Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sasplk

Yağlanmadan büyümek için beslenmemi nasıl düzenlemeliyim?

Önerilen İletiler

Sasplk    5

Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• 1.70 boyunda
  • 24 yaşında
  • 75 kiloyum

Bulk dönemindeyim! Fakat bir kaç kişiye danıştığımda hep çok fazla yediğimi söylüyorlar bir yardımcı olur musunuz? Hesabı nasıl yapmamız gerekiyor kilo başına 2gr protein alıyorum ama karbonhidrat dengesini nasıl sağlarım nasıl daha güzel çok yağlanmadan büyürüm?

KÜR DETAYLARIM:

• Sustanon 500 mg
  • Rimobolan 400 mg

SABAH KAHVALTI RUTİNİM:

• 6 yumurta
  • 200gr patates kızartması
  • Peynir

Şeklinde geçiyor ekmek yemiyorum ara sıra haftada 1, 2 kere olmak şartıyla kahvaltılara simit ekliyorum her kahvaltıda 150 gram ayrıyeten pastırma yiyorum. Kullandığım baca kretin günlük 10 gram Kullanıyorum.

Şimdiden yorum yapanlara bilgi paylaşımında bulunanlara teşekkür ediyorum. :)

IMG_0247.jpeg IMG_0246.jpeg IMG_0252.jpeg IMG_0264.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731
Sasplk, 1 saat önce yazdı:

Aynı zamanda günlük öğünlerimde 400gram prinç 200gram et tüketimi yapıyorum bir gün balık bir gün tavuk bir gün et şeklinde gidiyor 

Proteini çeşitlendirmen çok güzel devam böyle. Pastırmada yağ makrosu fazla tavsiye etmem. Haftada bir kez tüketebilirsin. Kilo çarpı 2 gr protein makrosu da güzel. Kilogram başına 1 gr yağ tüketebilirsin. 450-500 gram pirinç yeterli olur. Günlük tüketmen gereken kalori 2800-3000. Bunu geçmedikten sonra yağlı bir görüntü zor olacaktır. Haftada 5,6 gün antrenman yapıyorsan korkulacak bir şey yok. Hayvansal yağlardan uzak dur. Simit, gibi besinler hem yağlı hemde kalorisi yüksek buna dikkat et :) Bu arada  siman yabancı gelmiyor Bigada mısın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
Diver, 28 dakika önce yazdı:

Proteini çeşitlendirmen çok güzel devam böyle. Pastırmada yağ makrosu fazla tavsiye etmem. Haftada bir kez tüketebilirsin. Kilo çarpı 2 gr protein makrosu da güzel. Kilogram başına 1 gr yağ tüketebilirsin. 450-500 gram pirinç yeterli olur. Günlük tüketmen gereken kalori 2800-3000. Bunu geçmedikten sonra yağlı bir görüntü zor olacaktır. Haftada 5,6 gün antrenman yapıyorsan korkulacak bir şey yok. Hayvansal yağlardan uzak dur. Simit, gibi besinler hem yağlı hemde kalorisi yüksek buna dikkat et :) Bu arada  siman yabancı gelmiyor Bigada mısın?

Çanakkale merkezdeyim 1kere Biga’ya geldim haftanın 6günü idman atıyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Sasplk, 6 dakika önce yazdı:

Çanakkale merkezdeyim 1kere Biga’ya geldim haftanın 6günü idman atıyorum 

Yukarda yazdıklarıma dikkat edersen yağlanma ihtimalin düşük olur. Haftada 2,3 gün 20 dk kardiyo da sağlık açısından faydalı olacaktır👌🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Yukarda yazdıklarıma dikkat edersen yağlanma ihtimalin düşük olur. Haftada 2,3 gün 20 dk kardiyo da sağlık açısından faydalı olacaktır👌🏻

Tamamdır dediklerine uyarım biraz büyüyüp 12 16 haftanın somunda ara verip treni düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Sasplk, Şimdi yazdı:

Tamamdır dediklerine uyarım biraz büyüyüp 12 16 haftanın somunda ara verip treni düşünüyorum 

Olabilir dostum düşük doz başlamanı öneririm :) Trenle ilgili konuları oku hazırlıklı ol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
Diver, Bir saat önce yazdı:

Olabilir dostum düşük doz başlamanı öneririm :) Trenle ilgili konuları oku hazırlıklı ol.

Bi ilaca yenik düşücek kadar aklımı kaybetmedim bazı insanların konularını gördüm kendimi kestim öldürcektim o sakinliği koruyabileceğimi düşünüyorum. Güzel verim alabilmek için kısa ester mi uzun ester mi önerirsin treni birde testo da mı kısa ester. Aynı zamanda bu kürden sonraki tren testo ya Gh ve pepdit de eklemek istiyorum sence nasıl olur pepdit hiç kullanmadım hangisi iyidir definasyom için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Kimse istemez öyle şeyler yaşamayı. Tren malesef çok güçlü bir ilaç. Melek gibi insanları canavar yapar. Verim almak senin elinde kısa uzun farketmez. İlk kez kullanacağın için kısa ester tren tavsiye ederim. Testo uzun daha rahat olur.

Sasplk, Bir saat önce yazdı:

Aynı zamanda bu kürden sonraki tren testo ya Gh ve pepdit de eklemek istiyorum sence nasıl olur pepdit hiç kullanmadım hangisi iyidir definasyom için 

İgf ekleyebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    5
Diver, 41 dakika önce yazdı:

İgf ekleyebilirsin. 

Trenin kısası daha iyi emilim sağlıyor demi daha güzel sonuçlsr verir 2günde 1 enjeksiyon düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Sasplk, 48 dakika önce yazdı:

Trenin kısası daha iyi emilim sağlıyor demi daha güzel sonuçlsr verir 2günde 1 enjeksiyon düşünüyorum 

Daha hızlı etki eder. Sonuçlar aynı sen beslenmeyi ve antrenmanı doğru yaparsan aynı sonucu alırsın ilaçların içeriği aynı etki süresi farklı. 2 günde bir doğru yöntem👍🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.