Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

polatpr

Only testosteron kürüne gireceğim fakat fikirlerinize ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

polatpr    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

BİREYSEL NOTLAT:

• 1.83 boy
  • 96 kilo
  • 6 yıldır spor yapıyorum
  • Son 6 aydır yeniden aktif spora başladım

Küre girmek istiyorum yarışma hedefim yok ama kendimi daha iyi görmek istiyorum only testo kullanmam mantıklı olur mu? Amacım daha hacimli ve estetik görünmek aklımda haftada 200mg enanthate düşünüyorum 2 ay kullanıp bi süre crusei yaparak bi süre kullanmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    511

bu şekilde kullanıcaksan mantıksız 200mg ın nasıl cruisesi olucak ? boşuna döngünü kapatmış olursun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anarchy    20

Ben de haftada 200 denemiştim. En fazla ruh halimi düzeltmişti. Döngüyü kapatacaksa bence en az 300 ve üzeri olmalı. 200 de kendimde boşa vurmuş gibi oldum ama 300 e çıkardığımda azar azar memnun olmuştum doğrusu. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ben 350 başlamıştım değişimden memnun olmuştum ama 200 çok düşük diye düşünüyorum.

deneyebilirsin memnun olmazsan yükseltirsin. o dozda da cruise yapmana gerek yok. bide kan değerlerini takip edip duruma göre cruise gidersin ben 2 ay vurup cruise yapacağım mantığı neden ki. değerlerin iyiyse ne manası var. değerler kötüye giderse yaparsında only testoyla zor :D 

hormonal sistemi düzeltmek istiyorsanda kan değerleri yerine ,direk ilacı kesip pct yaparsın.

tarihinde pressssrackkk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    60
polatpr, 10 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

BİREYSEL NOTLAT:

• 1.83 boy
  • 96 kilo
  • 6 yıldır spor yapıyorum
  • Son 6 aydır yeniden aktif spora başladım

Küre girmek istiyorum yarışma hedefim yok ama kendimi daha iyi görmek istiyorum only testo kullanmam mantıklı olur mu? Amacım daha hacimli ve estetik görünmek aklımda haftada 200mg enanthate düşünüyorum 2 ay kullanıp bi süre crusei yaparak bi süre kullanmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?

Amacın daha hacimli ve estetik görünmek ise 250 mg testesteron ile başlayıp ilerleyen haftalarda 500 mg'a çıkarabilirsin dozu. 200 mg çok düşük. Ben only testo yaparken 500 mg giriyordum daha tatmin edici. Ayrıca 2 ay kısa bir süre olur tavsiyem kürü 16-20 hafta aralığında uygulaman. Hedefine göre de kürü uzatabilirsin ya da kür sonu pct yapabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    1
mamibolone, 2 saat önce yazdı:

Amacın daha hacimli ve estetik görünmek ise 250 mg testesteron ile başlayıp ilerleyen haftalarda 500 mg'a çıkarabilirsin dozu. 200 mg çok düşük. Ben only testo yaparken 500 mg giriyordum daha tatmin edici. Ayrıca 2 ay kısa bir süre olur tavsiyem kürü 16-20 hafta aralığında uygulaman. Hedefine göre de kürü uzatabilirsin ya da kür sonu pct yapabilirsin.

Tekrardan girerim diye düşünüyorum o yüzden pct yapmayı düşünmüyorum.

serhankadak, 58 dakika önce yazdı:

Mantıksız dostum 

Hocam şuanda 95 kilolardayım biraz yağlıyım makinaya göre 18 19 çıkıyor bu yağ oranlarında girmelimiyim.

IMG-20241022-WA0044.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
polatpr, 28 dakika önce yazdı:

Hocam şuanda 95 kilolardayım biraz yağlıyım makinaya göre 18 19 çıkıyor bu yağ oranlarında girmelimiyim.

Yağ oranın 18-19’dan çok daha fazla. Gireceksen bile 250 testo gir yağ oranın düşene kadar sabit git en azından. Yüksek testo ve yağlı vücut daha fazla e2 aromatizasyonu demek. Bu sırada uzun, doğru planlanmış ve düzenden çıkılmayan bir diyete ihtiyacın var bana sorarsan.  Yağ oranın düştükten sonra da duruma göre testo doz arttırır ve yanına basit bi anabolic eklersin. Bunlar sadece benim fikirlerim, gerisi sende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    1
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Yağ oranın 18-19’dan çok daha fazla. Gireceksen bile 250 testo gir yağ oranın düşene kadar sabit git en azından. Yüksek testo ve yağlı vücut daha fazla e2 aromatizasyonu demek. Bu sırada uzun, doğru planlanmış ve düzenden çıkılmayan bir diyete ihtiyacın var bana sorarsan.  Yağ oranın düştükten sonra da duruma göre testo doz arttırır ve yanına basit bi anabolic eklersin. Bunlar sadece benim fikirlerim, gerisi sende

Uzun ester enantate mı tercih etmeliyim e2 içinde enjeksiyon sonrası haftada 1 armidex eklesem nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    60
polatpr, Bir saat önce yazdı:

Tekrardan girerim diye düşünüyorum o yüzden pct yapmayı düşünmüyorum.

Tekrardan gireceksen önce düşük doz testo ile yağ oranını düşürmeye bak. Sonra temiz kütle ve hacim koymak amaçlı yeni küre devam edersin belki araya cruise dönemi eklersin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    1
mamibolone, 8 dakika önce yazdı:

Tekrardan gireceksen önce düşük doz testo ile yağ oranını düşürmeye bak. Sonra temiz kütle ve hacim koymak amaçlı yeni küre devam edersin belki araya cruise dönemi eklersin.

Kan testlerini ne zaman vermeliyim bide enantateı 250mg haftada 1 tek seferdemi almalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    60
polatpr, 3 dakika önce yazdı:

Kan testlerini ne zaman vermeliyim bide enantateı 250mg haftada 1 tek seferdemi almalıyım

Küre girmeden mutlaka kan testi vermelisin. Ki pct yapacağın zaman elinde bir referans olsun. Benim düşüncem 250 mg'ı bölmene gerek yok. Enanthate uzun ester olduğu için haftada tek seferde vurabilirsin. Bu süreçte vitamin ve diğer takviyelerini ihmal etme. Kür içinde düzenli aralıklarla kan tahlili vererek kan değerlerini güncel tutmalısın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    158
polatpr, 39 dakika önce yazdı:

Uzun ester enantate mı tercih etmeliyim e2 içinde enjeksiyon sonrası haftada 1 armidex eklesem nasıl olur

Arimidex test durumuna göre alırsın. Aşağıdaki wp butonundan enantat alabilirsin. İran testo öneririm hem çok uygun fiyatlı hem de eczane ürünü. Ben enjeksiyonu 2’ye bölerdim ama sana kalmış. Tek enjeksiyon da gidebilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: efe1101
      Diğer bölgelere göre eksik gelişmiş bir bölgeyi haftada 3-4 kere çalışmak doğalken yararlı olmadığını biliyoruz ama only testo kürü kullanırken bir bölgemiz eksikse haftada 3-4 kez çalıştırmak ekstra bir gelişim sağlar mı?
    • Yazan: efe1101
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      19 yaşındayım 2 yıldır vücut geliştirme yapıyorum boyum 180 şuan 80 kilo yüzde 12 yağ oranındayım bi kaç aydır yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum. Aralığa kadar daha düşürüp daha sonra bulk dönemine girmeyi düşünüyorum. Ama bu sefer bulka ilaç ile girmeyi düşündüğüm için ve ilk kürüm olacağı için bazı sorular oluştu aklımda onları sormak istiyorum. Öncelikle aburaihan testosteron ile only testo girmeyi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda rimo vb. ekleyebilirim belki. İlk doz olarak 250 ye düşük diyenler var, 500 girenler var bu konuda biraz kafam karışık ilk haftalar dozlar ne olmalı? Birde kan testi özellerdeki fiyatların çok fazla olduğunu biliyorum bunu devlet hastanelerinde baktırmamız için ne yapmamız gerek ya da kan testini only testo kürü için her ay baktırmak elzem midir? Son olarakta rimobolone ile ilgili bunu testonun yanına eklemek çok bi fark yaratır mı ve en min dozajı ne olmalı?
      Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
    • Yazan: turk
      Merhaba, Askerliğimi yedek subay olarak yapıyorum. 2 yıldır fitness ile uğraşıyorum gerekli altyapım mevcut. Burada ücretsiz olarak istediğim kadar proteine, spor salonuna erişimim var.
      Bu kadar imkan varken;
      9 ay only testo 500mg Kürü düşünüyorum fakat kür içi kan testi yaptırmam pek mümkün gözükmüyor.
      Bu durumda pct mct olarak sadece belirtilere göre hareket ederek kürü tamamlamam mümkün mü?
      Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.
    • Yazan: Lazpower
      Herkese merhaba arkadaşlar.
      Yaklaşık 4 aydır, Only testosteron kürü yapıyorum.
      İlk 4 hafta 250 mg/hafta Sonraki 4 hafta 500 mg/hafta Son ay ise 250 mg/hafta Tüm koruyucuları ve vitaminleri, kreatin, protein, beslenme, uyku, antrenman kalitesi olarak herşeyi bu süreçte düzenli yaptım. Günlük temiz 3000 kalori civarında beslendim. En az 3 litre su içiyorum..Bu süreçte çok güzel temiz 10 kilo aldım. Güçlendim, ağırlıklarım güzel derecede arttı.
      Yanlız ikinci ayda sırt ve omuzlarda, kafa arkası ve ensede tatlı sivilcelenme oldu. Dert etmedim çünkü kötü değillerdi, 3 hafta içinde kurumaya başladılar... Şimdi ise 4. Ayımı bitirmek üzereydim ki geçen hafta korkunç sivilceler çıktı. Yaklaşık 6 gün oldu, bu seferkiler korkunç derecede ağrılı, iltihaplı, beyaz akıntılı.. Ben hayatım boyunca cildimin bu hale gelebileceğini ummazdım. Neredeyse zeytin büyüklüğünde, köklü çıban tarzı ağrılı sivilceler... Hayatımı mahvetti, görüntüm mahvoldu, işyerinde oturamıyorum, boynumu çeviriyorum korkunç acılar çekiyorum, ensemdeki ve başımdaki sivilceler yüzünden psikolojim ve moralim düştü. Ense arkasında ve kafamın tepe ve arkasında çıkan sivilceler yüzünden pul pul saçlarım döküldü.
      Ense ve boynumda çıban tarzı sivilceler gece ağrıyor ve zonkluyor. Saçlarımı kısa kesip ilaç losyon tedavisine başladım fayda etmedi. Doktora gittim ve kullandıklarımı anlattım, hemen bırakmalısın dedi, yoksa düzelmez dedi, verdiği losyonlar ve kremler hiç fayda etmedi arkadaşlar.. Şu an ilacı 100 mg/haftaya düşürdüm. Sonraki 2 hafta içinde bırakacağım.... Spora devam ederim ama, eğer sadece ONLY TESTOSTERON kürü bana bunu yapıyorsa, ben birdaha artık testo ya da herhangi bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum... Bununla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum, Umarım bu konu hakkında bilgisi olanlar vardır..
      (Resim yüklemek istedim ama başaramadım, nasıl yüklendiği hakkında yardımcı olursanız, çok kötü olan sırt resimlerimi paylaşacağım.)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.