-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sustanon + primabolan kürümde ödem, ağrı, apse sorunu yaşıyorum ne yapamlıyım?
Oluşturan:
facelessvoid, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Duty87
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 kür kullandım 4. Kürde aşırı ödem yapmaya başladı apseye dönmemesi için bıraktım.
KULLANDIĞIM MARKA:
Buddha pharma SORULARIM:
İlk başladığım zamanda ödem sorunları vardı, başkasının başına gelen var mı ? Çözüm yolu olarak öneriniz var mı? Başka önerebileceğiz marka var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yasar
Merhabalar abilerim kardeşlerim,
Yaklaşık olarak 1.5 aydır:
ligandrol ostarine cardarine mk677 rad 140 Kullanıyorum özellikle bu salıdan beri her idmanda ağır çalıştığım zamanlarda basım beynim çatlayacak kadar ağrıyor henüz kan testi falan vermedim ama ayrı salıdan beri geçmeyince korkmaya başladım bu konuda bilgisi olan var mı ? @SERKO @rastlantisal @metinav
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: dragx
Arkadaşlar iyi forumlar,
Geçen pazartesi bench press girdim ve ondan sonra sol dirseğimde iç tarafı arka kola doğru bi ağrı oldu ve geçen haftadan bu güne bütün press günlerim ağrılı geçiyor. Bunun önüne nasıl geçilebilir? İlaçlar daha yeni açılmışken böyle bi sorun yaşamak moral bozuyor.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Selamün aleyküm beyler,
Eski kötü alışkanlıklar , kötü recovery vs vs geçmişten kalan tricepslerimde ciddi ağrılar yaşıyorum sporu 7-8 ay bırakmıştım geçmişti bu süreçte 2-3 ay önce tekrar gazı açtım ama dirseklerimde tam dirseğin ucunda tricepsin bağlandığı noktada SADECE TRİCEPS HAREKETLERİ YAPARKEN yani presslerde vs sıkıntı yok ciddi ağrı çekiyorum tendinit ya da benzeri bişey olduğunu düşünüyorum profesyonel destek almayı düşünüyorum prp diye bir şey duydum yapan yaşayan deneyimleyen falan oldu mu aydınlatır mısınız sorma amacım şu.
Ben bu işlemleri yaptıktan 1 2 hafta sonra ya da hemen peşine antrenmana döndüğüm zaman pushladigim zaman tendonun atmasından korkuyorum, aslında şuanda da ağrı dan şikâyetçi değilim yani ağrıyor tamam ama sıkıntı yok mentalde , şuan ki halinden kopmasından korkuyorum ya da işlemden hemen sonra sakatlanmaktan korkuyorum prp veya benzeri bir işlem zayıflatır mı orayı?
İyi forumlar.
-