranım % 30 lara kilom ise 92 civarına çıktı. Tempolu yürüyüş ve koşular, düzgün beslenme programı ve her sabah 6 iu GH desteği ile kendime bir hazırlık dönemi oluşturdum. Daha sonra haftada üç gün Testosteron P. 0,5 mg, Masteron 1 mg ve Tren 0,5 mg olacak şekilde bir küre giriştim. Tüm bunları yaparken tabi ki sağlık durumumu sürekli testlerle kontrol altında tuttum. Artık 10. haftaya geldim. Şuanda kilom 79, yağ oranım %11, kas ve iskelet yapımda oldukça iyi duruma geldi. ,
      Benim Allah bağışlarsa 2 çocuğum var. Stresli bir iş hayatım ve tabi ki ülke şartları malum streslide bir ekonomimiz var. Vücutta sabit bir seviyede bulunan testosteronun pozitif anlamda çok faydasını gördüm. Uzun uzun anlatmak isterim ancak sizleri de çok meşgul etmeden esas konuya geçeyim. Artık kendi döngümü açmak istemiyorum. İki günde bir iğne olmak da istemiyorum. Ancak vücudumda da aynı seviyede testo olsun istiyorum.
      Şimdi kürümü ocak sonuna doğru bitirmeyi ve hayatıma Nebido ile devam etmeyi düşünüyorum.
      Sorular :
      Kürden çıkarken Nebidoyu ne zaman almalıyım ki, testo dalgalanmasından minimum etkileneyim? Kendi döngümü açmadan sabit bir seviyede kalmak için Nebido doğru bir seçim mi? Farklı bir öneriniz var mı? Treni artık kullanmayacağım için farklı bir müdahale yapmam gerekir mi? Kişisel bilgiler:
      Yaş: 42 Boy: 1,76 Kilo: 79 Tüm cevaplar için teşekkürler.
      @Diver

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.