-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Hızlı yenen yemek sonrası mide bulantısı problemi yaşadım sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
Tarık34, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mustfj
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Rad140 kullanıyorum, bulkdayım ancak bulk ı sürdüremiyorum, günlük %90 ı temiz şekilde 5500 kalori alıyorum fakat artık aç olsam dahi yediğim zaman öğürmeler oluyor yedikten sonra mide yanmaları ya da midem boş olsa bile tok hissediyorum bulkın daha 3. haftası bu hafta sizce nerede yanlış yapıyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ritalin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2. gün oldu iştahım biraz azaldı ama aslında karnım gayet de aç olmasına rağmen midem çok yanıyor, gh yapar mı bunu ya?
Uyumaktan yemek yiyecek ve spor yapacak vakit de bulamadım ayrıca..
-
Yazan: Emir32
Merhaba,
Deca Testo Bolde Danabol Mk677 Küründeyim ishal ve mide bulantı sorunum var muz maydanoz ne kadar yesem de kesmiyor nasıl yol izlemem gerekiyor.
-
Yazan: anak1nskyw4lk3r
Merhaba herkese.
Aburaihan Test. Enanthate (500mg), SP Labs Boldenone (400mg), Dianabol (40mg) kürünün 2. haftası bitiyor. Enanthate ve Bolde Burak hocamdan destek aldım. Dianabol dışarıdan. Kür içi takviyeler eksiksiz. Koruyucular eksiksiz. Takviyeleri birlikte almıyorum, gün içine yayıyorum.
Son 3-4 gündür günün her saati her dakikası karnım taş gibi, çok sert. Sürekli karnım ve midem ağrıyor ve kusacak gibi oluyorum. Belirli zamanlarda ise soğuk soğuk terliyorum ve elim ayağım boşalıyor. Bugün başım o kadar fazla dönüp soğuk terledim ki yere yığılacağım sandım. Bu durumun kürle bir alakası var mıdır, ya da takviyeler? Şişkinlik ve bulantı için önerilebilecek eczane ürünleri ya da alternatif tıp; her şeye açığım. Fikirlerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Hep karaciğer ve böbrek sağlığı ön planda tutuluyor hiç mide sağlığından bahsedilmiyor. Siz neler yapıyorsunuz mide sağlığı için, özellikle bulkta ?
-