Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tarık34

Hızlı yenen yemek sonrası mide bulantısı problemi yaşadım sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Tarık34    77

Merhaba,

Konuyu açmamın sebebi biraz önce çok fazla olmasa da hızlı bir şekilde tavuk pilav yedim.

Sorularım:

1. Akabinde acayip bir mide bulantısı baş gösterdi sebebi ne olabilir ?
  2. Elimde metpamid var kullanmalı mıyım ?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    183

Zaten cevap konunun içinde bence :) Hızlı yemek yememek lazım sıcak yemek yememek lazım bol bol çiğnemeli.

Öğütmede veya sindirimde sorunlar olabiliyor ben gece geç yediğimde aynısı olmuştu bidaha tövbe etmiştim gece yemek yemeye :D 

• Beğen 1
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    77

Merhabalar,

Geçenlerde hızlı yemekle bağlantıladığım bulantı sorunu geçmemekle beraber ciddi anlamda arttı.

Herhangi kapalı bir alanda oturarak yemek yiyemiyorum. Anında kalp çarpıntısı nefes darlığı ve mide bulantısı oluşuyor faka açık hava yürürken birşeyler yediğimde sorun olmuyor psikolojik olduğunu düşünüyorum fakat zihnim ne kadar rahat olursa olsun yaşıyorum ne yapmam lazım günde 1000 kaloriye kadar düştüm istemsiz.( normalde kendimi durduramam yemek komusunda)

Özellikle biraz fazla yağlı yiyecek ağzıma süremiyorum.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    74

Tarihi geçmiş tavuk kullanmış olabilirsin, ne kadar marketten yeni alsan bile, bazen çalışanlar kaldırmayı unutuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mustfj
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Rad140 kullanıyorum, bulkdayım ancak bulk ı sürdüremiyorum, günlük %90 ı temiz şekilde 5500 kalori alıyorum fakat artık aç olsam dahi yediğim zaman öğürmeler oluyor yedikten sonra mide yanmaları ya da midem boş olsa bile tok hissediyorum bulkın daha 3. haftası bu hafta sizce nerede yanlış yapıyorum. 
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Ritalin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2. gün oldu iştahım biraz azaldı ama aslında karnım gayet de aç olmasına rağmen midem çok yanıyor, gh yapar mı bunu ya?
      Uyumaktan yemek yiyecek ve spor yapacak vakit de bulamadım ayrıca.. 
    • Yazan: Emir32
      Merhaba,
      Deca Testo Bolde Danabol Mk677 Küründeyim ishal ve mide bulantı sorunum var muz maydanoz ne kadar yesem de kesmiyor nasıl yol izlemem gerekiyor.
    • Yazan: anak1nskyw4lk3r
      Merhaba herkese.
      Aburaihan Test. Enanthate (500mg), SP Labs Boldenone (400mg), Dianabol (40mg) kürünün 2. haftası bitiyor. Enanthate ve Bolde Burak hocamdan destek aldım. Dianabol dışarıdan. Kür içi takviyeler eksiksiz. Koruyucular eksiksiz. Takviyeleri birlikte almıyorum, gün içine yayıyorum.
      Son 3-4 gündür günün her saati her dakikası karnım taş gibi, çok sert. Sürekli karnım ve midem ağrıyor ve kusacak gibi oluyorum. Belirli zamanlarda ise soğuk soğuk terliyorum ve elim ayağım boşalıyor. Bugün başım o kadar fazla dönüp soğuk terledim ki yere yığılacağım sandım. Bu durumun kürle bir alakası var mıdır, ya da takviyeler? Şişkinlik ve bulantı için önerilebilecek eczane ürünleri ya da alternatif tıp; her şeye açığım. Fikirlerinizi bekliyorum. 

• Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Hep karaciğer ve böbrek sağlığı ön planda tutuluyor hiç mide sağlığından bahsedilmiyor. Siz neler yapıyorsunuz mide sağlığı için, özellikle bulkta ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.