Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ibrahim halil

21 yaşında bulk kürüne girmeye karar verdim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım 21
  • Boy 185
  • Kilo 62
  • Spor deneyimim 3 yıl

Küre girmek istiyorum bulk için önerinizi bekliyorum. :)

X bir hocanın bana yaptığı kür tavsiyesi:

6752cd8a6aa3a_WhatsAppGrsel2024-12-04saat21_38.40_86dc2afc.thumb.jpg.113f728ed4e121ce939c3a4aeb88ffbf.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Melihcan07    1

Bence dr beyinde dediği gibi 300 testoyla yapılıcak çok kas var jordan petersonda demişti ilk küre dönsem 300 testoyla başlarım diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    1
ibrahim halil, Şimdi yazdı:

testoyu 300 e çeksem boldenonu da mı 300 e çekmem gerekiyor

Bence onu düşürmene gerek yok ama tabi biraz daha safe gitmek için düşürebilirsin ilk kürün zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07, 8 dakika önce yazdı:

Bence onu düşürmene gerek yok ama tabi biraz daha safe gitmek için düşürebilirsin ilk kürün zaten

danabola ne diyosunuz yan etkisi fazla tablet olduğu içinde yinede kullanmamı önerir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07    1
ibrahim halil, 5 dakika önce yazdı:

danabola ne diyosunuz yan etkisi fazla tablet olduğu içinde yinede kullanmamı önerir misiniz

anapolon bir gelir pir gider hemen doldurur ama bırakınca hemen gider forumda araştırırsan görürsün bence oxandrolon kullan 12 hafta 

tarihinde Melihcan07 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    225

Hocam form fotosu atar mısın?

• 185 boy 62 kilo çok az kür için çok etken demek bu
  • önce yemek yeme işini oturtup natürel olarak kas inşa etmen gerekli benim gözümde 
  • ilaç kullanırken de şu anki gibi yersen hiçbir şey değişmez en fazla biraz daha sert durur vücudun belki 3-4 kilo glikojen çekersin kaslara
  • sana tavsiyem natürel olarak en az 76-77 kilolara gelmen ve kür işini sonra düşünmen 
  • keza liftlerini bilmiyorum ama kuvvet de inşa etmelisin biraz ilaca girmeden önce 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bilekciyim hocam kuvvet konusunda sıkıntım yok irilikte de sadece kilo almam çok zor en fazla 70 kiloyu görebildim oda çok zor şekilde test felanda yaptırdım bunun için sonuç metabolizma hızlı her zaman 62 ile 65 kilo arasında kalıyorum 

Özelden atılabilir mu hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    225
ibrahim halil, 9 dakika önce yazdı:

Bilekciyim hocam kuvvet konusunda sıkıntım yok irilikte de sadece kilo almam çok zor en fazla 70 kiloyu görebildim oda çok zor şekilde test felanda yaptırdım bunun için sonuç metabolizma hızlı her zaman 62 ile 65 kilo arasında kalıyorum 

Hızlı metabolizmaya sahipsen kısaca herkesten çok daha fazla yemen gerek

özelden mesaj atılmıyor forum kurallarına aykırı özle konuşmalar

Ben yine de önce kütle alıp öyle küre girmeni tavsiye ederim çünkü ilacı bıraktığında kazanımların da gidecek eski haline döneceksin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hızlı metabolizmaya sahipsen kısaca herkesten çok daha fazla yemen gerek

özelden mesaj atılmıyor forum kurallarına aykırı özle konuşmalar

Ben yine de önce kütle alıp öyle küre girmeni tavsiye ederim çünkü ilacı bıraktığında kazanımların da gidecek eski haline döneceksin 

Hocam insta hesap alabilir miyim kafama takılan soruları sorayım size

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    225
ibrahim halil, 2 dakika önce yazdı:

Hocam insta hesap alabilir miyim kafama takılan soruları sorayım size

Hocam o da yasak forumda

forumda sadece buradan konuşuyoruz her şeyi tel no, sosyal medya vb gibi şeyler vermek yasak

aklına takılanları buradan sorabilirsin hem benden bilgili tecrübeli hocalarım da yardımcı olurlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hocam o da yasak forumda

forumda sadece buradan konuşuyoruz her şeyi tel no, sosyal medya vb gibi şeyler vermek yasak

aklına takılanları buradan sorabilirsin hem benden bilgili tecrübeli hocalarım da yardımcı olurlar 

Hocam attığım kür programı nasıl danabolu çıkarmayı düşünüyorum sizce dozları vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    225
ibrahim halil, 8 dakika önce yazdı:

Hocam attığım kür programı nasıl danabolu çıkarmayı düşünüyorum sizce dozları vs

Bence dozlar normal. Dbol olmasa da olur katılıyorum. İlk 4 hafta bu dozların yarısı sonra da yükselterek de gidebilirsin direkt 500 testo 400 bolde sabit de. 12 hafta kısa ama bana göre en az 16 hatta daha uzun olmalı. Bolde zaten geç peak yapıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Bence dozlar normal. Dbol olmasa da olur katılıyorum. İlk 4 hafta bu dozların yarısı sonra da yükselterek de gidebilirsin direkt 500 testo 400 bolde sabit de. 12 hafta kısa ama bana göre en az 16 hatta daha uzun olmalı. Bolde zaten geç peak yapıyor 

Kısa esterli ne önerirsiniz hocam peki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    14

Bolde etkilerini zaten 10.haftadan sonra göstermeye başlıyor hemen hemen. Bence @Lovinghocamızın paylaştığı bi konu vardı uzun kür nasıl olmalı diye onu incele derim. 12.haftada bitireceksen Rimo kullanabilirsin bence. Tabi daha tecrübeli hocalarımız da var onlar da öneride bulunabilir. Ama 12 hafta tutacak olsam rimo kullanırdım ben. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Hocam bide bu kür için güvenilir satıcı var mı tavsiye ettiğiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    225
ibrahim halil, 7 saat önce yazdı:

Kısa esterli ne önerirsiniz hocam peki 

Bence bu ilaçlar iyi, boldeyi masteron ile değiştirebilirsin ama bolde gibi büyüme sağlamaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Pnshr
      Hocalarım merhaba,
      Bulk kürüne giriyorum. Yazın 150Testo 300 Tren kürü  yapmıştım sonrasında biraz Trt devam ettim. 1,5 aydır da ilacı full kestim gözlemlemek için Pct de yapmadım bilerek. Şimdi bulk kürü yapıp bitince dinlenip yaza giriş kür yapacağım.
      KÜR DETAYLARIM:
      250 Testo E. 200 Deca 200 Bolde Koruyucular omega 3vs vs. olarak ilerlemeyi düşünüyorum. Bu dozlarda kan tahliline göre gittiğim yere kadar gideceğim tahlile bağlı. Bu dozlar yeterli midir? Bir diğer sorum 1,5 ml ilaç bulunan şırıngaya ne kadar evigen çekmem yeterli?
    • Yazan: mark
      Merhaba değerli arkadaşlar,
      2.haftasında olduğum bulk kürümde kullandıklarımı sizlerle paylaşıyorum yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ediyorum
      KÜR PLANLAMAM:
      test e 500mg tren e 500mg deca 250mg igf-1 100mcg  anapolon 100mg  levotiron 75mcg  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, selamlar..
      Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.