Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

diorr

Kemik sağlığı için sarms,peptid vb hangi ürünün bana faydası dokunur?

Önerilen İletiler

diorr    1

Merhaba,

Geçen ay ayağımın üzerine 20kg'lık bir dumbell düşürdüm ve tarak kemiğimi çatlattım sonuç olarak 1 ay boyunca spordan uzak kaldım ve doğal olarak bir miktar kas erimesi yaşadım ancak en büyük sıkıntı ayak bilek kemiğimin incelmesi ve güçsüzleşmesi oldu şuanda bilek kemiğimin ağırlığa tahammül edememesinden ötürü yürümekte zorluk çekiyorum herhangi bir steroid/sarm/vb bana yardımcı olabilir mi ? Diğer tavsiyelere de açığım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    127

Daha çok güncel bir olay zamanla eski haline gelir. Beslenmene, doktor fizik tedavi verdiyse fizik tedavine vermediyse çok zorlamadan fizik tedavi tarzı idmanına devam et. Hemen ananoliklere başvurmak istemen garip.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    349

Anabolik kullanımı için çok erken vücut doğal olarak işini yapsın. Sen fizik tedaviyle üzerine gitmeye çalış
Takviye olarak; k2,kalsiyum,magnezyum ve son olarak d vitamini al yeterli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
diorr    1
EmreGundi, 08.12.2024 - 12:00 yazdı:

Anabolik kullanımı için çok erken vücut doğal olarak işini yapsın. Sen fizik tedaviyle üzerine gitmeye çalış
Takviye olarak; k2,kalsiyum,magnezyum ve son olarak d vitamini al yeterli

Cevap için teşekkür ederim herhangi bir profesyonel fizik tedavi görmüyorum belirteyim

Tarık34, 08.12.2024 - 11:03 yazdı:

Daha çok güncel bir olay zamanla eski haline gelir. Beslenmene, doktor fizik tedavi verdiyse fizik tedavine vermediyse çok zorlamadan fizik tedavi tarzı idmanına devam et. Hemen ananoliklere başvurmak istemen garip.

Cevap için teşekkür ederim genç olunca insan hemen bitti gittiye getirmeye çalışıyor yoksa anaboliklerle alakam hiç yok 😄

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: rusecy
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Toplam 10 hafta sürecek kürümün 3. haftasını doldururken sol omzum sakatlandı. Spora devam etmeyi denedim ama ne göğüs ne ön kol ne arka kol hiçbir bölgeyi çalışamıyorum ve çok demoralize oldum. Tabii ki en kısa zamanda hastaneye gideceğim ama bu süreçte kürleri ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Süre olarak tam ayarlanmış ilaçlarım var. Sizce bu süreçte omzum iyileşene kadar(iyileşirse) kürlere aynı şekilde devam etmeli miyim, yoksa süreci dondurup omzumun iyileşmesini bekleyip o zaman mı devam etmeliyim? 
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      Testosterone enanthate 400mg/hafta Oxandrolone 30mg/gün. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: mehmeteminerem
      Merhabalar kıymetli abilerim kardeşlerim,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 18 boy 185 kilo 120 KİŞİSEL SORUNUM:
      Testom çok düşük çıktı ve ben bunu günlük hayatımda ve cinsellikte iliklerime kadar hissediyorum, sürekli yorgunum sürekli stres ve duygusallık önceden yoktu kesinlikle ,erken boşalma, aletin kalkmaması, isteksizlik. Sadece sarms kullandım ilk defa onu da 1 paketi 3 ayda anca bitirebildim normalde bilirsiniz 1 aylık sanırım 1 paketi ,zaten çakma da olabilir ucuza almıştım,etkisini fazla görmedim, ondan önce de hissediyordum aynı şeyleri (spor yapıyorum) ilk doktor 250mg testo ve lepigra isimli bi takviye verdi ama tın etmedi sanırsam(yani hazır durum da böyleyken bi küre de giresim geliyor ) 2. Doktor da sakın bi daha kullanma hatta cretine, protein de kullanma vs dedi kendisi prof boru da değil gibi. 
      SORULARIM:
      Bu durumun düzelmesi için ne önerirsiniz? Bu oran nasıl yükselir? Küre girmelimiyim? Kür sonrası sorun yaşar mıyım? Pct gerekecek mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Lavida
      Merhabalar,
      Cuma günü shoulder press yaparken ön omzuma bir ağrı girdi press haraketine devam etmedim lateral felan yaptım onlarda vs sıkıntı yok sadece press yaparken acıyor. Cumartesi günüde normal çekiş idmanımı yapıp pazar günü dinlendim pazartesi günü çok hafif ağrıyordu o yüzden itiş antrenmanımda denemek istedim dumbell bench press yaparken yine ağrı girdi o yüzden devam etmedim normal fly vs yapıp antrenmanı bitirdim galiba dinlenmek gerekiyor. @Diver @rastlantisal @GHOST @metinav
      Bu süreçte dinlenme dışında önerebileceğiniz başka şeyler var mı?
      NOT:
      Herhangi bir hareket kısıtlılığı veya hareket ettirirken ağrı yok. 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dips enjoyer
      İyi günler kıymetli dostlar,
      Altta koyacağım makaleye bir göz atıp fikir belirtebilir misiniz? Genelde deca kullanımının sakatlıklar için iyi olduğu söylenir ancak bu attığım şey genel kanıyla çakışıyor.
      255-261-Guerra.pdf

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.