-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sustanon + primabolan kürümde ödem, ağrı, apse sorunu yaşıyorum ne yapamlıyım?
Oluşturan:
facelessvoid, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Dkrahe
Öncelikle herkese selamlar,
İlk kürümü bitirdim only testo alarak güzel verim aldım ve sonuçlarımda temiz gelince yanına ürün ekleme kararı aldım daha önce noname ilaç kullandım bu sefer dragon pharma (test e) ve body tech(npp ve masteron dep) kullanmaya başladım ama enjeksiyondan sonra 2 gün çok fazla ağrı oluyor yürümemi etkiliyor acaba dedim ben mi sıkıntılı vuruyorum ama sağlık kabinine gittim orda çalışan arkadaş vurduktan sonraki günlerde aynı sıkıntıları yaşıyorum ödem vs yok kalçadan enjeksiyonlarımı yapıyorum.
Kullandığım ilaç ve mg ölçüleri:
1ml test e(250mg) 1ml npp(100mg) 0.5ml(100mg) mast dep Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Duty87
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 kür kullandım 4. Kürde aşırı ödem yapmaya başladı apseye dönmemesi için bıraktım.
KULLANDIĞIM MARKA:
Buddha pharma SORULARIM:
İlk başladığım zamanda ödem sorunları vardı, başkasının başına gelen var mı ? Çözüm yolu olarak öneriniz var mı? Başka önerebileceğiz marka var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-