Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

DorianBaba

Dövüş sporlarıyla ilgilenen birinin 10 mg turinabol kullanmasının yarar veya zararları ne olur?

Önerilen İletiler

DorianBaba    3

Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    158
DorianBaba, 2 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.

Form atarsan arkadaşlar yardımcı olur.

zarar kesin olur veya olmaz diye kimse %100 emin bir şey söyleyemez herkesin vücut tepkisi farklı olabiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Form atarsan arkadaşlar yardımcı olur.

zarar kesin olur veya olmaz diye kimse %100 emin bir şey söyleyemez herkesin vücut tepkisi farklı olabiliyor. 

IMG_2369.jpeg  IMG_2356.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158

Form süper maşallahı var. Bence 10mg tbol’u hissetmezsin bu kütlede. Yapacaksan güzel planlı bi kür yap ya da hiç bulaşma derim zaten iyisin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
Tony Montana, 21 dakika önce yazdı:

Form süper maşallahı var. Bence 10mg tbol’u hissetmezsin bu kütlede. Yapacaksan güzel planlı bi kür yap ya da hiç bulaşma derim zaten iyisin.

hocam ben onu maç öncesi doping niyetine almak istiyorum. Yoksa fiziğimi için kullanmak istemem. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
DorianBaba, 4 dakika önce yazdı:

hocam ben onu maç öncesi doping niyetine almak istiyorum. Yoksa fiziğimi için kullanmak istemem. 

Anladım, ben yine de pek bi etki edeceğini sanmam ama istersen bi dene belki işe yarar. Forumdaki diğer hocaların da fikrini öğrenmekte fayda var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    9
DorianBaba, 42 dakika önce yazdı:

Halotestin araştır, fakat dengeni şaşırtabilirsin yabancı forumda okumuştum birisi de senin gibi maç öncesi kullanmış ve çok kolay eleyeceği rakibinden sağlam dayak yediğini anlatıyordu. Benim sana nacizane tavsiyem doping işine bu işlerle ilgilenen birisiyle gir ya da hiç girme.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
Fuhrer, 46 dakika önce yazdı:

Halotestin araştır, fakat dengeni şaşırtabilirsin yabancı forumda okumuştum birisi de senin gibi maç öncesi kullanmış ve çok kolay eleyeceği rakibinden sağlam dayak yediğini anlatıyordu. Benim sana nacizane tavsiyem doping işine bu işlerle ilgilenen birisiyle gir ya da hiç girme.

Anladım hocam teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
trendifferent, 2 dakika önce yazdı:

halo veya anapolon daha iyi maç öncesi için stano da olabilir ne maçı bu

Kickboks maçı var hocam. Tbol kullanmak isitoyrum yan etkileri hiç yok berdeyse pct gerekmez, su tutmaz. Ama diğer ilaçlara bakıldığında hepsi su tutuyor ve risk oranları çok fazla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba, Şimdi yazdı:

Kickboks maçı var hocam. Tbol kullanmak isitoyrum yan etkileri hiç yok berdeyse pct gerekmez, su tutmaz. Ama diğer ilaçlara bakıldığında hepsi su tutuyor ve risk oranları çok fazla

tbol hicbir işe yaramaz ben sana diyim trde zaten adam akıllı tbol yok ayrıca winstrol su tutmaz su atar bu saydıkların içinde en fazla dayanıklılığı da o verir

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
trendifferent, 3 dakika önce yazdı:

tbol hicbir işe yaramaz ben sana diyim trde zaten adam akıllı tbol yok ayrıca winstrol su tutmaz su atar bu saydıkların içinde en fazla dayanıklılığı da o verir

Peki kısa sürede etki sağlar mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba, 11 dakika önce yazdı:

Peki kısa sürede etki sağlar mı?

1-2 hafta içinde aldıgın mg bağlı etkileri göreceksindir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba    3
trendifferent, 20 dakika önce yazdı:

1-2 hafta içinde aldıgın mg bağlı etkileri göreceksindir 

Halotestin mi daha iyi yoksa winstrol mü? Günde 5 veya 10mg kullansam zararları ne olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DorianBaba, 15 dakika önce yazdı:

Halotestin mi daha iyi yoksa winstrol mü? Günde 5 veya 10mg kullansam zararları ne olur?

dostum hız ve dayanıklılık istiyorsan wins fakat agresiflik ve güç istiyorsan halo. seçim senin fakat halo kullanacaksan dikkatli ol daha toksik ve saçma hareketler yaptırabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Halo0619
      Arkadaşlar selamlar iyi Forumlar. Ocak ayının 2sinde Winstrole başladım oral olarak Günde 30 mg alıyorum 4 gün öncede Halotestin ekledim kürüme bununla beraber bol miktarda karaciğer koruyucu içiyorum. Size sorum tam anlamıyla etkilerini ne zaman gösterirler hissiyat anlamında güç anlamında ne hissedeceğim. Duygu durumum değişecek mi?
      Amacım büyümek değil. Sadece kilo ve kaslı sert bir görüntü, güç artışı.
      Cevaplayan herkese şimdiden Teşekkürler.
    • Yazan: Hakansteo
      Selam arkadaşlar,
      En iyi winstrol markası hangisi ona göre bir kür yapacağım.
      Teşekkürler...
    • Yazan: SAMOtrophin
      Dianabol kickstart için kaç saatte bir alınmalı?
      Alınacak doz 30 mg.
    • Yazan: ceman
      Merhabalar herkese hayırlı forumlar,
      Bir hoca ile çalışmaya başlayacağım önerdiği kürü sizinle de paylaşmak istiyorum marka olarak magnus kullanacağım. 3 aylık bir kür planlaması yaptık, uzun zamandır spor yapıyorum ama son 8 aydır bıraktım bu nedenle yağlandım yaşım 24 , fiziğim göründüğü gibidir.
      Kullanacağım ilaçlar:
      3 kutu testosterone propionate 3 kutu masteron  2 kutu winstrol tablet  Sizce eklemem gereken veya değiştirmemi düşündüğünüz ilaçlar hangileri teşekkür ederim şimdiden 

• Yazan: Bahadirerengib
      Merhabalar,
      Hemen hemen 1 aydır oral Testo+dianabol kürü uyguluyorum. Dozumu 12 saate bölüp iki seferde 10+10mg toplam 20mg olacak şekilde dianabol kullanıyorum. Tırnaklarımda sararma fark ettim, sigara kaynaklı olduğunu düşünüp kan tahlilini de her ihtimale karşı oldum. Dün testlerimde alt 255 ast 75 çıktı ve acil dahiliyeye görünmem gerektiği söylendi.
      Bugün uyandım ve gözlerimde çok hafif sararma var. Korkmalı mıyım? Tabi ki dahiliyeye görüneceğim ama beni şuan neler bekliyor? Oral kullandığım için anında kestim dianabolü.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.