Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Testosteron + boldenon + deca kürüm hk. fikirlerinize ihtiyacım var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Semih26    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR DETAYLARIM:

• testosteron enanthate
  • boldenon
  • deca durabolin

Küründeyim, proviron ile birlikte gidiyorum, 7. Haftadayım, kaslarda doluluk artması için decayı 10. Haftada kesip 5 hafta daha bolde ve testo olarak ilerleyip, bi 5 hafta haftada 250 mg sustanon kullanmak avantaj sağlar mı, bu konu ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum. Şu anlık tam istediğim etkiyi alabilmiş değilim, açlık ve güç artışı oluyor ama kas yoğunluğu açısından kürde tam verime ulaşamadım, önerileriniz ne olur?

Kürden maksimum verim alabilmem için önerilerinizi merak ediyorum, şimdiden desteğiniz için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.708

15 hafta boldenon için yetersiz. 24 haftaya kadar uzatılabilir. Boldenonu da kesince 5-6 hafta daha only testo gitmekte fayda var. 

İlaçların markası nedir? 7 haftada kaç kg arttın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1
gönderildi (düzenlendi)

24 hafta ekstra bir probleme sebebiyet vermez değil mi o halde, peki kas kütlesi açısından baya verimli olur mu 24 hafta kullanımı ? Aslında kilo olayı şöyle, metabolizma çok hızlı çalışıyor nedenini bilmiyorum. Çok yemek yiyorum carb fazla, abur cuburda dahil ama yakıyorum herhalde. Sarms kullanırken mk677 alırken 84 kiloya çıktım hızlıca, sonra 82-83 sabit gidip geliyorum. 

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
Semih26, Şimdi yazdı:

24 hafta ekstra bir probleme sebebiyet vermez değil mi o halde, peki kas kütlesi açısından baya verimli olur mu 24 hafta kullanımı ? Aslında kilo olayı şöyle, metabolizma çok hızlı çalışıyor nedenini bilmiyorum. Çok yemek yiyorum carb fazla, abur cuburda dahil ama çok hızlı kilo veriyorum. Sarms kullanırken mk677 alırken 84 kiloya çıktım hızlıca, sonra 82-83 sabit gidip geliyorum. 

Deca küründe yediğin halde kilo alamıyorsan ya deca sorunludur yada yediğini sanıyorsundur. Kaç kg idin 7 hafta şimdi kaç kilosun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Ama güç artışı sağladı decadan sonra, yine 84 kiloydum 7 hafta önce ve çok hızlı tuvalete çıkıyorum. Hatta öğün falan tanımadan yiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
Semih26, Şimdi yazdı:

Ama güç artışı sağladı decadan sonra, yine 84 kiloydum 7 hafta önce ve çok hızlı tuvalete çıkıyorum. Hatta öğün falan tanımadan yiyorum. 

Hayır anlamadım. Testo da güç artışı sağlar. 50kg başladım ben bu spora ve 80kg'ım. Günde 5000 kalori civarında geziyorum ve hala karnım kapanmadı. Hızlı metabolizma nedir nasıldır çok iyi biliyorum. 7 hafta önce 84 kilo idin ve şimdi hala 84kg mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Evet yani bende öyle yaklaşık abur cubur atıyorum bilerek bisküvi falan, 7 hafta önce 84, şuan 82-83 gidip geliyorum. İlaçlar sahte o zaman muhtemelen. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
Semih26, 5 dakika önce yazdı:

Evet yani bende öyle yaklaşık abur cubur atıyorum bilerek bisküvi falan, 7 hafta önce 84, şuan 82-83 gidip geliyorum. İlaçlar sahte o zaman muhtemelen. 

Hocam ilaçları geçtim sen çok yediğini sanıyorsun. Gerçekten kalori artısında olsan ilaçlı ilaçsız kilo alırsın. Eğer cidden çok aşırı yediğini düşünüyor ve kilo alamıyorsan tiroidlerini kontrol ettir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Kür öncesi tiroit kontrolü yaptırmıştım, değerler içerisindeydi. Tüm kan tahlillerine de baktırdım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
Semih26, Şimdi yazdı:

Kür öncesi tiroit kontrolü yaptırmıştım, değerler içerisindeydi. Tüm kan tahlillerine de baktırdım. 

O zaman az yiyorsun hocam çok yediğini sanıp. Ben de öyleydim 55kg başladım peak bulk zamanları 90-91 kiloları gördüm ve eskiden aslında yemek yemediğimi anladım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Aslında mk677 alırkende ne bulursam atıyordum mideye, decanın etkisi muhtemelen daha düşük mk677den, çünkü ben yerken 40 mg falan alıyordum mk677’ 72 kg’den 1 ayda 84 e çıktım, tabii yemek yedikten sonra tartıldım, yemeksiz hep 83 civarı çıkıyor. 7 hafta öncede aynıydı şuanda aynı. Igf1 mi kullansam acaba, yoksa deca mı sahtedir ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Semih26, Bir saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KÜR DETAYLARIM:

• testosteron enanthate
  • boldenon
  • deca durabolin

Küründeyim, proviron ile birlikte gidiyorum, 7. Haftadayım, kaslarda doluluk artması için decayı 10. Haftada kesip 5 hafta daha bolde ve testo olarak ilerleyip, bi 5 hafta haftada 250 mg sustanon kullanmak avantaj sağlar mı, bu konu ile ilgili fikirlerinizi merak ediyorum. Şu anlık tam istediğim etkiyi alabilmiş değilim, açlık ve güç artışı oluyor ama kas yoğunluğu açısından kürde tam verime ulaşamadım, önerileriniz ne olur?

Kürden maksimum verim alabilmem için önerilerinizi merak ediyorum, şimdiden desteğiniz için teşekkürler. :)

İlaçların markasi nedir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Rv Pharma ve Optimum ile gidiyorum şuan. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Semih26, 1 dakika önce yazdı:

Rv Pharma ve Optimum ile gidiyorum şuan. 

Bir kan testi yaptırmani tavsiye ederim. Kan testi yaptırıp buraya atarsan yardımcı oluruz en azından sorun ilaclardami anlamış oluruz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Tamamdır, bi total testo ve e2 baktırayım, prolaktin baktırayım en azından

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Semih26, 15 dakika önce yazdı:

Tamamdır, bi total testo ve e2 baktırayım, prolaktin baktırayım en azından

Evet yakın en kısa sürede baktırmanda fayda var ona göre hareket edersin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1
gönderildi (düzenlendi)

Bugün antreman yaptım, yarın baktırmam problem yaratmaz herhalde doğru sonuç için? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
gönderildi (düzenlendi)
Semih26, 39 dakika önce yazdı:

Aslında mk677 alırkende ne bulursam atıyordum mideye, decanın etkisi muhtemelen daha düşük mk677den, çünkü ben yerken 40 mg falan alıyordum mk677’ 72 kg’den 1 ayda 84 e çıktım, tabii yemek yedikten sonra tartıldım, yemeksiz hep 83 civarı çıkıyor. 7 hafta öncede aynıydı şuanda aynı. Igf1 mi kullansam acaba, yoksa deca mı sahtedir ? 

Decanın etkisi nil nehri ise, MK677'nin etkisi sakarya nehri. Aradaki farkı anla diye diyorum. Kullandığın MK677'nin markası ne idi? Danabol olmadığından emin misiniz? 

Bir de yediklerinizi diyetkolik gibi uygulamalara girip günlük takip etmelisiniz. NOR19 grubunda kirli beslenmek doğru değil.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1
gönderildi (düzenlendi)

Valla o kadar etki etmedi mk677 yamulttuydu beni, kan şekerim düşüyordu baya baygınlık geçirecek kadar oluyordum, deca olarak rv pharma kullanıyorum. Danabol tablet falan değil yani, şuan öyle bir tablet yok.

Ama nor19 da kirli beslensem bile öğün aralarında onu yapsamda kiloda artış olması gerekirdi, ben kiloda alamıyorum, lifli beslendiğim için mi diyeceğim ama emin de değilim. Genelde yeşillik salata omega3 eksik olmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
Semih26, 7 dakika önce yazdı:

Valla o kadar etki etmedi mk677 yamulttuydu beni, kan şekerim düşüyordu baya baygınlık geçirecek kadar oluyordum, deca olarak rv pharma kullanıyorum. Danabol tablet falan değil yani, şuan öyle bir tablet yok.

Ama nor19 da kirli beslensem bile öğün aralarında onu yapsamda kiloda artış olması gerekirdi, ben kiloda alamıyorum, lifli beslendiğim için mi diyeceğim ama emin de değilim. Genelde yeşillik salata omega3 eksik olmaz

Gerekli kaloriyi aldığın sürece lifli veya lifsiz amacına ulaşırsın. Muhtemelen ilacın boş olabilir. Decaya, trene girip "acaba girdim mi" diye düşünüyorsan o ilaç boştur. 

Kişisel olarak eleştirim ise DECA gibi en en ciddi anabolikte veri olmadan ilerlemen. En azından yediklerinin kalori ve makro takibini yapman lazım ki gerektiğinde müdahale edebilesin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    11
Semih26, 9 dakika önce yazdı:

MK 677 lerin içine insülin ve danabol hammadesi koyuyorlar büyük ihtimalle seninkide öyleydi markası neydi mk677 nin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Olabilir, saiztech diye internette pazarlanan bulkmix, işte cut mix, monster mix diye pazarlanıyor. İlk baş güzel şişirdi omuz falan ama tablet formunda değildi, sıvıda insülin olmuyor diye biliyorum soruşturduydum. Rv Pharma’yı da öyle aldım, hiç bir markayı kötülemiyorum etkisine göre test ediyoruz bakıyoruz, net bilgim yok. 

rastlantisal, 27.11.2024 - 15:46 yazdı:

Gerekli kaloriyi aldığın sürece lifli veya lifsiz amacına ulaşırsın. Muhtemelen ilacın boş olabilir. Decaya, trene girip "acaba girdim mi" diye düşünüyorsan o ilaç boştur. 

Kişisel olarak eleştirim ise DECA gibi en en ciddi anabolikte veri olmadan ilerlemen. En azından yediklerinin kalori ve makro takibini yapman lazım ki gerektiğinde müdahale edebilesin.

İşte ya da düşük miktar dolu belkide, çok hissedemedim açıkcası 

Tekrardan merhabalar, kan tahlili sonuçlarım çıktı, prolaktin yükselmiş sanırım deca çalışıyor. Ama kür içerisinde istediğim sonucu tam alamadım, nedeni sizce ne olabilir, bu arada kür içine igf1 ve insülin eklemem nasıl olur? Ve kan vereceğim, hdl de ciddi düşüş var yorgunluk halsizlikte var, yardımcı olursanız memnun olurum. Ayrıca kür içinde proviron ve 4 günde bir armidex kullanıyorum ama eğer öneriniz olursa dostinexte alabilirim. 

IMG_5615.jpeg

Rv Pharma’da çalışıyor gibi gözüküyor prolaktin arttığına göre.

Uzun esterli deca yerine npp girseydim çok iyi olurdu sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    756

şuan npp+masteron+prop gidiyorum kahvaltım 2000 kalori ögünlerim 1500 ve günde 4 öğün yiyorum muhtemelen senin ilaçların boş oğlu boş optimum rv vs boş ilaçlar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Ama prolaktin arttırmış, testosteron artmış, boş olsa bunlarda artış olması durumu nasıl gerçekleşiyor ki, geçenki kan sonuçlarındaki testosteron değerleri ve prolaktin değerleri de belli görselde, farklı bir sebebi olabilir mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    209
Semih26, Bir saat önce yazdı:

Ama prolaktin arttırmış, testosteron artmış, boş olsa bunlarda artış olması durumu nasıl gerçekleşiyor ki, geçenki kan sonuçlarındaki testosteron değerleri ve prolaktin değerleri de belli görselde, farklı bir sebebi olabilir mi? 

Muhtemelen biraz dolu ilaçlar o kadar. Yine de kilo alamaman beslenme kaynaklı. Dediğim gibi hiçbir hormon almadan natürel olsan bile doğru bi bulk diyeti ile kilo almak zorundasın bir de bunu ilaçlı yapıyorsan ekstra zorundasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.