Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Igf1 nasıl kullanılmalı?

Önerilen İletiler

Semih26    3

Merhabalar, elimde 3 tüp igf1 bulunmakta. Bunun kullanımı ile ilgili merak ettiklerim mevcut. 

Bacteriostatic olarak çıkan suyu tozun içine koyup günde ne kadar vurmak lazım. Ya da günlük kullanımı mı uygun ? Mesela günde 20 mcg kullanımı 1 ampülde 10 gün kullanımını sağlar. Omuz göğüs ve kol bölgesini geliştirmek istiyorum, her bölgeye ayrı ayrı mı vurulmalı. 20 mcg yeterli olur mu günlük. Enjektörde insülin iğnesi olarak alıp ne kadar çekmeliyim karışımı. Merak ettiklerim bunlardı, ilginize şimdiden teşekkürler.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    46

IGF'yi synthol gibi sanma, hele ki 20mcg kullanımda aşırı bir etki bekleme. Şahsen yerinde olsam örneğin omuz antrenmanı yapdıysam 35mcg sol omuza 35 mcg sağ omuza vururum. Göğüs ve kolda da aynı şekil, 20 mcg çok yetersiz olur bunu 50 üzerine çıkartmaya çalış. Sitede peptid dozaj hesaplayıcısı var oradan hesaplayabilirsin. Ek olarak ürünün markası nedir bu benim merakımdan dolayı sorduğum bir soru.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Merhaba, marka optimum pharma. Zaten tanesinde 200 mcg varsa günlük 50-70 mcg vurmak bu ürünün 2-3 günde bitmesini sağlıyor. Elimde 3 flakon var doğal olarak 10 günde biter bu değil mi ? Direkt olarak karın deri altından 50 mcg vursak tüm vücutta etki sağlamaz mı ? 

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 8 dakika önce yazdı:

Merhaba, marka optimum pharma. Zaten tanesinde 200 mcg varsa günlük 50-70 mcg vurmak bu ürünün 2-3 günde bitmesini sağlıyor. Elimde 3 flakon var doğal olarak 10 günde biter bu değil mi ? Direkt olarak karın deri altından 50 mcg vursak tüm vücutta etki sağlamaz mı ? 

işte bu yüzden herkes peptidlere yönelemiyor çok pahalı markana güveniyorsan 25mcg işini görür ama gerçekten tam doz olmalı ki 25mcg kullan güvenemiyorsan 50 bile değil 100 mcg vursan belki kaç paraya aldın bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

4800 tl ye denk geldi. Dolu olduğunu düşünüyorum ama bakacaz artık. 25 25 sağ sol koldan bi vurayım bugün. Omuz antremanı yapsakta koldan vurmak omuzları yine büyütür diye düşünüyorum. 20 mcg karın altından vurmak sarms gibi etki mi sağlar acaba, mk677 etkisine yakın mı olur. Yoksa peptid etkisi ayrı mı olur bilemiyorum. 

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 26 dakika önce yazdı:

4800 tl ye denk geldi. Dolu olduğunu düşünüyorum ama bakacaz artık. 25 25 sağ sol koldan bi vurayım bugün. Omuz antremanı yapsakta koldan vurmak omuzları yine büyütür diye düşünüyorum. 20 mcg karın altından vurmak sarms gibi etki mi sağlar acaba, mk677 etkisine yakın mı olur. Yoksa peptid etkisi ayrı mı olur bilemiyorum. 

karından vur aynı etkiyi görürsün 1 flakon için 4800tl 1 flakon 1mg olarak aldın değil mi o zaman normal denilebilir fiyat konusunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

5 flakon başkanım ya, 1 flakon 4800 e alan oluyorsa o fiyat bana ağır basar :) Umarım iyi bir clone üretmişlerdir. Ama merak ettiğim şey aslında dozaj mevzusu. 20 mg vursam hergün deri altından çok mu düşük kalır? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 3 dakika önce yazdı:

5 flakon başkanım ya, 1 flakon 4800 e alan oluyorsa o fiyat bana ağır basar :) Umarım iyi bir clone üretmişlerdir. Ama merak ettiğim şey aslında dozaj mevzusu. 20 mg vursam hergün deri altından çok mu düşük kalır? 

malesef gerçek fiyatları öyle

benim dediklerimi uygula şimdi 50mcg olarak deri altı vur enjeksiyonlarını antrenmandan sonra en erken yapabildiğin zaman yap örneğin 1 saat içerisinde

biraz bekle sonra hemen yemek ye kaslara vurmakla uğraşma denedim aynı etkiyi alıyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Süper başkanım eyvallah, baya pahalıymış :) 1 flakon 4 gün yeter, 12 gün götürür beni 3 flakon. Göbek deliği bölgesinden 4 parmak yapıp yandan 90 derece vur dedi sağlıkçı. Yoksa çokta fark etmiyor mu? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 6 dakika önce yazdı:

Süper başkanım eyvallah, baya pahalıymış :) 1 flakon 4 gün yeter, 12 gün götürür beni 3 flakon. Göbek deliği bölgesinden 4 parmak yapıp yandan 90 derece vur dedi sağlıkçı. Yoksa çokta fark etmiyor mu? 

90derece kas için vuruş şekli deri altı vuracağın için sorun etme istediğin bölgeden vurabilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Bilgilendirdiğin için çok sağol, 1 ay kullanımı yeterli oluyor herhalde genelde :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 6 dakika önce yazdı:

Bilgilendirdiğin için çok sağol, 1 ay kullanımı yeterli oluyor herhalde genelde :) 

evet 1-2 ay yeter ve igf gerçekliğini anlaman için labaratuvardan Somatomadin C testi yapman lazım ama bu da pahalı o yüzden şöyle yap

antrenmandan önce ıgf yi kaslarına vur örneğin kol yapacaksın 50 sol biceps 50 sağ biceps vur antrenmanda şekerini düşürecek ama inanılmaz bir pump verecek o pumpu hiç bir şeyde göremessin bu şekilde anlarsın kolayca orjinalliğini

tarihinde mark tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Anladım, zaten o etkiyi biliyorum az buçuk. Kan şekeri düşüyor bayılma hissi geliyor, yemeğe saldırmak istiyorsun, umarım insülin falan basmamışlardır içine :) Onu denemiyim süreç olarak deneyimlesem daha iyi olur şimdilik :))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Birde bolde testo deca haftalık 500 vuruyorum, deca çalışmadı 8. Haftadayım şimdi igf başlamam daha iyi herhalde, bir süre sonra boldenon açılır etkisi de görürüm iyi olur değil mi başkanım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 11 dakika önce yazdı:

Birde bolde testo deca haftalık 500 vuruyorum, deca çalışmadı 8. Haftadayım şimdi igf başlamam daha iyi herhalde, bir süre sonra boldenon açılır etkisi de görürüm iyi olur değil mi başkanım

evet etkisini görürsün keşke deca çalışsaymış 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Valla deca çalışsaymış belki daha farklı olurdu igf1 gerek kalmazdı ama bakalım :) Çok iyi oldu bu bilgiler, güzel günlerin olsun hocam. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 1 saat önce yazdı:

Valla deca çalışsaymış belki daha farklı olurdu igf1 gerek kalmazdı ama bakalım :) Çok iyi oldu bu bilgiler, güzel günlerin olsun hocam. 

sağolasın halla decaya başlayabilirsin geç değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Valla başkanım bilemedim ki işte 8 haftadır deca vuruyoruz ama bi etkisini görmedik, belki çok çok az ama güçte ciddi artış oluyor bilmiyorum bolde etkisi mi deca da var mıdır ama prolaktin yükselmişti en son. Aşırı bir şişkinlik büyüme olmadı sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    5
Semih26, 31 dakika önce yazdı:

Valla başkanım bilemedim ki işte 8 haftadır deca vuruyoruz ama bi etkisini görmedik, belki çok çok az ama güçte ciddi artış oluyor bilmiyorum bolde etkisi mi deca da var mıdır ama prolaktin yükselmişti en son. Aşırı bir şişkinlik büyüme olmadı sadece

en iyisi sen iyi bir marka deca al yanına 3 haftalık bir danabol da ekle onu kullan boldenonda açılmıştır güzel gider

üzülerek söylüyorum yanlışda olabilir tabi ki o markayı satanı tanıyorum elindeki igf sahte. Peptide ler level atladır hiçbir steroidin asla ulaşamayacağı yere kendisi götürür ama para işte cep yakıyor 1buçuk asgari ücret kadar kür masrafı yapar şuan kalsın sonra yaparsın yapacaksan paran kalsın git kırmızı et al somon al deca boldenon güzel kürdür besle kendini vücudunu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Valla optimum bir çok insan satıyor ama testo boldesi çalışıyor gibi, çünkü geçenlerde değerlere baktırdım uçmuş testo, işte kan koyulaşmış falan ama tabi merdiven altı falan ona takılmıyorum mesele çalışıp çalışmaması. Danabol iyi gider ama karaciğer değerlerini çok arttırıyor bu haplar, karaciğer koruyucu ne kadar yeterli olur, kullandığı halde sorun yaşayan insanlar var. Proviron alıyorum hergün haftada 2 armidex, decada girince dostinex falan gerekir mi ki ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    46
Semih26, 17 dakika önce yazdı:

Valla optimum bir çok insan satıyor ama testo boldesi çalışıyor gibi, çünkü geçenlerde değerlere baktırdım uçmuş testo, işte kan koyulaşmış falan ama tabi merdiven altı falan ona takılmıyorum mesele çalışıp çalışmaması. Danabol iyi gider ama karaciğer değerlerini çok arttırıyor bu haplar, karaciğer koruyucu ne kadar yeterli olur, kullandığı halde sorun yaşayan insanlar var. Proviron alıyorum hergün haftada 2 armidex, decada girince dostinex falan gerekir mi ki ? 

karaciğere pek bir şey olmaz, tablet kullanınca beklenebilecek sonuçlar alt astnin 5 10 kat artmasıdır. O yüzden koruyacağın bir şey yok, istediğin kadar deve dikeni kullan sana tavsiyem suyu 5 litrenin üstüne çıkartmandır eğer tablete gireceksen. 2 Armidex fazla, provirona da ihtiyacın olduğunu sanmıyorum testo bolde de. Deca'da haftada dozuna göre belirlenmek üzere genellikle haftada 0.5 tablet dostinex önerilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Tablete girmem başkanım ama 250 deca ekleyebilirim, şuan başka bir firmanın decasını kullanıyorum işte optimum değil, resmen 8 hafta oldu etkisi yok şaka gibi. Haftada 1 armidex , 0.5 dostinex giderim 250 deca ekleyince iyi olur muhtemelen.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    46
Semih26, Şimdi yazdı:

Tablete girmem başkanım ama 250 deca ekleyebilirim, şuan başka bir firmanın decasını kullanıyorum işte optimum değil, resmen 8 hafta oldu etkisi yok şaka gibi. Haftada 1 armidex , 0.5 dostinex giderim 250 deca ekleyince iyi olur muhtemelen.. 

250 deca da pek ortalama doz değil, hangi markayı kullanıyorsun? Armidexi kes derim, 0.5 dostinexe de 250 deca da gerek yok. 10 günde 0.5 dostinex atarsın max

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    3

Aslında ilk RV Pharma ile başladım ama etki göremedim. Testo ve boldesi de var. 5 hafta onları kullanıp sonra optimuma geçtim. Ama optimumda sadece testo ve bolde aldım, deca almadım. Böylece markanın çalışıp çalışmadığını test edeyim diye. 8 haftada gözle görülür etki olmalıydı.. 500 testo 500 bolde vuruyorsak deca kaç olmalı ki, dostinex eklerim tabii ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    46
Semih26, 42 dakika önce yazdı:

Aslında ilk RV Pharma ile başladım ama etki göremedim. Testo ve boldesi de var. 5 hafta onları kullanıp sonra optimuma geçtim. Ama optimumda sadece testo ve bolde aldım, deca almadım. Böylece markanın çalışıp çalışmadığını test edeyim diye. 8 haftada gözle görülür etki olmalıydı.. 500 testo 500 bolde vuruyorsak deca kaç olmalı ki, dostinex eklerim tabii ki

400 deca haftalık kullan 3-4 hafta sonra kan testi ver prolaktinde oynama var ise öyle al, adamlar kortizolü bastıysa decanın içine boş yere prolaktinini sıfırlamış olursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yusuftenk
      Ben eksik bölgem için (göğüs) igf1 lr3 düşünüyorum. Acaba sadece göğüse vuracak şekilde 5 günde 1 kullansam. Göğüs bölgemde ciddi fark yaratır mı? 5 günde 1 vuracaksam kaç mcg vurmam daha doğru olur? Ve üst göğüs alt göğüs olarak ayrı bölgelere vurmak fark yaratır mı yoksa nereden vurursam vurayım göğüsün tamamı faydalanır mı? @metinav
    • Yazan: ahmets
      Selamlar,
      Günlük 50mcg igf1lr3 kullanıyorum. Antremanlarım da bir gün idman bir gün off şeklinde. igfyi hep sabah mi vurmalıyım?
      Yoksa off günde sabah idman gunleri post olarak mi?
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar değerli forum üyeleri… 
      İgf1-lr3 günlük 200 mcg almayı düşünüyorum sizce nasıl olur uçurur diye düşünüyorum
    • Yazan: metropol
      Merhaba arkadaşlar igf1lr3 aldım markası black dragon şimdi bir definisyon küründeyim tahmini 1aya lif lif olup clean bir bulk yapıcam 
      şuanki kürüm 400mg tren a 500mg testo e 400masteron 4tablet clen günlük sadece 1kg tavuk 30gr zeytinyağı alıyorum yani kalorim çok düşük şimdi igf1lr3 eklesem faydasını göremem ama definisyon bitince bulkda kullanırsam görürüm siz ne düşünüyorsunuz ve dozajlamayı nasıl yapayım günlük 50 veya 100mcg düşünüyorum 
    • Yazan: ahmets
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuan kürdeyim ve bu kürün yanına peptid olarak 10iu novorapid (4e bolerek) ve
      25mcg igf1-lr3 eklemeyi düşünüyorum fakat enjeksiyon hakkında sorularım var.
      SORULARIM:
      Sabah aç karına mı yoksa antrenman sonrası mı vurulmalı? Deri altına mı yoksa antrenman sonrası çalışılan gruba eşit şekilde mi vurulmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.